Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevdanin son vurusu - kral tv
Belki izlemissinizdir ama yine de haber vermek istedim daha izlemeyen arkadaslar vardir =)) Hani kral tv de Tarkanin ödul gecesindeki performansi klib olarak yayinlaniliyordu ya bende bugun izledim sasirdim bambaska yapilmis! Super bi klib olmus cok begendim isiklar koyulmus harika o geceki fotolari da koymuslar cok ta guzel olmus yani en son kismini söylemeden gecemem o kismina resmen ba-yil-dim! Kisaca özetlemis gerekirsa Sahane! Mutlaka izleyin ;))
:) Bende izledim bu gün...Işıklar,renkli renkli olmuş klip haline getirilmiş,megastara yakışır bi şey olmuş...teşekkürler :)
yenimiolmuş? en son o geceyi olduğu gbi weriyodu kral.onamı düzenleme-yenilik yapılmış?
kral tv gecesinden klip yapıldığını biliyorumda arada resimler var diyorsanız ben hala izlemedim nasıl olur nasıl izlemem krizim geldi allah rızası için bi link koyun nolur:11:
Belki izlemissinizdir ama yine de haber vermek istedim daha izlemeyen arkadaslar vardir =)) Hani kral tv de Tarkanin ödul gecesindeki performansi klib olarak yayinlaniliyordu ya bende bugun izledim sasirdim bambaska yapilmis! Super bi klib olmus cok begendim isiklar koyulmus harika o geceki fotolari da koymuslar cok ta guzel olmus yani en son kismini söylemeden gecemem o kismina resmen ba-yil-dim! Kisaca özetlemis gerekirsa Sahane! Mutlaka izleyin ;))
evet izledim gerçekten çok güzel bi klip yapılmışş:))
her izlediğimde aa ben demek de çok güzelll:18::18:
xurush'nine
01-06-10, 19:00
Bilmiyordum.Haber verdigin icin tesekkur ederim.Artik bugun Kral'ciyim.. :)
tarkaseksüel
01-06-10, 19:03
izleyenler link verebilir mi ?
......:::'' ewt bende izledim , mükemmel yapmışlar , teşekkürler kral tv '':::..........
evt varsa link rica edelim burda hala seğretmeyenler var benim gibi..
fatihvefatih
01-06-10, 19:13
Sanırım arkadaşlar anasayfadaki Kral Tv Klipler sıralamasında 4. sırada olan Tarkan klibinden bahsediyorlar bende izledim çok güzeldi ;))
buldum linki www.kraltv.com.tr sagda 4numarada izleye tiklayin... Ben izlemedigim icin bilmiyorum ama
umarim koymuslardir yenisini :))
kral.tv nin anasayfasindaki klip ayni? siz baska bi kliptenmi bahsediyosunuz ben bi fark göremedim hic degisiklik yok
yaw kral tw dekinden bahsediyoz da,isiklandirilmis bi seyler yapilmis falan cok hos durmus...herkes sabahleyin kral'a baksin bence kacirmamak icin,daha net'e düsmemiz henüz..sanirim ;)
ozaman ne linki verip heveslendiriyosunuz :) off
kim ona youtube ta koyabilir ?
bugun yeni izledim yeni efektli klibi.. hic begenemdim serdar ortac klipleri gibi olmus normal hali daha sade ve güzeldi.. acok abartili isiklandirmislar ..
ya bi link diyorum duyan yokmuuu:7:
start_the_fire
03-06-10, 21:10
Klip gerçekten muhteşem olmuş ama tarkan albümü cıkardığı zaman o esere yeni bir klip yapar diye düsünüyorum kendi fikrimce
evet bende bi cok kez izledim
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.