Orijinalini görmek için tıklayınız : Nil'den yakın markaj
http://i.tmgrup.com.tr/sb/fotohaber/yasam/magazin_gundeminden_basliklar_368842738701/14_d.jpg
Tarkan önceki gece, 'sevgilisi olduğu iddia edilen' Nil Özalp tarafından Reina ve Kız Kulesi'nde yakın markaja alındı. Megastar ise ona karşı umursamaz tavırlar sergiledi.
Kaynak:sabah
foyası ortaya çıktı desenize:) azıcık umursamaz durıyım da şu kız kendini benim sewgilim sanmaktan wazgeçsin demiştir heralde tarkan :18::28:
Bir aşk başlamadan sona erdi:17:
start_the_fire
31-05-10, 16:02
Herhalde tarkan sadece şarkıları ve yeni albümü ile yazılmak cizilmek istiyor yeni sevgilisi ile değil, umursamaz tavırları bundan olsa gerek
tarkan kendine yakışanı yapmış. çok sevindim. artık o kadında tarkandan uzak dursa iyi olacak. zaten gerçekten sevgili olsalardı tarkan takar koluna çıkardı. hiçbir zaman sevgililerini saklamadı.
Yahu ne anlamaz medya bu!Tarkan'in sevgilisi Nil Özalp deil... Olsa takar koluna,dolasir Bilge gibi,Elif hanim gibi...Hic yan yana göremedigimiz ikiliye arkadas diyemeyiz sevgili mi diyecez?Sacma! :|
pfff yalanci medya yaaa
bu kiz igrenc yaa
haber için teşekkürler:)):18:
pdrlütfiye
31-05-10, 17:25
ben bu kadına inanmıyorum. tarkan asla bana ihanet etmez... :D
güzel haberler arka arkaya geliyor ne güzell http://img37.imageshack.us/img37/6135/2007052502.gif (http://img37.imageshack.us/i/2007052502.gif/)resimde harikaçıkmış yine:10:
Tarkan yeni bir imaj çalışmasında sanırm şapkayı geçirmiş gene=)
Bence sevgili falan degiller . . .
tarkan zaten nill'e bakmaz .. Nill'ide susturmak için güzel olmuş gerçeten:) saol haber içinn :17:
:28: iyi olmus ikile nilcik :28:
bu kadın çok ama çok çirkin..şu dünyada TARKANIN yanına en son yakıştıracğm kadın inşallah umursamaz halleri gerçekten böyle bişey olmadğının işaretidir !!
neden tarkanin gittigi yerlere gidiyor ? sonrada tarkanla ilgili soru sormayin oldu canm hem karnim doysun hem pastam dursun yok oyleee :)
Belki tarkan o kiza tadina bakmistir:-)) arasinda ask mesk oldugunu inanmiyorum
tadi nasil acaba bittermi sutlumu :28: :28:
:18::18::18::18::18:
nekadar acik sozlusun :))))
:18::18::18::18::18:
nekadar acik sozlusun :))))
hehehee öyleyim:-)))
tadi nasil acaba bittermi sutlumu :28: :28:
hehehehee:28::28:
:18::18::18:alemsin valla bacım ne diyeyim hangi kuşlar fısıldadı acaba:18::18::18:
Böyle oldugu beliydi Nil sadece Reklam olsun diye konustu
impossible
01-06-10, 16:01
tarkanın kızlarla işi yok gerçek aşkını buldu dövmesini yaptırdı fazla söze gerek yok...
tarkanın kızlarla işi yok gerçek aşkını buldu dövmesini yaptırdı fazla söze gerek yok...
bir bildiğin varsa bizede öğrenelim
niye kızlarla işi olmasın.?robotmu adam.aşk adamı tarkan en başta..onun kızlarla işi olmayacakta benimmi olacak? erkek adam..:16: [ ne çok adam adam dedim bende :D ]
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.