Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Erovisyon Şarkı Yarışması
Tarkan bu sene arkadaşlar erovisyona katılmalıymıydı.eğer katılsaydı mangadan çok daha iyi bir sonuç alırmıydık erovisyonda söylenen şarkılar sizce türkçemi yoksa ingilizcemi olmalı
Bu ankete katılan bütün arkadaşlara teşekkürler
fatihvefatih
31-05-10, 02:27
Aklım diyorki "Tarkan asla Eurovision'a katılmamalı, kariyeri açısından iyi olmayabilir çünkü bu yarışmada sanatçıdan ve söylediği şarkıdan çok siyasi eğilimlere göre oy veriliyor, es kaza bu saçma sapan yarışmadan alacağı kötü bir derece onu tartışanların ekmeğine yağ sürer, işi çok daha zorlaşır Tarkan'ın" Ama gel görki kalbimde diyorki "Tarkan Eurovision'a mutlaka katılmalı ve tüm tünyaya hünerlerini göstermeli, geceye damgasını vurmalı" Tarkan katılırsa siyasi eğilimlere göre verilen oylara rağmen sempatikliği, yakışıklılığı ve hünerleriyle kesinlikle 1. olur diyorum ama yinede eklemeden geçemiyorum birazda üzülerek diyorumki Tarkan Eurovision'a şu şartlar altında asla katılmamalıdır!! Birde her ülkeye kendi dilinde şarkı söyleme zorunluluğu getirmelidir diyorum, Türkiye'de her zaman Türkçe şarkı ile katılmalıdır!!
Tarkan o yarismaya coook fazla , muzikten baska hersey var , kesinlikle konusu bile olmasin.
tarkaseksüel
31-05-10, 11:41
sürekli aynı şeyler pööfff :)
bence turkce olmali sonucta turkiyeyi temsil ediyorlar ama tarkan asla katilmamali
2.cilik gayet iyi bir sonuc...Ancak Sertab'tan sonra birinci olabilecek birisi varsa,kesinlikle Tarkan'dir.
start_the_fire
31-05-10, 13:36
Tarkan , bu tip yarışmalar cok normal bir yarışma olarak adlandırıyor baska ülkelerde , neden bizim türkiyemizde bu ciddiye alınıyor, hic düsündünüz mü , arkadaslar cünkü bizim türk insanı, türküne sahip cıkan insandır , nasıl bir yarısma olursa olsun her zaman destek veren insanlardır, cok ciddiye almamızın sebebi budur , türk insanı cok gurur meselesi yapar bu işi sahip cıkar kendi insanına, gelelim o konuya , orada yarışan şarkıcıların tarkanın yanından geçmez arkadaslar, tarkan ile mangayı bir tutmayalım işte manga gibi şarkıcılar yarısıyor orda , orta seviyede sanatcılar diyelim , tarkan asla katılmaz o yarışmaya
her sene aynı şeyleri tartışmak zorundamıyız
1 tarkan o yarışmaya katılmaz ki katılmasın
2 şarkı ingilizce mi olsun?müziyin dili evrenseldir ama ingilizce daha etkilidir :)
başka soru varmıydı ;)
keske sevdanin son vurusu eurovision da ciksaydi
pdrlütfiye
31-05-10, 17:20
Aklım diyorki "Tarkan asla Eurovision'a katılmamalı, kariyeri açısından iyi olmayabilir çünkü bu yarışmada sanatçıdan ve söylediği şarkıdan çok siyasi eğilimlere göre oy veriliyor, es kaza bu saçma sapan yarışmadan alacağı kötü bir derece onu tartışanların ekmeğine yağ sürer, işi çok daha zorlaşır Tarkan'ın" Ama gel görki kalbimde diyorki "Tarkan Eurovision'a mutlaka katılmalı ve tüm tünyaya hünerlerini göstermeli, geceye damgasını vurmalı" Tarkan katılırsa siyasi eğilimlere göre verilen oylara rağmen sempatikliği, yakışıklılığı ve hünerleriyle kesinlikle 1. olur diyorum ama yinede eklemeden geçemiyorum birazda üzülerek diyorumki Tarkan Eurovision'a şu şartlar altında asla katılmamalıdır!! Birde her ülkeye kendi dilinde şarkı söyleme zorunluluğu getirmelidir diyorum, Türkiye'de her zaman Türkçe şarkı ile katılmalıdır!!
tamamen sana katılıyorum fatih arkadaşım. inan ki bütün düşündüklerimi yazmışsın; ama ben de bi kere daha yazmak istiyorum. bu çok büyük bi risk. tarkanı bile bile ateşe atmak istemeyiz öyle değil mi? yanlış anlaşılmasın; tarkana sonuna kadar güveniyorum bu konuda, ama bu bi yarışma ve başkalarına güvenemiyorum... :15: :15:
her sene aynı şeyleri tartışmak zorundamıyız
1 tarkan o yarışmaya katılmaz ki katılmasın
2 şarkı ingilizce mi olsun?müziyin dili evrenseldir ama ingilizce daha etkilidir :)
başka soru varmıydı ;)
bende aynı fikirdeyim tarkan o yarışmaya asla katılmamalı... çünkü müziğin ön planda olduğu bi yarışmadan çok artık ülke ilişkilerine dayalı bi yarışmaya döndü ...zaten tarkan kendisini kanıtlamış biri hiç gerek yok böyle şeylere...
Eurovisiona katılanların amacıAvrupa da ses getirmek..Tarkan zaten Avrupada tanınan bir star o yüzden katılmasına hiç ama hiç gerek yok..
Ayrıca bir aksilik olur Tarkan birinci olamazsa medyayı düşünemiyorum..Tarkan'ın sonu,Tarkan'ın düşüşü diye haberler yapıp yerin dibine sokarlar maazallah..
Ve son olarak;aslında siyasi bi platformda ne Tarkan'ın ne de diğer profesyonel şarkıcıların Eurovisiona katılmasına karşıyım.Gönder amatör şarkıcıları hem tanınmış olurlar hem de kendini kanıtlamış şarkıcılar eleştiri yağmuruna tutulmazlar.
bende aynı fikirdeyim tarkan o yarışmaya asla katılmamalı... çünkü müziğin ön planda olduğu bi yarışmadan çok artık ülke ilişkilerine dayalı bi yarışmaya döndü ...zaten tarkan kendisini kanıtlamış biri hiç gerek yok böyle şeylere...
evet .. müziğin ön planda olduğu bir yarışmadan çok ülkelere dayandı bu iş .. bncede katılmamalı..
risk olsun olmasin eurovisiyon sanatcisi degil tarkan her sene ayni konu tekrar tekrar gündeme getiriliyor.. ve türkiye bu yarismayi hala büyütüyo gözünde bence manganin bile katilmasina karsiydim onlarin bile belirli bi kitlesi olmus artik..
hulya-savci
31-05-10, 22:40
Arkdaşlar ters tarafından düşünüyor ... heralde Tarkan'ın ne kadar sevildiğini bilmiyorlar Avrupada; Tarkan giremez çünkü öbür aday şarkıcılara ADiL olmaz. Tarkan girse 100 de 100 kazanır...
Bu şarkı yarışması değil. Manga o şarkıyla 2'inci olabiliyorsa sadece sevenlerine şükretsin. Tarkan şarkı söylemezse bile kazanır, çünkü her ülkeden onu tanıyan, seven oy verecektir; sonra Turkiye herkesten eleştiri alır niye katıldı diye, Michael Jackson katılmış gibi olacaktir. Yani şarkılar ve ses yarışmasından zaten çıkmış, Tarkan'da buna vesile olmuş gibi yazılıp, çizilecektir.
Artık bu konu kapanmalı bence. Tarkan çok üstte bu yarışmanın; bu yarışma o kadar önemli olmaması lazım bize artık eğlence dışında, Türkiye hem kazandı hem kaç yıldı hep ilk 10'da yerini koruyor... hemde kalitesiz şarkılarla...
Türk olmasam haberim bile olmaz bu yarışmadan, Amerika'da kimse ilgilenmiyor, kazanlarda itibar gormuyor...
Koskoca almanya bile yıllardır sürünüyordu yeni aldı tkr, ve kazan şarkı'nin introsu Tarkanın Dilli Düdük aynı ... bunu konuşmalıyız bence.
normal ki amerikada haber yok ahahahahaha
bu eurovision euro = avrupa yani amerika degil
normal yani
tarkan bence katilmasin..bu yarisma daha cok yeni cikanlar icin..tarkan yillarin sanatcisi ve büyük bir sanatci..ona göre degil
ama sertap erener yapmis ???
start_the_fire
01-06-10, 00:20
Bu yarışma artık siyasal dönemden geçiyor , yani artık bu yarışma müzikten cıkıp başka bir boyuta dönüsüyor , tarkan da bunun bilincindedir zaten , sadece tarkan mı , serdar ortaç da öyle yani
bence alirdiik tarkanla..ama katilmasin katilmaz da zaten..ona göre degil..daha cok yeni cikanlar yada daha cok popüler olmak isteyenler icin iyi bir platform
Elif Yokgörme
27-11-10, 22:52
Bence tarkan ın katılması çok iyi olurdu.onun bizi çok iyi temsil edeceğinden hiç şüphem yok.ayrıca bence eurovision da ingilizce değil türkçe şarkı okunmalı sonuçta türkiye temsil ediliyor.
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.