Orijinalini görmek için tıklayınız : vampir tarkan =)
arkadaşlar çok sevdigim bi diizi var izleidigim adı the vampire diaries öyle aklımdan geçti keske tarkanda o dizide oynasaydı çok karizma bi vampir olurdu flan die. öle bi resim yaptım begenirsiniz umarım =)
start_the_fire
24-05-10, 22:42
Abi resime bayıldım harika bir resim ellerine sağlık ama cok bayıldım berkan msnde bana diğerlerini atarsan sevinirim cok güzel calısmaların var gerçekten
yalnız harbiden başarılı ya,sen çok profosyenele yakın çalışıyosun valla helal olsun..
Cok guzel yapmissin ellerine saglik
.......:::'''':::........süper olmuşş ama alnında bi eksiklik var gibi sanki , süper yinde teşekkürler ......:::''':::........
harika ya böyle resimlere aynen devam bekliyoruz devamını
fatihvefatih
25-05-10, 13:01
Süper olmuş gerçektende, sadece alnında biraz eksiklik var gibi evet, ellerine yüreğine sağlık, Tarkan'a da her hal yakışıyor yaa biride yakışmasa dişlerimi kırıcam ;)))))
bende cok beyendim eline salik
:P Bana twilight filmini hatirlatti... :D Robert Pattinson'un makyajli hali gibi olmus...(Ay Allah'ım :D)Güzel...Ve basarilisin... Ama alindaki boslugun nedeni var mi cidden merak ettim ? :) tesekkürler...basarilar...
**MegaStarkan**
25-05-10, 14:10
Bence hersey dozunda. Resimi mahvetmeden güzelligini korumus, basarili calisma. Kendini baya gelistirmissin bu arada, devamini bekliyoruz.
:P Bana twilight filmini hatirlatti... :D Robert Pattinson'un makyajli hali gibi olmus...(Ay Allah'ım :D)Güzel...Ve basarilisin... Ama alindaki boslugun nedeni var mi cidden merak ettim ? :) tesekkürler...basarilar...
twiligt filminide cok seviyorum new moon nekadar bekledigim kadar ii olmasada 3 filmi heyecanla bekliorumm . (twilight vampir filmlerinden flan hoslanıosan şiddetle bahsettigim diziyi izlemeni tavsiye ederim) bu arada bencede herşey yerinde gibi alnıda siz söyleyince ilgimi çekti belki bi iki yara deneyebilirdim alında haklısınız . neyse bidahaki çalışmalara insallah =) saygılar .
eline sağlık vallaa:) çok gzll resimler yapıyosunn:)
Karizma vampir hehe, cok guzel soylemissin. bence de guzel olmus :)
hulya-savci
25-05-10, 23:12
cok guzel olmus! ellerine saglik :1:
way eline sağlık berkan çok güzel olmuş.. zaten vampir temasına da bayılırım.. :21:
ooooooooooooooo super olmush ya harika
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.