Orijinalini görmek için tıklayınız : Takan-Kral tv top 20!
Sevdanin son vurusu kral tv top 20 de 7 numara! arkadaslar hadi destekleyelim Tarkani haftaya 1ci olsuuunnn :21: :20:
evet bende bugün ilk defa gördüm kral tvde 7 numarada acaip sevindim
sevindim bende 7 numarada olmasina ama tabi 1 numarda olmasina daha cok sevinirim hadi arkadaslar oylar tarkana
start_the_fire
22-05-10, 22:40
Tarkan harika bir giriş yapmış cok beğendim süper hadi oylar tarkana diyelim :)
Mega Fanat
22-05-10, 22:45
1 numara da olur İnşallah!!!
evet bende izledim bugün top 20 de 7 numaradan giriş yapmışş... çok iyi bi başlangıç ama 1 numara olmalı tarkan... :))
fatihvefatih
23-05-10, 03:07
Kral FM olmasın?? Çünkü Tarkan'ın klibi bile yok henüz Kral TV video klip listesine girebilmesi için!! Acaba şarkının çıktığı gün gösterdikleri nostalji görüntülerden oluşan klibimi yayınlıyorlar, daha önce hiiç görmedim bu klibi yayınladıklarını belkide bu hafta yayınladılar hayırlısı bakalım inşallah 1 numara olur oylar tabiiki Tarkan'a!!
fatihvefatih
23-05-10, 03:11
Evet şimdi izledim Müzik ödülleri gecesindeki görüntüleri klip olarak kullanmışlar, harika yaa oylar Megastar'a!! Ama bende anlamadım nasıl oy vereceğiz, sanırım mesaj kısmına 7 yazıp 5725'e göndereceğiz, iyi bilen biri varsa açıklasın lütfen ;))
Kral FM olmasın?? Çünkü Tarkan'ın klibi bile yok henüz Kral TV video klip listesine girebilmesi için!! Acaba şarkının çıktığı gün gösterdikleri nostalji görüntülerden oluşan klibimi yayınlıyorlar, daha önce hiiç görmedim bu klibi yayınladıklarını belkide bu hafta yayınladılar hayırlısı bakalım inşallah 1 numara olur oylar tabiiki Tarkan'a!!
kral tv müzik ödülleri gecesini klip gibi yayınlıyorlar kral tv de ... 7 numarayla giriş yapmasııı megastara yakışır biii durummm:) şarkıııı yayınlandıkça 1 numaraya ykselecektir.... :) bndeee yardımcıı olucamm :)
haftaya 1. olur eminim :)))))))
Buda süperr bi hber daha albüm çıkmadan 7.sıradaysa albüm çkınca haftalarca Birinci olucağından hiç şüphem yok Açılınnnnn Megastarımmmmm Bombaaaa Gibi Geliiiooorrrrrr.
tarkan bu hafta top 20 de 4 numara
kral fm de 2 numura
http://www.kraltv.com.tr/2010/
kral fm de 2 numura
harika ya daha albüm çıkmadan adım adım zirveye çıkıyoruz süperr!!!!:17::17:
şmdiden 4 numaradayızz:D süperiz yaaa
bende bugün gördüm 4. numara oldu tarkan :) haftaya 1. olur
bendee gördüm bugün süperrr yaa.. haftaya kesin 1 numara daha albüm çıkmadan zirvede gönlümüzün vazgeçilmeziii:))
hulya-savci
29-05-10, 19:49
birincilik de nasip olacak insallah :20:
ben bi seyi anlamadim ama orda neden albumun cikis sarkisi diye söyluyolar??? :S
kral fm de 2 numura
bu adresten oy veriliyomu veriliyosa nasıl veriliyor :27:
start_the_fire
30-05-10, 11:19
Evet tarkanımız listeleri alt üst ediyor, bu böyle devam edecek süper bir haberler :)
gizem-akkaş
30-05-10, 19:21
aaa ben görmedimmm ama harikaaa bi giriş yapmış haftaya kesin 1 numaraa :)))
yaa kralt tv'nin listeleri hiç sevmem çünkü neye göre düzenlediğini kendileri bile bilmiyolardır.. ama yinede güzel bi sıradan girmiş bu iyi bişey.. :)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.