Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan "Sevdanin Son Vurus" cover tasarim
Kaan_adworks
21-05-10, 16:46
Merhabalar..
Biraz photoshop yaptim.
http://img594.imageshack.us/img594/6949/tcover.jpg (http://img594.imageshack.us/i/tcover.jpg/)
bu ne hapishaneye girmeden boy ölcülür gibi:21:
start_the_fire
21-05-10, 17:01
Gerçekten Çok ilginc bir calışma olmus Nasıl böyle calısmalar yapıyorsunuz ben hic beceremiyorum valla kırmızıda tarkanıma cok yakışmış ama ece** sanıyor ki bileğindeki bilekliği ben alıcam hiçte bile bu sene o bileklik benim yani Tarkan bizi bu sene ucurcak galiba hadi uçalım biraz :21:
:8: :8: :8:
;) Tarkanin boyu cidden 1.70 civarinda tam cuk oturmus...O kirmizi seyi anlamadim o nedir?Pelerin mi? Onu begenmedim sadece... Ama tasarim harika ;)
inci tanesi
21-05-10, 17:59
guzel bi calisma olmus ellerina saglik arkadasim :)
Kaan_adworks
21-05-10, 18:05
kirmizi/portakal rengi daha cok hapis gibi bir stil yaraticaktim, foto kalitesi cok daha iy olsaydi el kelepceleride eklicektim :)
Allah korusun Tarkani hic boyle gormek istemezdim amma caliwma guzel . . . Photoshop farki iwte ))))
keskee dövmeyle hiç oynamasaydınnn :S
kirmizi/portakal rengi daha cok hapis gibi bir stil yaraticaktim, foto kalitesi cok daha iy olsaydi el kelepceleride eklicektim :)
allah göstermesin ne o öyle kelepce falan bende tesadüf dikkat etmeden öyle görüntü yaptin sandim sakasi bile kötü
haluk seki
21-05-10, 18:25
bu ne hapishaneye girmeden boy ölcülür gibi:21:
evet hapishane gibi allah korusu n
xurush'nine
21-05-10, 18:27
Sanirim arkadas Tarkan'in kapakla verdiyi mesaja bi az daha "isik salmis" (acmis) o kadar.. ;)
Emegine saglik, icmiz ciz etti ama guzel calisma..
i love how u worked on the original photo without ruining it :)
Bu resimin övünülesi bir yanı yok, medyanın eline geçse, dalga geçse çok sevinirsiniz herhalde. Ne biçim hayransınız siz?
Bu resimin övünülesi bir yanı yok, medyanın eline geçse, dalga geçse çok sevinirsiniz herhalde. Ne biçim hayransınız siz?
monalisamisin monarizamisin sakin bi sekilde elestiremiyomusun merak etme sen bazen dozunu asmadan espiride yapabilirz tarkan la ilgili:20:
monalisamisin monarizamisin sakin bi sekilde elestiremiyomusun merak etme sen bazen dozunu asmadan espiride yapabilirz tarkan la ilgili:20:
Dozu çoktan aşmışsınız, Tarkan'ın bundan hoşlanacağını sanmıyorum.
Dozu çoktan aşmışsınız, Tarkan'ın bundan hoşlanacağını sanmıyorum.
birakta onu site sahibi veya yönetimi falan karar versin asip asmadigmizi ;)
:) üff kavgaya gerek yok...
arkadas güzel bir photoshop yapmis...ona yorum yapin lütfen..
kelepcelere gelince...bilemiyorum...allah korusun tabi de...güzel bir photoshop bu begendim ben...begenmeyen begenmesin zorlayan yok heralde ;)
Cok guzel bir calisma ellerine saglik
Pamela_beyazgul
13-06-10, 22:44
Allah korusun
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.