PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Power turk tv fm

djan
17-05-10, 15:21
Arkadaslar sizinle bir sey paylasmak istedim,belki de ben yanlis dusunuyorumdur.Power Turk tv ve Power Turk fm de Tarkan ile ilgili hic bir haber yok!!! Hatta merak ettim Power Turk tv nin biyografiler bolumune baktim fakat T harfinde Tarkan yok ,yani Tarkan gibi star'in bilgileri yok!bence bu tesaduf olamaz.2 saattir power turk fm i dinliyorum hic sevdanin son vurusu calmadi!!!Cok ilginc bu konuda bilgisi olan varmi??

Bamboo
17-05-10, 15:36
kasıtlı olduğunu sanmıyorum ama belki telif hakları ile ilgili olabilir SSV'yi çalmaması.. ama neden sitesinde biografilerde tarkan yok onu bende anlamadım..

djan
17-05-10, 15:40
kasıtlı olduğunu sanmıyorum ama belki telif hakları ile ilgili olabilir SSV'yi çalmaması.. ama neden sitesinde biografilerde tarkan yok onu bende anlamadım..

ben rusya dan bir tek bu radyo yu dinleyebiliyorum.Digerleri calismiyor.O yuzden sabahtan beri hic calmadilar,sinir oldum.Zaten sarkinin ilk ciktigi gunde saat 17.00 e kadar bekledim,fakat 17.00 de calmadilar sarkiyi.sonra da kizip kapattim:)

Bamboo
17-05-10, 15:47
ben rusya dan bir tek bu radyo yu dinleyebiliyorum.Digerleri calismiyor.O yuzden sabahtan beri hic calmadilar,sinir oldum.Zaten sarkinin ilk ciktigi gunde saat 17.00 e kadar bekledim,fakat 17.00 de calmadilar sarkiyi.sonra da kizip kapattim:)

aa yazık sana.. :) sende tarkan.com'la idare etçen artık zaten yakında albümde çıkar.. sonraları power türk'lerde çalmak zorunda kalcaklardır elleri mahkum söz konusu tarkan çünkü..

DaLy
17-05-10, 15:51
Serdar Ortaç ve benzerlerinin olduğu platformlarda yer almasın zaten istemeyiz..=)

özlemmis
17-05-10, 16:10
ben bu sabah tarkanın şarkısını duydum power türkte

xurush'nine
17-05-10, 16:42
Arkadaslar sizinle bir sey paylasmak istedim,belki de ben yanlis dusunuyorumdur.Power Turk tv ve Power Turk fm de Tarkan ile ilgili hic bir haber yok!!! Hatta merak ettim Power Turk tv nin biyografiler bolumune baktim fakat T harfinde Tarkan yok ,yani Tarkan gibi star'in bilgileri yok!bence bu tesaduf olamaz.2 saattir power turk fm i dinliyorum hic sevdanin son vurusu calmadi!!!Cok ilginc bu konuda bilgisi olan varmi??

Arkadasim kusgularinda bence cok haklisin.. Bu yalniz sevdanin son vurushuyla ilgili degil.Ben de uzun bi sure boyle sorular sordum kafamda..
Belki daha kaliteli muzik yayinliyorlar ola bilirler, ama son bir yili fark ettim Turkiyenin medari iftihari olan birisini cok nadir halde caliyorlar.. Mesela 3-5 saat pespese power turk izledigim oldu bi defa Tarkan calmadilar..
O yuzden bazen belki arkasdalar bana kiziyorlar kral tv'le ilgili yorumlarimda, hepsini bir arada tutuyorum diye..
Ben su yonden bakiyorym:Sevdigim birisine ve daha onemlisi dunyada kendinden yeterince sozettirmiz bir sanatciya hakkettigi onemi vermeyen kalite etalonu'nu napiyim? Bu kadar basit..
Insallah kuskularimizda yaniliyoruzdur.. :23:

Bu arada ben rusca bolumunde link yazmisdim, keske o gun firsatini bulup netten pal fm'i dinleseydin, boylece sinir falan da olmazdin.. :)

veli
17-05-10, 17:05
......:::''':::...... kasıtlı bi durum değildir bence de vardır bi durum ......:::''':::........

djan
17-05-10, 17:11
Arkadasim kusgularinda bence cok haklisin.. Bu yalniz sevdanin son vurushuyla ilgili degil.Ben de uzun bi sure boyle sorular sordum kafamda..
Belki daha kaliteli muzik yayinliyorlar ola bilirler, ama son bir yili fark ettim Turkiyenin medari iftihari olan birisini cok nadir halde caliyorlar.. Mesela 3-5 saat pespese power turk izledigim oldu bi defa Tarkan calmadilar..
O yuzden bazen belki arkasdalar bana kiziyorlar kral tv'le ilgili yorumlarimda, hepsini bir arada tutuyorum diye..
Ben su yonden bakiyorym:Sevdigim birisine ve daha onemlisi dunyada kendinden yeterince sozettirmiz bir sanatciya hakkettigi onemi vermeyen kalite etalonu'nu napiyim? Bu kadar basit..
Insallah kuskularimizda yaniliyoruzdur.. :23:

Bu arada ben rusca bolumunde link yazmisdim, keske o gun firsatini bulup netten pal fm'i dinleseydin, boylece sinir falan da olmazdin.. :)

evdeki net te pal fm dinleyebiliyorum,fakat 19.00 a kadar isyerinde oldugum icin ofisteki nette power disinda hic biri calismiyor.Internet saglayicisinin portlarindan dolayi..Sonucta ben dinliyorum youtube ve tarkan.com dan ama acikcasi sinir oldum o gun power turk'e..internet sitesinde album hakkinda tek bir haber yok.Biyografisi bile yok..o yuzden suphelendim biraz :)

günışığım
17-05-10, 17:30
album ciksin yayinlamaya baslar arz talep kayitsiz kalamaz bence :-)

xurush'nine
17-05-10, 18:12
Tabii ki de yeni album cikinca talep geregi calicaklar..Ben baska bi seye takildim..Arabesk falan calmiyorlar, tamam da kendi kalitelerine uygun akliniza gelen her kesi caliyorlar.. Tarkan yillarca kendinden sozettirmis biri.. Sarklari hala dillere destan.Yeni sarkilariyla gundemde olmasa bile her kes seve seve dinliyor eski sarkilarini..Gundemin nabzini tutuyorum diye sabahtan aksama bagir cagir rock, bilmem agir pop tur falan sarkilar dinleticeklerine gunde bir kac kes de soyle daha gonul oksayan Tarkan calsalar diyorum.. Cok sey mu istiyorum?
Cok nadir caliyorlar..Hatta gun oluyor hic calmiyorlar..Ben sahsen bunu farkkettim.. Ne niyetle yapiyorlar bilmem ama durum bu..

start_the_fire
17-05-10, 18:17
Albüm çıktıktan sonra herşey rayına oturacaktır arkadaslar panik yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum ben , ama neden kayıtlarda yok onu anlamadım bende

İZMİRLİ
17-05-10, 18:23
Arkadaşlar power grubuna kızmakta haklısınız, bir kaç günlük bir şey değil bu, yaklaşık 2 senedir Tarkan'a karşı anlamsız bir tavır içindeler. Bu sabah bende girip baktım ve siteye sinir oldum Tarkan hakkında ne bir haber var nede istek şarkı listesine Tarkan'ı koymuşlar. Tam anlamıyla terbiyesizlik başka bir şey demiyorum, ülkenin en büyük starını yok sayan bir tutum.

TARQANIM
17-05-10, 19:49
normalde tarkanin klipleri cogunlukla power türk tarafindan yayinlanir..vardir bildikleri

yigit
17-05-10, 19:49
bende powertürk ün bu konuda çokta masum olduğunu sanmıyorum...

TARQANIM
17-05-10, 20:30
bende powertürk ün bu konuda çokta masum olduğunu sanmıyorum... pilmem klip cektiginde görcez