Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevdanin son vuruşu
Arkadaşlar şimdi PAL FM de murat soner söyledi. Albüm ellerine ulaşmış. Albümün ismi "SEVDANIN SON VURUŞU" imiş. Albüm kapağında tarkanın arkada elleri bağlı fotoğrafı varmış. Saçları kısaymış. ve ensesinde içinde LOVE yazan kalp dövmesi varmış... :):):):) Hatta radyoda da heyecan varmış.. Kimsenni albümünde bu tarz bir bekleyiş olmuyor dedi Murat Soner...
Tarkan türkiye'nin en büyük starı
Ölürüm ben resmine de dövmesine de :10:
denizmavisi
11-05-10, 12:44
albüm ismi süper şarkıların da süper olacağına inanıyorum
nedjohnlansen
11-05-10, 12:45
ben böyle heyecanlanacak adam değildim ya ne oluyor? o albüm elimize geçmeli, dinlemeliyiz. buraları bir arkadaşım okusa küçük kız çocuğu gibi heyecanlandığımı falan görse tefe koyar cidden.:D
murat soner aynı zamanda şunuda söyLedi ; ense traşı hiç qüzeL oLmamış elleri yaşlanmış qbi qözüKüyorda dedi :5:
değil ama yinede bana nedese türk sanat müziği albümü gibi geliyo.. :D
Sen aşkı çicek böcek güneş bulut sanmışsın..Mevsimlerine göre uyuyup uyanmışsın..Sen artık benden sonra sevemezsin yanmışsın..Yüreğimden çıkarttım attığın kör kurşunu...” (TARKAN )
Cok heycanliyim arkadaslar resmine bayildimmmm
start_the_fire
11-05-10, 13:23
Çok heyecanlıyım gerçekten tüylerim diken diken oldu :) sabırsızlıkla bekliyorum
ewet yaa canım benim elleri banada yaşlanmış geldi :)) ooyy ölürüm ben onun ellerine yaa nasıl güzel yaa :)) çok heyecanlıyım yaaa :) duramıorum yerimde her yer dar gelio :D
yaaa ben alışkın değilim böyle çıkış şarkılarınaa ''dudu dudu'' ''kuzu kuzu'' gibi bir şarkı bekliyordumm:)))) amaa neyseee bu isim albümlerin içindeki en güzel isimmm vallahi
haber için çok teşekkürler..
böyle haberleri duydukça daha çok heyecan merak artıyor inanamıyorum bu sessizlik en büyük çığlığa bedelmiş biliyordum böyle bir süprizle döneceğini..
Dövme gerçek değil galiba..Elleri ise evet sanki azıcık buruşmuş gibi..Neyse önemli olan şarkı.=)
denizmavisi
11-05-10, 15:33
murat soner aynı zamanda şunuda söyLedi ; ense traşı hiç qüzeL oLmamış elleri yaşlanmış qbi qözüKüyorda dedi :5:
dakka bir gol bir daha albüm çıkmadan bu ne ya hemen negatif eleştiriye başlamışlar:13: önemli olan şarkılarının güzelliğidir Tarkan her haliyle güzel zaten
dakka bir gol bir daha albüm çıkmadan bu ne ya hemen negatif eleştiriye başlamışlar:13: önemli olan şarkılarının güzelliğidir Tarkan her haliyle güzel zaten
Bu negatif eleştiri değil ki..Göz önünde bulunan herkes her şekilde eleştirilir,eletirilmeye hazır olmalıdır.Hele ki ''kokainman Tarkan'' gibi haber yapan bazı yazarlardan sonra bu eleştiriler çok masum kalıyo.
Şarkının bir cümlesi geçen yaz söylenmişti inanmamıştım çicekli, böcekli olduguna çok gülmüştüm:D dogruymuş. Adamın ilgilendiği şeye bak kurban olsun o ellere bee:11: bi tek saçlarına üzüldüm uzun değil:(
Şarkının bir cümlesi geçen yaz söylenmişti inanmamıştım çicekli, böcekli olduguna çok gülmüştüm:D dogruymuş. Adamın ilgilendiği şeye bak kurban olsun o ellere bee:11: bi tek saçlarına üzüldüm uzun değil:(
aynneeeenn..hastaydım onun uzun saçlarına :)
elleri mi burusmus,ense trasi kötü mü olmus...halt etsinler...
Tarkandan daha ne bekliyorlar bilemiyorum...Uzun sac yapar "gay"sifati takarlar,ense trasi yaparlar "kötü"derler...gencken,"toy"derler,biraz yasi ilerler "burusmus elleri"derler...tarkana kurban olsun öyle diyenler..! hayir,yanlissam,yanlis deyin!
çok güzel olmuş çok beğendim resmi..
Albümün resmi güzel olmus degisik bisey
cok guzel olmus cok begendim.9 dakika kaldi heyecandan olucem ya
tarkaseksüel
12-05-10, 18:17
twitterdan
sertacpiskin
sevdanın son vuruşu "ne dedin sen! çaat, ne dedin sen! çaat"
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.