PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan'dan zehir itirafı geldi

nedjohnlansen
11-05-10, 11:41
İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılan ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu'nun poliste verdiği ifadelere Akşam ulaştı.

Hazırlanan iddianamede, hakkında 1 yıldan 2 yıla kadar hapis istenen Tarkan'ın avukatları, şarkıcının kokain kullandığına dair itirafta bulunmadığını, bağımlılığı olmadığını söylemişti. Tarkan'ın ifadeleri ise avukatlarının sözleriyle çelişti. İddiaya göre Tarkan, Emniyet'te yöneltilen 'Uyuşturucu kullanıyor musunuz?' sorusuna, 'Mesleğimin ve işimin verdiği strese bağlı olarak, özellikle son dönemlerde kullanmışlığım oldu' diye yanıt verdi. Polis, ünlü sanatçıya sorgusunda, dinlemelere takılan iki telefon görüşmesini de sordu. Tarkan, 5 Ağustos 2009 günü yaptığı görüşmeye ilişkin, Almanya'da bir defasında uyuşturucu kullandığını anlattı. Megastar'ın 10 Ağustos 2009'da yaptığı konuşmada ise bir satıcıdan uyuşturucu istediği tespit edildi.

CİĞERLERİ SORUNLU

Tarkan Tevetoğlu'nun ifadesinde, sağlık durumuna ilişkin bir detay da ortaya çıktı. Polis, Tarkan'a 12 Ağustos 2009 günü doktoru ile yaptığı görüşmenin ne anlama geldiğini sordu. Tarkan ise sigara kullandığı için ciğerlerinde yetersizlik başladığını, doktoruyla da bu durumu konuştuğunu söyledi.

http://www.internethaber.com/tarkandan-zehir-itirafi-geldi-251006h.htm

yeni şarkının bugün yani 11 mayıs'ta radyolarda çalınacağına dair google'da arama yaparken bugün yayınlanan bu habere ulaştım. doğru, yanlış, yalan bilemem.

twilight
11-05-10, 12:06
:) Yalan haber...Nereden bildim biliyorsunuzdur,TaRkan sigara kullanmiyor... ;)
Sigaraya hayir diye kac yerde haberleri cikti... ;) kokain mi?Onu da kullanmiyor... ;)
Yalanin daniskasi... ;)
Saygilar..

nedjohnlansen
11-05-10, 12:07
zaten albüm kapağı, yeni şarkısı geldi. yani geliyorlar bugün. yalan olduğu belli. tarkan çıkıp da bunu bugün söylemez. yine de koyayım dedim. koymasam da olurmuş.

start_the_fire
11-05-10, 12:21
Olsun yalanda olsa millet yalan olduğunu anladı saten arkadasım cok heyecanlıyım nedediğimi bilmiyorum :)

nedjohnlansen
11-05-10, 12:38
ben de ben de. hem albüm kapağı, hem yeni şarkı bir güne fazla geldi.

jetaime
11-05-10, 13:09
goruyormusunuz arkadaslar sarki cikiyor hic bir haber yok bunlar medyada ama ne kadar yalan haber cikiyo waouw inanilmaz bir sey

MARY JANE
11-05-10, 13:14
saldırı bir haber sadece. yeni albüm çıktıkça böyle yalan haberler artacak. üstelik avukatın farklı, tarkanın farklı konuşmayacağını biliyorlar. çok komik haber sadece. haberi görünce albüm çıktıkça böyle haberlerin artacağı tahminimin ne kadar doğru olduğunu anladım. gerçi bunu bilmeye müneccim olmaya gerek yok ama neyse. tarkan da bize de böyle saldırı haberlere alışığız. biz sadece yeni albümün yeni şarkıların keyfini çıkaralım. onlarda nispetten çatlasın.

fatihvefatih
11-05-10, 13:56
İnşallah yalalndır, onun hastalanmasına hiç dayanamam :(((

ozgem__
11-05-10, 16:42
yalan haberlerle tarkanizm cumhuriyetimizi sarsamazsınız..
şarkısınıda 5 te dinliycez artıkk bu konularrla ilgiliii olmak istemiyorum

sally
11-05-10, 17:34
Albüm cikiyor ya ondan yalan haberler yapmaya basladilar yine