Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan 2010 Aşk Kapımda
Megastar, ultramegastar Tarkan'ın 2010 yılında çıkaracağı 15 şarkıdan oluşan albümü "Aşk Kapımda" çok kısa bir süre sonra müzik marketlerdeki yerini alacak.
3 tane Sezen Aksu, 2 tane Yıldız Tilbe şarkısı bulunan albümde diğer tüm şarkıların Tarkan'a ait olduğu söyleniyor.
Basına sızan bilgiler arasında ilginç bir haber daha verelim sizlere 2 yıl önce aramızdan ayrılan Aysel Gürel'in çöp kutusunda bulunan bir eserde Müjde Ar'ın "evet annemin sözleri" demesi üzerine son anda albüme dahil edilmiş.
Merakla Tarkan'ın Aşk kapımda albümünü bekliyoruz
http://www.forumdas.net/muzik-sohbet/tarkan-2010-ask-kapimda-49032/#post209065
canım haber için teşekkürler:) ama bana pek inandırıcı gelmedi bu haber ..çünkü alttaki linke tıkladım sıradan bir forum haberi ve orda kaynak falan da belirtilmemiş...buram buram yalan haber kokusu geldi burnuma:D
canım haber için teşekkürler:) ama bana pek inandırıcı gelmedi bu haber ..çünkü alttaki linke tıkladım sıradan bir forum haberi ve orda kaynak falan da belirtilmemiş...buram buram yalan haber kokusu geldi burnuma:d
evet forum dan geldi ama nerden almislar bilmiyorum canimmm
o yuzden koydummm
xurush'nine
02-05-10, 21:48
:17: :17: :17: :17: :17:
:20: :20: :20: :20: :20:
:17: :17: :17: :17: :17:
:20: :20: :20: :20: :20:
hopla zipla canimmmm
umarım çıkçak albümün adı aşk kapımda olmaz.. hiç mbeğenmedim bu ismi çok basit ve türk sanat müziği albüm adı gibi.. :D
Album ismi kotu degil aslinda
Bu kadar haberden sonra albüm bekliyorum artık ben :) Daha doğrusu artık bu haberlere inanmak istiyorum. Hayırlısı..
start_the_fire
02-05-10, 22:29
Bende bu haberlere inanmak istiyorum su an basımda bin türlü bela var
fatihvefatih
02-05-10, 23:19
Evet yaa bu haberlere bende inanmak istiyorum ;)))
tarkaseksüel
02-05-10, 23:21
bu kadar mantıklı atamazlar heralde bu dedıkodular hep vardı zaten
belkı bunlar gercektır olan bnca seyden sonra :)
Evet insallah gercek olacak
Tarkan'ın ben yine felsefi bir albüm ismi koyacağını düşünüyorum bakalım nasıl olcak ben asıl tv lerde dönecek tanıtımı merak ediyorum tanıtım yapacaktır herhalde
"ask kapimda" biraz garib tarkanimsi degil fazla hmm..
xurush'nine
03-05-10, 01:02
"ask kapimda" biraz garib tarkanimsi degil fazla hmm..
Evet dogru "Ask tavan'in orda.." olsa daha Tarkan'imsi olurdu mesela.. :18:
Arkadasim "Patliyorum" bilmem "Sunu bunu"dan sonra ben "Ask kapimda"ya..(:36:) dunden raziyim.. :)
Evet , "Ask tavan'in orda.." olsa daha Tarkan'imsi olurdu.. :18:
haha alemsin:28:
xurush'nine
03-05-10, 01:25
haha alemsin:28:
Ayiptir soylemesi, azicik oyleyimdir.. :19: :28:
P.S. Kimin fan'iyiz kardesim? ;))))))
aşk kapımdamı tarkan gibi bi megastarın iddialı gelen albüm için seçilmiş tuhaf bi albüm ismi aşk kapımda ha delikten bakmadan kim o demeden açmasın aman ha:18:
fatihvefatih
03-05-10, 01:40
aşk kapımdamı tarkan gibi bi megastarın iddialı gelen albüm için seçilmiş tuhaf bi albüm ismi aşk kapımda ha delikten bakmadan kim o demeden açmasın aman ha:18:
Süperdi çok güldüm :18: :18: Bari içeri davet etseydin Tarkan, hiç misafir perver değilsin :18: :18:
bence buyuk bir surpriz ayriliyo bize ben oyle dusunuyorum
fatihvefatih
03-05-10, 02:09
bence buyuk bir surpriz ayriliyo bize ben oyle dusunuyorum
Hiiiiiiiç sanmıyorum!!!!!!!!! Tarkan çıkmıycak o geceye!!!
Hiiiiiiiç sanmıyorum!!!!!!!!! Tarkan çıkmıycak o geceye!!!
o geceden konusmuyorum
ama baska bir sey yapacak
ben kesinim
albüme çok az kaldı çoooookk :) oyüzden son güne kadar birsürü albüm adı çıkarırlar :)
.....:::''':::.... bu haberi önceden de duymuştum .. ve albüm isminin " PATLIYORUM " diye biliyordum ama " AŞK KAPIMDA " daha güzel ....:::''':::.......
qiZémtévétoqLu*
03-05-10, 12:09
ben albümün adını 'patlıyorum' olarak biliyodum hangi habere inanacağımı şaşırdım
ama süper bi habermiş çok tşkkürlr :))
"aşk kapımda"mı "şunu bunu"mu yoksa "patlıyorum"mu?
Bekleyip görücez...
Ama ben asil KRAL TV gecesi'nde Tarkan olacak mi onu bekliyorum... :)
"aşk kapımda"mı "şunu bunu"mu yoksa "patlıyorum"mu?
Bekleyip görücez...
Ama ben asil KRAL TV gecesi'nde Tarkan olacak mi onu bekliyorum... :)
insallah o gece de cikicak hihihi
haber ne kadar doğru o konuda kararsızım ama hayırlısı.. müthiş bi albüm olacağından eminimm...
yasinenessahin
03-05-10, 19:19
saçma bir isim
Bende bu habere inanmak istiyorum ne kadar inandırıcı olmasada...
Albüm ismini kim duyurdu ki ? yalan bence.
nedjohnlansen
03-05-10, 23:35
bu haberi abartıyor muyum bilmem ama bir buçuk sene önce gördüm ben. isim aynen aşk kapımda idi. belki o zamanlar için doğruydu çünkü tarkan'ın her yıl 1 albüm yapacağım artık açıklaması üstüne çıkmıştı bu haber. şimdiye uygun olmadığını nerden anlıyoruz? şurdan: hani mustafa ceceli? mustafa ceceli'den şarkı aldığını biliyoruz fakat sezen aksu, nazan öncel ve tarkan'dan başkasının şarkısı yok gibi gösterilmiş haberde.
denizmavisi
03-05-10, 23:37
bu haber çok önceden çıkmıştı yalan olduğu bariz belli hem Tarkan albüm ya da şarkı ismini piyasaya çıkmadan söylemez faklı bir isim olacaktır bence
albümün adı bu olmaz ya Tarkan daha iyi bi isim seçer umarım :)
umarım çıkçak albümün adı aşk kapımda olmaz.. hiç mbeğenmedim bu ismi çok basit ve türk sanat müziği albüm adı gibi.. :D
yoo bence gayet güzelll Hemm bi gün yüzüyle albüm çıksında hayırlısıylaa artıkk...
yoo bence gayet güzelll hemm bi gün yüzüyle albüm çıksında hayırlısıylaa artıkk...
bende ayni dusunuyorum zaten
gizem-akkaş
11-05-10, 19:18
çıksnda artk adı ne olursa olsunn:))
iste bu yaa :$
tesekkur ederim paylasim icin
inci tanesi
13-05-10, 00:23
CIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII iste beklenen an geldi ....
Bence albüm ismi güzel ama bir Tarkan albümü ismi deil bence, bnm için fark etmez yeter ki albüm çıksın, hepbirlikte bekleyip gorcez...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.