Orijinalini görmek için tıklayınız : Harbiye Dörtlüsü
Harbiye dörtlüsü
Tarkan, ağustosta yapılacak Harbiye Açıkhava Konserleri için kolları sıvadı! Ünlü popçu, sahibi olduğu HITT Prodüksiyon'un gerçekleştireceği etkinlik için kadroya; Ajda Pekkan, Serdar Ortaç ve Sibel Can'ı aldı.
Özlem AVCI
22.04.2010
SABAH
start_the_fire
22-04-10, 10:23
Tarkan yine büyüklüğünü göstermiş durumda gerçekten artık birşeyler yapması gerekiyor umarım böyle etkinlikler her zaman tarkandan bekleriz
fatihvefatih
22-04-10, 12:06
Hayırlısı olsunda kendi ne zaman dönecekmiş sahnelere, albüm ne zaman çıacakmış Allah rızası için bi haber alabilsek!!!
2 kere harbiye konserine gittim tarkanın,muhteşemdi eğer olursa yine giderim walla harbiyede bi başka oluyo herkeze tavsiye ederim..
arkadaslar 2 3 gundur yoktum su kral ısı ne oldu ya cıkıyor mu
arkadaslar 2 3 gundur yoktum su kral ısı ne oldu ya cıkıyor mu
dahaa tam kesinleştiğinii sanmıyorummm ... ama kral tv de bir kaç kere alt yazı geçtiii ve bir kaç yerde yayınlandıı ama kesinliğinini blmyrmm bekliyoruzz ..
Bu arada süper 4 lü olmuşşş
tarkan ve ajda süper gerçekten.. diğerleri olmasa da olur =)
ayy süper olucak ... tarkan farkı....:10:
iyi haber umarim yakinda albümü cikar
Tarkan yine büyüklügünü göstermis "Serdar Ortaç" konusunda...Sibel zaten O'nun bir tanesi...Biliyoruz... Ajda da güzel...Ama hani Tarkan?O da varmı konserlerde acaba? :)
Bu arada serdar tarkani o zor gününde aramiş arkadaşlar.bence bu çok önemli.
her yıl harbiyeye özenle hazırlandığını biliyoruz konserler başlasa görsek neler yapmış seçtiyi isimler harika bence acaba başka kimler olcak emel sayınlı ve ahmet özhanlı bi konserleri vardı harbiyedemiydi tam hatırlamıyorum ama güzel bi tsm ziyafeti olmuştu yine böyle bi gece güzel olabilir
tam 4x4lük bi haber ..umarim dogrudur
Bu yaz inşallah Harbiye'de olma ihtimalimiz var o zaman,süper :)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.