Orijinalini görmek için tıklayınız : Kral tv müzik ödülleri
Arkadaşlar Kral tv de az önce gösterdiler ;Bu seneki Kral tv 16.müzik ödülleri avrupa düzeyinde ve büyük ihtişamlı bir organizasyon olucakmış.Değişik katagoriler yer alıcakmış,sürprzler bizi bekliyormuş..yanlış duymadıysam eğer Organizasyonu HİTT production,güvenliği de Levent Ağaoğlu üstlenicekmiş..Yapılan toplantıyı gösterdiler, Uygar Ataş ve Levent ağaoğlu ordaydılar..Hatta Levent Ağaoğlu konuşmada yaptı..
Kaynak:Kral tv
Bu kadar büyük bir organizasyon olucağınaa göree belki Tarkan da bir sürpriz olarak çıkabilir mi acaba diyee düşünmekten kendimi alamadım:D
start_the_fire
08-04-10, 19:55
Tarkanın bu yıl albüm yapmadığı biliyoruz cıkmaz diye düsünüyorum özge hanım ama belllimi olur tarkan süprizler ile dolu bir insan
Arkadaşlar Kral tv de az önce gösterdiler ;Bu seneki Kral tv 16.müzik ödülleri avrupa düzeyinde ve büyük ihtişamlı bir organizasyon olucakmış.Değişik katagoriler yer alıcakmış,sürprzler bizi bekliyormuş..yanlış duymadıysam eğer Organizasyonu HİTT production,güvenliği de Levent Ağaoğlu üstlenicekmiş..Yapılan toplantıyı gösterdiler, Uygar Ataş ve Levent ağaoğlu ordaydılar..Hatta Levent Ağaoğlu konuşmada yaptı..
Kaynak:Kral tv
Bu kadar büyük bir organizasyon olucağınaa göree belki Tarkan da bir sürpriz olarak çıkabilir mi acaba diyee düşünmekten kendimi alamadım:D
inşalahhhh inşallah allahımm inşallahhhhh:)) ama yanlış hatırlamıyorsam eğer geçen seneki ödül törenine tarkan çıkıcak demişlerdi saatlerce beklemiştik ekran başında..sonra da çıkmamıştı tarkan sahneye..sinir krizi geçirmiştik:7:bilmiyorum ben mi yanlış hatırlıyorum...öyle bişey olmazsa bu kez tadından yenmez bence:D
evt sürprizlerle doludur Tarkan bakarsınız albümü ordaa tanıtır:D yada organizasyndan önce albüm çıkar inşallahhh..
fatihvefatih
08-04-10, 21:43
İnşallah bir sürpriz olur, Tarkan'ın kendine gelmesi lazım, albümünü geciktirmemeli artık, En geç Haziran ayında çıkmalıdır albüm!!
tarkaseksüel
08-04-10, 22:03
bence katılmasın işi yok ordaa album tanıtımıdaa
ünlüler arasındaa olsunn ... şaşalı bi konser ...
tarkanın orada işi yok...
ancak leventi gördüm bende saçlarını kestirmiş galiba konuştu güzel güzel koruma ondan sorulacakmış uygarı görmedim...tarkanın alakası bile yok leventle :)
tarkanın orada işi yok...
ancak leventi gördüm bende saçlarını kestirmiş galiba konuştu güzel güzel koruma ondan sorulacakmış uygarı görmedim...tarkanın alakası bile yok leventle :)
arkadaşım Levent abiyle Tarkanın alakası olmayabilir ama hitt biliyosunki Tarkanın şirketi..Organizasyondan hitt sorumluysa her an herşey olabilir..
insallah guzel bir haber gelcekkkkkk
geçen yıl bangır bangır tarkan çıkacak demişlerdi ÇIKMAMIŞTI... sinirimden oturup ağlamıştım..tarkanamı kızmalı kral tvyemi bilemedim! sebebi hala bilemiorum çünkü...süpriz falan olmaz beklemeyin
yeni şarkısıyla keşke bi performance düzenlese.. tıpkı yabancı şarkıcılarda olduğu gibi aday olmak zorunda değil tabii..
arkadaşım Levent abiyle Tarkanın alakası olmayabilir ama hitt biliyosunki Tarkanın şirketi..Organizasyondan hitt sorumluysa her an herşey olabilir..
ya konuyu leventle bağlamışlar ya o yüzden dedim.
Levent,bir çok yabancı ünlüyü türkiyeye getirdi belki Mayısta John Travolta gelecek diyorlardı o gelebilir,ünlü bir şarkıcı konser verebilir.Ama hepsi o kadar.
Keşke Tarkan konser verse,ne çok isterim hemde yeni albümüyle.
Ama sanıyorum çünki geçen sene de öyle dendi,orhan gencebay miydi,o çıktı sahneye,Tarkan yoktu...İnşallah çıkar TarKan...Ama Kral hala Tarkanı sevmez,unutmayalım :)
xurush'nine
09-04-10, 13:33
Ama ne guzel olurduuuuuu.....
MassConfusion
09-04-10, 13:43
Oraya katılmasının bir anlamı olmaz.
Belki bi sürpriz olabilir o yüzden bu kadar sessizdir Tarkan diye düşünüyorum belki yeni albüm orda tanıtılır büyük bi organizasyon olacağına göre
inşalahhhh inşallah allahımm inşallahhhhh:)) ama yanlış hatırlamıyorsam eğer geçen seneki ödül törenine tarkan çıkıcak demişlerdi saatlerce beklemiştik ekran başında..sonra da çıkmamıştı tarkan sahneye..sinir krizi geçirmiştik:7:bilmiyorum ben mi yanlış hatırlıyorum...öyle bişey olmazsa bu kez tadından yenmez bence:D
evet ya onca saat tarkan çıkacak diye beklemiştim ...ama çıkmadı:14:
bu sene umarım çıkarrr:17:
inşallah inşallah inşallah...)
insallah guzel bir sey cikacak
İsmail Yk,Demet Akalın ve benzerleri gibi şarkıcıların(şarkıcılara hakaret olur) aday olduğu bi ödül töreni görkemli olsa ne olur olmasa ne olur..Çok yol almamız lazım çok..
hitt in oldugu her yerde tarkani beklemeyin hitt serdara iboya konser yapiyor onada cikmiyorya tarkan hitt her alanda calisabilir hitt adinin gectigi her organizasyonda tarkan olur yada olacak diyemeyiz
Tarkan' a dokunduruyoruz yaa ucuz yerlerde düğünlerde bayii toplantılarında sahne almasın diye.. kral tv ye çıkmanın düğüne çıkmaktan hiçbir farkı yok.bazı arkadaşları anlıyorum çok sevdiklerinden çıksın diyor. ama bence çıkmamalı..bir değeri var Tarkan'ın. biraz daha resmin tamamına odaklanmalılar bence.
hem kral tv yapmış olduğu yanlışlıklar nedeniyle kalitesini yitirdi.bugün sezen aksu kral tv ödüllerine katılmıyor.90 lardaki kalitesi yok kral tv'nin .eğer kalitesini bozmasaydı katılmalı derdim. çünkü Michael Jackson mtv müzik ödüllerinde sahne almıştı.
tarkanı bir zaman daha ortalıkta göremeyeceyimiz kesin bencede kral tv gecesinde çıkmaz tarkan ödül aldığı gecelere bile çıkmazken o gecede çıkması bence uzak bi ihtimal çoğu arkadaşımız onu o gecede görmek istemeleri normal çünki onu her zamankimden daha çok özledik
tarkan önemsemez bence...
MassConfusion
12-04-10, 14:11
Kokain olayından sonra Tarkan'ın bunları unutturması gerekir. İnternet ortamında veya dışarıda torbacı lakabı takılarak her yerde söylenmeye başlandı.
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.