Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan hep dimdik!!!!
love_speak
22-03-10, 21:10
İŞTE BİZİM MEGASTARIMIZ!!!!
http://www.facebook.com/video/video.php?v=338291013195&ref=mf#!/video/video.php?v=338048013195
Zor anlarda izlenen doğru stratejiler insanı mükemmel derecede güçlendirir ve tarkanında psikolojik olarak beynini çok iyi yönettiği açık yoksa bu kadar baskın bi medyada başka sanatçılar çoktan çöp kutusunda yerini almıştı, İşte buda tarkan farkı Her zaman güçlü her zaman bir numaraaa ;)
Haberin aynisi forumda var
love_speak
22-03-10, 22:32
ben göremediğim için sizinle paylaşmak istedim.ki olsa bile yine yinelemek istedim.
işte bizim hayranı olduğumuz adamım ne kadar güçlü ve bir o kadar da bütün koşullara rağmen dimdik kalabildiğini görmüş olduk. . teksin tarkan
:27:izlemiştim ama tekrar izlemek iyi geldi sağol
fatihvefatih
23-03-10, 13:30
Tarkan doğuştan megastar!!!!!!!!!!
start_the_fire
23-03-10, 13:33
paylasım icin tesekkürler arkadasım izlemiştim ama daha önce
inci tanesi
23-03-10, 23:01
Super yaa ...bu sayfayi bilmiyodum :P
Tarkan doğuştan megastar!!!!!!!!!!
kesinlikle.. o bu kadar badireye rağmen ayakta kalmayı başardı yaa walla bravo.. dünya geneline bakın,başına böle krizler gelen birinin nasıl psikolojikmen çöküyo,üstelik tarkanın başına gelenler yeryüznde başka hiç bir starın başına gelmemiştir gelenlerde zaten ancak tarkanın yaşadıklarının ancak çeğreği kadar oluyo.. neyse bu kadar sıkıntıya rağmen tarkan hala dimdik..ve bu alkışlancak bi durum bravo
love_speak
25-03-10, 00:51
aynen arkadaşm tarkan işini biliyo başkası olsa silinmişti çoktan ama her kötü olayın üstesinden gelmeyi bildii.işte bizim starımız bu bizim sevdiğimiz hayranı olduğumuz adam buu başka söze gerek yok olsa gerek!!!
volkanchn7
25-03-10, 02:51
Teşekkürler emeğine sağlık arkadaşım
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.