Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan serbest
xurush'nine
01-03-10, 18:37
Gozunuz aydin Tarkan serbest!!!!!!
Ntv Banu Guven duyurdu...
evttttttttttttt............ aaaaaaaaaaaaa çooooooook muttttluyuuuuuuuuuum... :D
ALLAH'm çokk şükürler olsunn sanaa dualarımızı kabul ettiğin içinn sonsuz kez teşekkürler !!!! :))))Kabus bitti sonundaa TARKAN'm serbessssttttt :)))) yaşasın mutluluk :D üstümden 30 ton mutsuzluk kalktıı :))) SENİ ÇOOKK SEWİYORUZZ TT :)) ♥ ♥ ♥
Evet bütün portallar haberi veriyor Tarkan serbest allahım sana şükürler olsun.
Çok şükür çok mutlu oldummmm biliyodum işte biliyodum canımmm benimmmm :):)
gözümüz aydın:):)
Haber ayrıntılarını bilen var mı? nasıl serbest bırakıldığını hangi kararla yazabilirsenizz??
evtt alahaşükürlerr olsunn birisidee uyuşturucu kullandığı yalann desee dahadaa rahat edicemm amaa hayırlsıı olsuın bakalım
BUGÜN kanalaını açın orda çıkışını göstericek
arkadaşlar ntv cnntürk canlı gösterdi. Tarkan çıktı arabasına bindi, sunrooftan hayranlarına el salladı veeee gittiii. gözümüz aydınnnn. ohhh diyorum
avukatları bidiri yaptılar uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve temin ettiğini falan yalanladılar.. akşam haberlerini kayıt edin olur mu... çoooooooook şükür tanrım...:DDDD
xurush'nine
01-03-10, 19:30
Arkadaslar,aslinda bu mujdegi ballandira ballandira, suslu buslu ,ama o an sadece 2 cumle yaza bildim,kusura bakmayin..
Ve ilginctir ki beni gecin bilgisayarim bile panik atak gecirdi..Durup dururken tikir tikir calisan net kesildi..
Oh be,Ohhhh beeeee... Yasasin!!!! :17: :17: :17: :17: :17:
Bunca insanin dualarini kabul ettigin icin sana tesekkur ediyorum yuce Tanri!!!!!
Oh be,dunya varmis..
Her kesi ama her kesi cani gonulden kutluyorum.Kazamiz bir daha donmemek uzere gecmisde kalsin :29:
love_speak
01-03-10, 19:42
gözümüz aydın TARKANCOLL.
artık eski günlerimize dönebiliriz süpeeeer bi haber buu:):):)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.