PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve tarkan geliyor

ozangüney
21-02-10, 12:40
Tarkan tutkunlarına müjde!... Megastar bir ay sonra yepyeni bir şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkacak. ENBE Orkestrası'nın kurucusu ve şefi Behzat Gerçeker, muazzam bir projeyi sonlandırmak üzere. Gerçeker'in sözlerini yazdığı ve bestelediği şarkılardan oluşacak bir albüm mart ayı ortalarında piyasada olacak. Bu albümde Tarkan ile beraber, Ajda Pekkan, Sibel Can ve Müslüm Gürses de birer şarkı okuyacak. Gerçeker ayrıca, daha önce müzik piyasasına kazandırdığı gençler gibi, güvendiği pek çok yeni isme de albümünde yer verecek. Albümde ayrıca Gerçeker'in sesinden de şarkılar yer alacak. Sizi bilmem ama ben bu albümün çıkacağı günü iple çekiyorum. Bizim müdavimler bilir. Bu sütunlarda ENBE Orkestrası ile ilgili övgüler sıkça yer alır. Bu övgülerin yersiz olmadığını Pal FM'in ödül gecesinde bir kez daha gördüm. Pek çoğu provasız olmasına rağmen, ödül alan sanatçıların canlı performanslarına neredeyse stüdyo kaydı düzeyinde eşlik ettiler. Helâl olsun...

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2010/02/21/ve_tarkan_geliyor

fatihvefatih
21-02-10, 12:55
Çok güzel bir haber albümden önce iyi gelecek bize :)))

meryem_17
21-02-10, 13:17
Bencede sana aynen katılyorum wallahi ;)

start_the_fire
21-02-10, 15:43
Tarkancığımın böyle harikalar yarattığına bir cok kez tanık olduğum orhan gencebay gibi uyan uyan gibi insallah basarılı olur süper süper keske sezen aksu da olsa

Yakisikli89
21-02-10, 15:53
Güzel bir haber. Albümü sabirsizlikla bekliyorum

**MegaStarkan**
21-02-10, 16:35
Demek önce bir single gelicek... Müslüm Gürses olmamaliydi. Sibel Can ile örnekler var baska biri olabilirdi de... en azindan bir degisiklik olmasi icin slov bir sarki olur umarim. Ajda Pekkan begendigim sanatcilardan, güzel bir is cikar.

jetaime
21-02-10, 17:26
Evet cok guzel bir haber bence

twilight
21-02-10, 18:10
Tarkan iyi güzel de...Müslüm ve Sibel ne!!!İğrenç ötesi..."İZ"albümü gibi yine sirf tarkan için netten indircem galba:S

trknmania
21-02-10, 18:31
aman allahhııımmmm sevinçten ölebilirim şu an:)))mükemmel bir haber buuuu....:)sabırsızlıkla bekliyoruuuzzzzzzz:D

xurush'nine
21-02-10, 19:11
Müslüm Gürses olmamaliydi. Sibel Can ile örnekler var baska biri olabilirdi de...
Bence de.. :5:

sally
21-02-10, 22:51
Bekliyelim bari nasil bi sey ortaya cikacak

SESA
22-02-10, 13:27
bekliyoruz şarkıları

kartales26
22-02-10, 13:31
bu olay tarkan'ın albüm çıkışını iyice geciktirir.artık bence albüm öncesi böyle projelerde yer alması iyi olmuyor.

ece**
22-02-10, 14:02
ooooooww sewinçten bayılabilirimmm :)))))))) albümden önce hele ki şu zamanlarda bana ilaç gibi gelecekk :)))