Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkanın hangi dizide oynamasını isterdiniz?
trkntrkn89
01-02-10, 22:50
Ben prison break,dexter ve how ı met your mother arasında kaldım.
Dexterda başrol Tarkana çok güzel otururdu hem asi hem masum..
Prison breakte burrows rolü güzel olurdu bence..
Ama benim favorim how ı met your mother bu diziye enrique iglesias,britney spears gibi ünlüler katıldı ve bence Tarkan Barneyle muhteşem olurdu..
Dexter dünyanın en iyi kalpli katili olsun:4:
Aşk-ı Memnu :)) bence bunların hiç birinde oynamaz Tarkan onun istediği bunlardan farklı bi film.
trkntrkn89
02-02-10, 01:10
Aşk-ı Memnu :)) bence bunların hiç birinde oynamaz Tarkan onun istediği bunlardan farklı bi film.
Biz zaten oynasın demiyoruz ki bizde biliyoruz oynamayacaqını ama sizin hayal ettiğiniz diziyi soruyoruz...:15:
hiç biri...Tarkan'i bi dizide görmek isterdim o dizi de bitti... :) O dizi hangisi mi?
Anadolu'dan kop gel düzgit,Ankara'yı geç sağdan,Bursa'nın biraz yukarsı,Altunizade'den sonra köprünün hemen aşağısı,AVRUPA YAKASI :) Burhan rolü de güzel giderdi,düşününce şimdik :)
aski memnu :-P
behlul ile bihteri ayirsin :-P
xurush'nine
02-02-10, 05:27
Aslinda Tarkani her ne kadar cok ozlesek bile, bir dizide rol almasini,ya da bir televizyon projesinde yer almasini istemiyorum.Yuzunu,isigini eskiltmemesi adina.
Megayildizimiz ulasilmaz olsun istiyorum.
Ama seviyyeli ve ona yakisir bir dizide misafir oyuncu sifatinda bir kac bolum katilmasini isterim tabii.Yerli ya da yabanci ola bilir,yeter ki kendini iyi ifade edebileceyi,uygun bir proje ve senari olsun.
Hayalimse muziginin yanisira onu cok guzel bir Hollywood filminde bas rolde gormektir...
Aşk-ı Memnuda oynamasını çok isterdim. :) :)
ben vazgectim aski memnudan trt1 deki sakarya firatta bir askeri oynasin ses getirir
start_the_fire
03-02-10, 13:45
Valla benim pek diziler ile alakam olmadığı icin cünkü hic televizyon izlemediğim icin lostu seçtim umarım iyi bir seçim olur
lost'u çok sevdiğini ve takip ettiğini duymuştum o dizi de rol alsa güzel olurdu (:
aşkı memnuda behlül rolü iyi giderdi :)
dexter yazdim
ama keske siz dr house koysadiniz yaaaa
Dr house super bir dizi harika
bu dizilerden ''Two And A Half Men'' dizisinde. Ama en cok kurtlar vadisi ve yuzuklerin efendisi filmlerinde oynamasini isterdim.
megas[tar]kan
19-02-10, 16:08
prison break dizide rol oynamasi güzel olur
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.