Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan MTV Rusya 1
çok güsel bir video devamını bekleriz
Pamela_beyazgul
05-01-10, 14:57
video super Verem!!!! Cok tesekkurler. Devamini sabrsizlikla bekliyorum!!!!!!!!!!!!!!
bu video bende var super bi video gercekten ekledigin icin sag ol
Bendede vardi ekledigin icin saol tesekkurler . . .Olmayanlar izlesin lutfen cok guzel . . .
ayy ben saçlarına bittim yaa.. :21:
bravobravoteshekurleeeeeeeer super video bayildim
tarkaseksüel
05-01-10, 20:19
tuğçe gorunce çıldıracak :))
MassConfusion
05-01-10, 21:15
Tarkan Fener mi diyor ?
**MegaStarkan**
05-01-10, 22:18
Ceviri yapan kiz: Bir kac gündür Rusya'dasiniz acaba rus kizlardan herhangi biri etkiliyebildi mi?
Tarkan: Sorunun sonunu anlamadim. Rus kizlardan...?
Ceviri yapan kiz: Sizi etkiliyen bir rus kiz var mi en cok? Belkide bir rus delikanlisi?
Rusca bilen arkadaslar acaba söyliyebilirler mi, soruyu soran hayran mi, sunucu mu yada ceviri yapan kisi mi delikanlilari ekliyor soruya? Cok cüretkar tavir, sorulmamasi gereken sorular. Ayip etmisler.
Bu arada Tarkan Fener demiyor.
Ceviri yapan kiz: Bir kac gündür Rusya'dasiniz acaba rus kizlardan herhangi biri etkiliyebildi mi?
Ceviri yapan kiz: Sizi etkiliyen bir rus kiz var mi en cok? Belkide bir rus delikanlisi?
Rusca bilen arkadaslar acaba söyliyebilirler mi, soruyu soran hayran mi, sunucu mu yada ceviri yapan kisi mi delikanlilari ekliyor soruya? Cok cüretkar tavir, sorulmamasi gereken sorular. Ayip etmisler.
bende dinlerken bu sözleri duyduğumda şok oldummmm:9::9::9:ama tarkan hiç bozuntuya vermedi...çok ayıp etmişler bence de:14::14::13::13:
ben cok yadirgamadim o kadar...rusya'da cok gay var...tarkan'in alttan almasi güzel...video icin tesekkürler Verem06 :)
Yakisikli89
06-01-10, 05:27
Kizin neden gözlük taktigini bilmis olduk en azindan bravo
kizi parayla tutmuslar herhalde
:7:
(((I'm proud of my being Turkish ..but I belong to the world))) yes ..it's true thanksss Verem
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.