bounce
23-12-09, 23:51
arkdaşlar 17 ekimde yapmış olduğumuz buluşma çok beğenilmiş bu nedenle 2. sini düzenliyoruz.bu sefer buluşma kapasitesini daha da genişletiyoruz,ankara'daki bütün TARKAN hayranlarını bir araya getiriyoruz.(bu bir ekip işi:))
bu sefer buluşma yeri ŞİLAN KAFE..hemen diyeceksiniz ki nerde yahu bu kafee...(İTALYA'da MİLAN ANKARA'da ŞİLAN)sakin olun yazacağım aşağıya...
öncelikle detaylara girelim..bugün ayarladık yeri.ancak ayarlamak için gitarist arkdaşla konuşmam gerekiyordu.tanrım o nasıl enkaz bi gitar çalış!!!!!o nasıl bi iğrençlik,kafa felan kalmadı..1 saat dinlemek zorunda kaldım o arkadaşı sırf sizler için!
adam başı 15 milyon gibi bi rakama yemek içecek(kola fanta ayran) ve çay olacak.canlı müzik olacak ama umarım o arkadaş sadece söyler..hakkını verelim güzel sesi var..
kapora verdim onun için gelmeniz gerekir.yanmasın kaporamız(ne kadar verdiğimi hayatta söylemem)...
buluşma 27 ARALIK 2009 pazar günü saat 2 de olacak...daha detaylı bilgileri serpil'den alabilirsiniz.serpil pazar günü saat 1.30 da ykm'nin önünde olacakmış...oradan gelecekler serpille gelebilirler..ben her zaman ki gibi kapıda olacağım..çok bekletmeyin beni.
çok eğlenecğiz...referansımız 17 ekim TARKANCOLL BULUŞMASI
http://www.tarkancoll.com/forum/video.php?do=viewdetails&videoid=53
ağırlıklı olarak TARKANCOLL dan arkadaşlar gelecektir.ama dışarıdan bazı arkadaşlarda gelebilir.ama abartmamak kaydıyla....
bu sefer teşekkürleri kabul edebilirim(z)
CİHAN KORKMAZ+SERPİL KILIÇ
serpilin msn adresi:
zulmus@hotmail.com
kafe şilan:meşrutiyet caddesi konur 2 sokak no 41/B kızılay/ankara
İTALYA'da MİLAN ANKARA'da ŞİLAN
ÖZEL TEŞEKKÜRLERİMİZ:
KENAN(MEGASTARKAN) VE EBRU(TARKANCOLL)
bu sefer buluşma yeri ŞİLAN KAFE..hemen diyeceksiniz ki nerde yahu bu kafee...(İTALYA'da MİLAN ANKARA'da ŞİLAN)sakin olun yazacağım aşağıya...
öncelikle detaylara girelim..bugün ayarladık yeri.ancak ayarlamak için gitarist arkdaşla konuşmam gerekiyordu.tanrım o nasıl enkaz bi gitar çalış!!!!!o nasıl bi iğrençlik,kafa felan kalmadı..1 saat dinlemek zorunda kaldım o arkadaşı sırf sizler için!
adam başı 15 milyon gibi bi rakama yemek içecek(kola fanta ayran) ve çay olacak.canlı müzik olacak ama umarım o arkadaş sadece söyler..hakkını verelim güzel sesi var..
kapora verdim onun için gelmeniz gerekir.yanmasın kaporamız(ne kadar verdiğimi hayatta söylemem)...
buluşma 27 ARALIK 2009 pazar günü saat 2 de olacak...daha detaylı bilgileri serpil'den alabilirsiniz.serpil pazar günü saat 1.30 da ykm'nin önünde olacakmış...oradan gelecekler serpille gelebilirler..ben her zaman ki gibi kapıda olacağım..çok bekletmeyin beni.
çok eğlenecğiz...referansımız 17 ekim TARKANCOLL BULUŞMASI
http://www.tarkancoll.com/forum/video.php?do=viewdetails&videoid=53
ağırlıklı olarak TARKANCOLL dan arkadaşlar gelecektir.ama dışarıdan bazı arkadaşlarda gelebilir.ama abartmamak kaydıyla....
bu sefer teşekkürleri kabul edebilirim(z)
CİHAN KORKMAZ+SERPİL KILIÇ
serpilin msn adresi:
zulmus@hotmail.com
kafe şilan:meşrutiyet caddesi konur 2 sokak no 41/B kızılay/ankara
İTALYA'da MİLAN ANKARA'da ŞİLAN
ÖZEL TEŞEKKÜRLERİMİZ:
KENAN(MEGASTARKAN) VE EBRU(TARKANCOLL)