Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan Yine İmaj Değiştirdi
Tarkan'ın yeni imajını beğendiniz mi ?
bence saçları mükemmel olmuş,harikasın Tarkan
bravo
çoooooooooookkkkk şüküüürrrr beğendim walla bu sefer !! uzun saçlı hali gönlümün 1 numarası ama,son zamanlarda yaptığı "emocu" veya "hayko cepkin" tarzlarından kurtulduğu için belkide beğendim bu sefer we inan "çok şükür" dedim ;)
hiç bir zaman kötü bulmadım ki saçlarınııııı:)))her zamanki gibi mükemmel olmuş yine:)))
sukranuzal
18-11-09, 21:11
arkadaşlar ben görmedim yaa formda resmi yok mu yada olan biri eklerse çok sevinirim
arkadaşlar ben görmedim yaa formda resmi yok mu yada olan biri eklerse çok sevinirim
'tarkan ntv reportaje' konusunda eklendi fotoğraflar oradan bakabilirsin:)
Şu iğrenç Hayko Cepkin imajından kurtulup güzel bir Tarkan imajı yarattığı için Tarkan'a minnettarım..Ama inanın,daha iyisi olabilir.. :)
**MegaStarkan**
18-11-09, 23:08
Konulari dogru bölüme acmayi gayret gösteriniz.
Tesekkürler.
princeofpersia
19-11-09, 00:00
O her zaman yakışıklı idi ama bakmayın siz bazı pislikler ortalığı bulandırıp onu kötü olarak imajladılar
çoooooooooookkkkk şüküüürrrr beğendim walla bu sefer !! uzun saçlı hali gönlümün 1 numarası ama,son zamanlarda yaptığı "emocu" veya "hayko cepkin" tarzlarından kurtulduğu için belkide beğendim bu sefer we inan "çok şükür" dedim ;)
canım benim tarkan bu rahat durmaz kim bilir bi dahaki sefere onu nasıl görürüz:15:
bende son halini beyendim
her halini beğendiğim için yine süper saçları canım benim =)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.