Orijinalini görmek için tıklayınız : kanaltürkü açın
kanal türkte duyduk duymadık demeyin programında tarkanın gurbetçi aşkını açıklıyayaklarmış izleyin bakalım kimmiş:7:
:18:Tarkan Atiye ile mi berabermişşşşş????:21:
ay inanmıyorum yok artık...
Shakira'yla bile adi anildi...yok artik ya...Tarkan kimseyle birlikte deil...B'le baslayan biriyle söylemicem :)
inanamıyorum ya tam izliyecektim elektirikler gitti, ne olur biri kayıt yapsın :(
ben izleyemedim :( tarkanın röpörtajı çıktı mı şuanda ?
Tarkan neler söyledi ? kimle sevgili ?
:18:ya araya eş dost tanıdıkları falan devreye sokmuş tarkan atiyeyle tanışmak için:18:
MassConfusion
18-11-09, 02:00
ben izleyemedim link ekleyin ya
tarkan gercek sevgilisini aciklayana kadar herkesle yazip cizecekler anlasilan =)=)=)
http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Atiye_ye_bayiliyor.htm?ArticleID=7949
tv haberini bulamadım gazete haberini ekledim
qiZémtévétoqLu*
18-11-09, 08:48
sacmalık ya resmen ben inanmıyorum iyiki de izlememisim yoksa sinirlerim hoplardı :)
herkes birsürü şey söylüyor yazıp çiziyor
Yakisikli89
18-11-09, 15:42
Kizi yasindaki kiza mi asilacak. Yok artik ..
tarkantutkunu
18-11-09, 15:53
İzlerken sadece güldüm
Tarkan'la ilgili haber yaba yaba bunu yapmaları çok şaşırtıcı yani çok saçma
pek saçmalamışlar ya:) adam iyi ki bi bekar yakında benle bile haber yaparlar :P :D nerdeeeeeeee :))))
puhahaaa:18::18: iyiki bir konserde tarkandan önce sahne aldı...hemen yapıştırmışlar aşk dedikodusunu:)korkulur bu gazetecilerden yahu:))))
puhahaaa:18::18: iyiki bir konserde tarkandan önce sahne aldı...hemen yapıştırmışlar aşk dedikodusunu:)korkulur bu gazetecilerden yahu:))))
aynen ya tucecim bu kadarda yalan olmaz
tarkaseksüel
18-11-09, 20:48
yok daha nelerr....
Tarkan dan haber cikmayinca gazeteciler ile ilgili yalan haber yapip duruyor Albüm cikana kadar böyle devam eder
bana da sacma geldi haber ama dikkat ederseniz Atiyede Bilgeye benzerlik var biraz.. agzi yuzu filan benziyor.. yani oyle kizlardan etkileniyor... benceee :)
bana da sacma geldi haber ama dikkat ederseniz Atiyede Bilgeye benzerlik var biraz.. agzi yuzu filan benziyor.. yani oyle kizlardan etkileniyor... benceee :)
aman ya benzemesin artık ona yeni sevgilisi:4:
ama posta gazetesi bu ne kadar inanılır ki..
yok be atiye güzel kız bence..bilgeyle alakası yok :4:
bencede güzel kız hem niye tarkanın kızı yaşında oluyorki tarkan daha37 yaşında:23:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.