PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan ~ Colin Megaro's Birthday Party

badboyserkan
15-11-09, 23:26
Amerika da unlu moda stilisti olan Colin Megaro yaptığı sayısız yayınlar için bilinen ve ünlülerin çalışana unlu bir moda stilistidir.
Colin Megaro'nun Los Angeles sehrindeki dogum gunu partisinde unlu sanatci Megastar Tarkan da yer aldi. Amerika'nin unlu ve seçkin isimlerinide bulusturan bu partide Danimarka Kraliyet Prensi Mario, Max-Schaumburg Lipp ve Lost dizisinin Benjamin karakterli Ünlü aktör,Michael Emerson da ordaydı.

Micheal Emerson - Tarkan
http://img130.imageshack.us/img130/6475/17543532.jpg (http://img130.imageshack.us/i/17543532.jpg/)

Colın Megaro
http://img692.imageshack.us/img692/9840/91167409neww.jpg (http://img692.imageshack.us/i/91167409neww.jpg/)

http://img130.imageshack.us/img130/8770/74003423.jpg (http://img130.imageshack.us/i/74003423.jpg/)

http://img137.imageshack.us/img137/1269/16443124553485277710615.jpg (http://img137.imageshack.us/i/16443124553485277710615.jpg/)

Stylist Colin Megaro's Birthday
Cut Salon
Los Angeles, CA, United States

Kaynak;
http://img130.imageshack.us/img130/4280/63757927.jpg (http://img130.imageshack.us/i/63757927.jpg/)

au13
15-11-09, 23:34
cooooook teshekurler haber icin nasil guzel cikmish tarkan bayildim resimlere
:4:

Ferya
15-11-09, 23:38
Resimler icin tesekürler.Tarkan dünya stari degilse ,Amerika da dogum günü partisinde neden yer aliyor orda peki??Yani tam anlamiyla Dünya stari olmasada tüm dünya onu taniyor,yoksa neden davet etsinler ki.Demi??

hilfa
16-11-09, 10:11
:29:çookkk tatlııı:29:teşekkürler Serkancımm:29:

muck muck
16-11-09, 12:06
Resimler icin tesekürler.Tarkan dünya stari degilse ,Amerika da dogum günü partisinde neden yer aliyor orda peki??Yani tam anlamiyla Dünya stari olmasada tüm dünya onu taniyor,yoksa neden davet etsinler ki.Demi??

Tarkan,dünya stari felan deil...Benim de Amerika'da dostlarım var...Ben de mi dünya starıyım ?Bunlar sadece dost partileri...Yoksa partilerde Tarkan'i taniyan fazla olmaz...Çünki eskisi kadar ünlü deil...

Resimler,güzel..Tesekkürler :)

SESA
16-11-09, 13:36
paylaşım için teşekkürler zayıf gördüm Tarkanı

trknmania
16-11-09, 14:15
harikaaaaaa.....:)))

ece**
16-11-09, 14:27
paylaşım için teşekkürler..tarkan olduğu için sewdim fotoları yoksa beğenmedim tarkanı..

Ne cok gay taniyomus Tarkan Amerikada :21::21: çevresine bakilirsa ingilizce albüm degil, bi tekstil firmasi acsa, paraya para demez Amerikada. :28:
Bizde bu adam o kadar Amerikalarda neden albümü 10 yilda yapti diyoruz. :18::18:

muck muck
16-11-09, 17:14
Ne cok gay taniyomus Tarkan Amerikada :21::21: çevresine bakilirsa ingilizce albüm degil, bi tekstil firmasi acsa, paraya para demez Amerikada. :28:
Bizde bu adam o kadar Amerikalarda neden albümü 10 yilda yapti diyoruz. :18::18:

Aaa duygu,Michael emerson gey deil ki...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Michael_Emerson
bak şuna iki kere evlenmiş,hem de iki güzel kadınla :)

Colin Megaro hakkinda bir sey bilemem,gaya benzemeyor.

tarkantutkunu
16-11-09, 18:58
Bizim ki acayip yakışıklı çıkmış
bakalım kariyeri nereye doğru gidecek
güzel şeyler umarak çok sabırsız değilim açıkcası bu sefer
3 yıl beklemeye razıyım ama döndüğü zaman efsane şekilde dönsün istiyorum
insanların ona olan saygısı hiç eksilmedi eksilmezde
ama ingilizce albüm yapacam derken meydanı boş bıraktı
Serdar gibilerine şimdi dönüyor yavaş yavaş
ondan hep büyük işler bekliyorum

Amerika'ya eğlenmeye değil hep çalışmaya giderdi önceden
şimdi ise sanki hep eğlencesine gidiyor gibi
onun hayallerinin suya düştüğünü görmek canımı acıdır.
umarım hayal ettiğini başarır.

Ferya
16-11-09, 21:45
Tarkan,dünya stari felan deil...Benim de Amerika'da dostlarım var...Ben de mi dünya starıyım ?Bunlar sadece dost partileri...Yoksa partilerde Tarkan'i taniyan fazla olmaz...Çünki eskisi kadar ünlü deil...

Resimler,güzel..Tesekkürler :)

Tamamda sen Tarkan misin??:27:
Bi sekilde dostluk kurdu demi yani,hem siradan birinin partisi degil ya!!Bakalim bunu ne yazacaksin??:20:

_trkn_
16-11-09, 22:05
Yıllardır tartışılır,durulur..
Tarkan dünya starımı ? değil mi ?
Avrupa'dan 1 oda dolusu ödülü olan,Avrupa'da tüm şarkıları çalınan, Avrupa'nın kendi sanatçılarından bile ünlü olan bir şarkıcı nasıl dünya starı olamaz ?
dünya starlarının aldığı world müsic ödülünüde aldı ve daha bir sürü ödül...
dudu albümü 5 şarkı olmasına rağmen Avrupa'da satışları alt üst etti,diğer albümleride öyle..
her albüm çıktığında imaj değiştiren,herkesten farklı olan bir insan nasıl dünya starı olamaz ?
koskoca Madoona bile konser verdiğinde wembley arenayı dolduramamışken
tarkan full doldurmuştu buda onun dünya starı olduğunun, Avrupada bir sürü hayranın olduğunun kanıtlarından biridir. şarkıları da tüm dünya listelerinde bir numaradan girerek Avrupa'yı sallamıştır (şımarık,şıkıdım,dudu,kuzu kuzu...)
Rusya'da bir reklam filiminden 1 milyon dolar 500 bin tl alarak en büyük starların alamadığı ücreti almış olup,dünya starlığını bir kez daha kanıtlamıştır.
ama bu başarıların hepsi baz alınarak basın "Tarkan dünya starı olamadı" gibi haberler yapmaya devam etmiştir...

muck muck
16-11-09, 23:09
Yıllardır tartışılır,durulur..
Tarkan dünya starımı ? değil mi ?
Avrupa'dan 1 oda dolusu ödülü olan,Avrupa'da tüm şarkıları çalınan, Avrupa'nın kendi sanatçılarından bile ünlü olan bir şarkıcı nasıl dünya starı olamaz ?
dünya starlarının aldığı world müsic ödülünüde aldı ve daha bir sürü ödül...
dudu albümü 5 şarkı olmasına rağmen Avrupa'da satışları alt üst etti,diğer albümleride öyle..
her albüm çıktığında imaj değiştiren,herkesten farklı olan bir insan nasıl dünya starı olamaz ?
koskoca Madoona bile konser verdiğinde wembley arenayı dolduramamışken
tarkan full doldurmuştu buda onun dünya starı olduğunun, Avrupada bir sürü hayranın olduğunun kanıtlarından biridir. şarkıları da tüm dünya listelerinde bir numaradan girerek Avrupa'yı sallamıştır (şımarık,şıkıdım,dudu,kuzu kuzu...)
Rusya'da bir reklam filiminden 1 milyon dolar 500 bin tl alarak en büyük starların alamadığı ücreti almış olup,dünya starlığını bir kez daha kanıtlamıştır.
ama bu başarıların hepsi baz alınarak basın "Tarkan dünya starı olamadı" gibi haberler yapmaya devam etmiştir...

çok abartıyorsunuz...
Tarkan'ın sadece avrupada WMA'sı 7 platin 1 altın plak'ı bir de Rus Pud ödülü var...Michael Jackson'un sadece MTV ödülü Tarkan'ın 4 katı...
Evet,Tarkan avrupada ve asyada belirli bir miktar seyirciyi coşturuyor olabilir.Ancak bu hiç bir zaman Michael Jackson gibi olmayacak demektir...Evet Tarkan stardır,avrupada ünlüdür,1 numara olmuştur...ama hepsi geride kalmıştır...2004ten sonra Avrupada hiç bir listeye girememiş,Rusya dışında hiç bir ülkede adını duydurtturamamıştır...Keşke Tarkan dünya starı diyebilseydim,ama malesef diyemiyorum,çünki değil..
Wembely olayına gelince,Madonna o dev Wembleyde konser verdi 150 bin seyirci aldı...Tarkan 7 bin seyirci aldı...Hemde yarısından çoğu Türktü... :)

muck muck
16-11-09, 23:12
Tamamda sen Tarkan misin??:27:
Bi sekilde dostluk kurdu demi yani,hem siradan birinin partisi degil ya!!Bakalim bunu ne yazacaksin?? :20:

Siradan bir parti...eger ki Madonna'nin partisinde yer alsaydi "evet,tarkan dünya staridir" derdim...

_trkn_
17-11-09, 01:11
çok abartıyorsunuz...
Tarkan'ın sadece avrupada WMA'sı 7 platin 1 altın plak'ı bir de Rus Pud ödülü var...Michael Jackson'un sadece MTV ödülü Tarkan'ın 4 katı...
Evet,Tarkan avrupada ve asyada belirli bir miktar seyirciyi coşturuyor olabilir.Ancak bu hiç bir zaman Michael Jackson gibi olmayacak demektir...Evet Tarkan stardır,avrupada ünlüdür,1 numara olmuştur...ama hepsi geride kalmıştır...2004ten sonra Avrupada hiç bir listeye girememiş,Rusya dışında hiç bir ülkede adını duydurtturamamıştır...Keşke Tarkan dünya starı diyebilseydim,ama malesef diyemiyorum,çünki değil..
Wembely olayına gelince,Madonna o dev Wembleyde konser verdi 150 bin seyirci aldı...Tarkan 7 bin seyirci aldı...Hemde yarısından çoğu Türktü... :)

Hayır, Come Closer albümünden de bir çok şarkı Avrupa listelerine girmeyi başarmıştı.
Ama 1 numara olamamıştı çünkü; müzik piyasası düşüşte albüm satışları bile eskisi gibi değil..
Mıchael jackson'la kıyaslama Tarkan'ı
Tarkan dansıyla,şarkılarıyla,sesiyle dünya starıdır.
Evet, Mıchael Jackson gibi değil ama Mıchael jacksondan sonra en başarılı sanatçı Tarkan'dır..
Sen kabul etsende, etmesende Tarkan bir dünya starıdır..

the_answer3535
17-11-09, 02:30
yahu michael jackson ile niye kıyaslıyorsunuz onunla kimse kıyaslanamz ki justin usher vb. bile mj nin yanında ismail yk gibi kalır yani :D

bounce
17-11-09, 04:26
yahu michael jackson ile niye kıyaslıyorsunuz onunla kimse kıyaslanamz ki justin usher vb. bile mj nin yanında ismail yk gibi kalır yani :D

ayakta alkışlıyorum seni!!

İZMİRLİ
17-11-09, 10:24
Arkadaşlar valla çok güldürdünüz beni böyle kıyaslama mı olur, Tarkan'a haksızlık yapıyorsunuz, M.JACKSON'un biriyle kıyaslanması çok komik...Tarkan'da çok başarılı bir star ama her zaman dedigim gibi bence bir dünya starı değil...

muck muck
17-11-09, 12:14
M.Jackson olayini kapatin bence...Tarkan hic bir zaman MJ gibi olamadi,ve olamayacak üzgünüm...Olmasini o kadar cok isterdim ki...MJ bos bir stadda konser verse Tarkan full bir stadda konser verse Mj'nin perfrormansini yakalayamaz...Dansi,sahnesi,sarkilari her zaman ön plandadir...Mj^den sonra Tarkan demek de yanlis...Arada Justin Timberlake,Madonna,Usher,Shakira,Beyonce gibi binlerce isim var...Tarkan bir numara arkadaslar,kabul ediyorum...Ancak Türkiyede... :)

eLiF
17-11-09, 14:13
M.Jackson olayini kapatin bence...Tarkan hic bir zaman MJ gibi olamadi,ve olamayacak üzgünüm...Olmasini o kadar cok isterdim ki...MJ bos bir stadda konser verse Tarkan full bir stadda konser verse Mj'nin perfrormansini yakalayamaz...Dansi,sahnesi,sarkilari her zaman ön plandadir...Mj^den sonra Tarkan demek de yanlis...Arada Justin Timberlake,Madonna,Usher,Shakira,Beyonce gibi binlerce isim var...Tarkan bir numara arkadaslar,kabul ediyorum...Ancak Türkiyede... :)

bazen neden bu forumdasın diye düsünüyorum o kadar mj forumu varken??

tarkan bitanedir kimseyle kıyaslanamaz seyirci sayısı da önemli değil onun sahne performansı her zaman mükemmeldir.

muck muck
17-11-09, 14:53
niye öyle dedin ki "eliF" gerçekler acıdır...Tarkan çok saıyda kitleye sahip bir megastar...Hayranları konserlerini izlemeye bayılıyor...Sahne performansı yaşına göre kat kat iyi,her yerde hayranları var...bunları ben inkar edemem...ancak bir MJ ile karşılaştırıldığında "Evet,Tarkan Mj'ye 10 basar"da diyemem...Tam tersini de demem...Ancak Mj Tarkan'a 2 basar.. x) 2 tane Tarkan MJ yapar :) Tarkanda bir şeyler eksik...Ses...Allah'ı var...Şov...Fevkalade...Dans...Var o da var abi...Yakışıklılık...Michaele 10 basar...Ama yok bir şey işte o şey olsa belki Michael Jacksona beş basacak...Belki dünyadaki bütün ödülleri toplayacak...Michael da olmayan şey ne biliyormusun tarkanin..
Cesaret! Michael herşeyden korkamdan paraya kıymadan her şeyin en en en iyisini yapıyor...tarkanda yapıyor"du"...2005ten sonra sanki konserlerine daha az ilgi gösteriliyor daha çok şey bekleniyor...veya biz mi daha çok şey bekliyoruz...bilemiyorum ki...anlaycağınız...keşke...ama keşkeyle de olmyor...

eLiF
17-11-09, 15:09
alakası yok tarkanın cesareti olmasa türkiyede ilkleri yaparmıydı hangi erkek tarkandan önce böle dans etti kim zil takıp oynadı ondan baska.. tarkan bisilerin farklı olabileceğini gösterdi türkiyeye bu cesaretsizlikmi hala da yeni arayıslar içinde elestiriliyo olabilir ama daha önce de elestirilmisti hep elestirilecek..tarkan da eksik olan sey cesaret değil sadece doğru insanlarla karsılasıp onlarla tanısmaması yurt dısında tabii...
ayrıca mj senin gözünde tarkana 2 basabilir ama ben bir tarkanı yüz mj ye değismem ;)

Yakisikli89
17-11-09, 15:24
Tarkan'in burdaki giyinisini hic ve hic begenmedim. Göze carpmis olabilir ama digerlerine nazarin cok ciplak duruyoo resimlerde :))

TEVETOGLU
17-11-09, 18:02
Keşke bizim de doğum günü partimize Tarkan gelse.Çok güzel olurdu.

meryem_17
18-11-09, 12:44
Keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :( :(

enrique
19-11-09, 01:42
bir zamanlar tarkan diye biri vardi be. asla,unutmamali,kir zincirlerini,simarik,inci tanem,sikidim,unut beni,kis gunesi,ikimizin yerine.
nerdesin be oglum geri donsene artik eskisi gibi, yemin ediyorum ozledim ya. gencligim senin sarkilarinla gecti, gozumuzude efsanesin hala bize yapma bunu

siboss1992
23-11-09, 23:49
yeni sac stiline cok alistim.. simdi dusunuyorum o kadar da kötü degil saclari ya..
begeniyorum bende artik..
resimde ki gülüsü öldürüyor beni,.. cok tatli..

uniqe
24-11-09, 15:09
Bu saydıgınız starlar işten kazandıklarını yeniden işe yatıran ve kat be kat geri kazanan insanlar. Çünkü herşeyleriyle sağlam ekipleri var. Paraya kıymaları ayrı, gerçekten işlerinde yetenekli insanları keşfetmeleri de ayrı bir vizyon. Tarkan 10 senedir web sitesi bile yapamadı siz hala Dünya starı diyorsunuz.

trkntrkn89
25-11-09, 14:43
tarkanın dünyada 1 numara olmamasının tek nedeni türk olması,az çok dış dünyayı takip edenler veya dizilerini,filmlerini falan izliyenler yabancıların bakış açısını anlar,onlar müslüman diince bin laden diolar türk afgan farketmio onlar için,,,

Tüm bunlara raqmen tarkan hala bişiler yapabiliosa hala bişiler için çabalıosa bizimde onu desteklememiz gerekiyor,tarkanı yurtiçi politikası için eleştirebilirsiniz ama bazı yerlerdede durmasını bilmemiz gerekio...

ayrıca tarkan d.starı diil yok artık bitti bnde partilere gderim gibi sözlerle birçok arkadaşımız bilmişlik taslıo:
Daha iyisini yapabilen varsa yapsın ok!!