PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Albüm Bombası !!!

szr67
27-10-09, 11:20
Tarkan yeni albümü için Hollywood yıldızlarının fotoğrafçısı David LaChapelle'a poz verdi.

HT Magazin

Albüm kapağı olacak olan karede bacak arasını avuçlayan Megastar'ın yanında seksi yıldız Pamela Anderson duruyor

MADONNA'NIN FOTOĞRAFÇISI
SENİ gidi fındıkkıran Tarkan! Megastar, yılan hikayesine dönen yeni albümü için vites büyüttü. Albüm için son rötuşları yapan Tarkan imaj çalışmaları için önceki hafta Los Angeles'ta dünyaca ünlü yıldızların fotoğrafçısı David LaChapelle'ın objektifi karşısına geçti. Madonna, Leonarda Di Caprio, Naomi Campbell, Angelina Jolie gibi yıldızların fotoğrafçısı LaChapelle'ın gerçekleştirdiği çekimlerde Megastar'a seksi yıldız Pamela Anderson eşlik etti.

ÇEKİME 300 BİN DOLAR HARCADI
DAVID LaChapelle'e birbirinden çarpıcı pozlar veren Tarkan'ın kapak için düşündüğü pozu ise çok konuşulacak. Bu karede Megastar, tıpkı Michael Jackson gibi bacak arasını avuçluyor ve yanı başında da bütün seksiliğiyle Pamela Anderson duruyor. LaChapelle'ın "Sen Elvis Presley'den sonra gördüğüm en etkileyici şarkıcısın" dediği Tarkan çekim için 300 bin dolar harcadı.

Gazete Habertürk - HT Magazin yazarı Oben Budak yazdı:

Tarkan'ın son bombasını patlatıyorum

Zamanında çok eleştirdiğim için şimdi vereceğim habere en çok ben sevindim sanırım. Yeni albüm çalışmalarının sonuna gelen Tarkan, imaj çalışmalarını dünyanın en önemli fotoğrafçılarından biri kabul edilen David LaChapelle’le yaptı geçen cuma. Los Angeles’ta yapılan çekimlerin bir diğer bombası da manken olarak Pamela Anderson’ın kullanılmış olması! Hem de Tarkan pantolonunun önünü eliyle tutarken (anladınız işte neresini tuttuğunu) Pamela da yanında duruyor. Başta Madonna olmak üzere, Leonardo DiCaprio, Paris Hilton, Angelina Jolie gibi isimlerin hayran olduğu fotoğrafçı Tarkan için “Sen Elvis Presley’den sonra gördüğüm en etkileyici şarkıcısın” demiş. Çekim için 300 bin dolar harcandığıını da söyleyip “Helal olsun Tarkan’a” diye eklemeliyim. Onun farklı bir şeyler yapmasının vakti gelmişti artık. İşin görsel bölümü beni tatmin etti, şimdi sıra şarkılarıyla bizi mest etmesinde.

http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=17983&Kat=8&dt=2009/10/27

muck muck
27-10-09, 11:28
Sen Elvis Presley’den sonra gördüğüm en etkileyici şarkıcısın :) Harika bir şey...Pamela Anderson'dan böyle sözler duymak mükemmel... :) Çekimlerde erotik olmuş :P Albümün adını merak ediyorum,seksapel bi şey olsa gerek...

trknmania
27-10-09, 11:52
biliyordum tarkanımın bomba gibi döneceğiniiii:))):10::10:allahım meraktan çatlıycam......biran önce çıksın artık şu albüm....eminim şarkılar da fotoğraflar kadar mükemmel olur...:10::10:.tarkan bize yolladığı videoda fotoğraf çekimine gidiyorum derken bu çekimi kastetmiş demekki...:))))):20::20:

hilfa
27-10-09, 11:55
:17:Tarkanım şimdiye kadar yapılan eleştirilere yine albümle cevap verecek anlaşılan :17:

cansu06
27-10-09, 12:07
çekimlerde yapıldıgına göre verilen 29 aralık tarihi doğrudur belkide

patriot_214
27-10-09, 12:57
Inanilmaz ) Dogru haber mi acaba ?

MassConfusion
27-10-09, 13:06
Hadi Tarkan kavur dünyayı

gokhantevetoglu
27-10-09, 13:14
muhtemelen o cekılen fotograflar basına yansıdıgında tarkan albumu cıkartmadan cok daha fazla konusulacak:)

İZMİRLİ
27-10-09, 13:19
güzel bir haber fakat dogru mu acaba?

_trkn_
27-10-09, 13:20
çok sevindim yeni albümün çıkmasına yine bomba gibi bir albümle dönecek, albüm kapağı olay yaratacak :17:

Albüm kapağı olacak olan karede bacak arasını avuçlayan Megastar'ın yanında seksi yıldız Pamela Anderson duruyor :9::9::9::9:

SESA
27-10-09, 13:33
fotolar albümden çok konuşulacak gibi ama albümde süper olacağa benziyor.

Bamboo
27-10-09, 13:37
ayy çok heyecanlandım şimdi...:4:

denizmavisi
27-10-09, 13:44
bomba bişeyler geliyor anlaşılan tabi haber doğruysa:21:

ece**
27-10-09, 14:07
çok heyecanlandım yaa şimdiii :))) demekki tarkanın bize dediği çekim buymuş :))) :17:albüm kapağı çok konuşulacak gibi duruyo =) hatta en çok o patlayacak :) tarkana'da erotizm kokan şeyler yakışıo zaten en başından beri diorum...:10:ozmaan albüm yaza kalmaz bence yılbaşında çıkar gibi geliyo eğer balon haber değilse:24:

eLiF
27-10-09, 15:12
doğrudur umarım bomba gibi dönüyor megastarımm :4:

tarkantutkunu
27-10-09, 15:21
Herşey güzel olunda bu haberi veren Tarkan'ın fotolarını görmüş sanırım

fatihvefatih
27-10-09, 15:33
Haydi Tarkan herkes nefesini tuttu seni bekliyor, şimdi müzik dinleme zamanı, heeeeeeeeyyyyttt beeeee Megastar'ımız geliyor açılın şöyle 5'er 10'ar kilometreeeee, sahneleri ve mikrofonu Megastar'a teslim etme vakti gelmiştirrrrrrrrrrr çok heyecanlandım yaaa, yalnız bu albüm 15 gün içinde çıkabilir arkadaşlar çünkü biliyorsunuz Tarkan Rusya'da Kasım ayında yeni reklam kampanyasının promosyonu için 3 tane konser verecek! Demekki yeni albümünün ilk konserini Ruslara verecek, işte Megastar diye ben buna derim, diğerleri nerde serdarmış felan peeeeh bee bunlar ancak şarkıcı olur Tarkan ise Megastar fark buradaa hahahahahahahahaaaaaa :)))))))))))))))) BUGÜN BAYRAM SEVİNİN ARKADAŞLAR!!!!!! :)))))))))

_trkn_
27-10-09, 15:39
Albüm çıkınca Tarkan"ın resmi web siteside açılacak oleeeyyy :D

sabırsızlıkla bekliyorum, umarım 2010"a kalmaz

fatihvefatih
27-10-09, 15:46
albüm çıkınca tarkan"ın resmi web siteside açılacak oleeeyyy :d

sabırsızlıkla bekliyorum, umarım 2010"a kalmaz

merak etme arkadaşim yeni albümün fotolari bile çekildiğine göre bu iş kasimda biter!! Ve ben yine tekrarliyorum rusyada ki konserlerinde yeni albümünden şarkilar selendirecek tarkan ve pimi çekecek!! Tüm ana haberlerde tarkan'in yeni albümü tanitimi için rusya'da verdiği konser görüntülerinden, şovlarindan geçilmeyecek!! Oleeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy dile kolay 2007 aralik metamorfozdan sonra özellikle 2009 yaz aylarinda yeni albümü bekliyordukk son 5-6 aydir ha çikti ha çikacak derkennn megastar bize göz kirptiiii geliyorum dediiiii oleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy :d

ozangüney
27-10-09, 15:56
helal tarkanaaa

TEVETOGLU
27-10-09, 16:13
Şükürler olsun.

fatihvefatih
27-10-09, 16:22
Şükürler olsun.

aynen dostum, şükürler olsun, kırkbinkere şükürler olsun, ohh beee Tarkan dinleyebileceğim artık, dile kolay tam 75 gündür tarkan şarkılaarını bilerek can-ı gönülden açıp dinleyemiyordum neden mi, şöyleki kendi kendime dedimki yeni albüm çıkana kadar Tarkan'ı daha fazla özlemek için onun şarkılarını dinlemeyeceğim birde tabii ona negatif enerjim gitmesin diye biraz ara vermek istemiştim ne bileyim sanaki Metamorfoz istediği yankıyı bulmamıştı basında sanki bunda biraz benim negatif enerjimin suçu varmış gibi geliyordu bana komik ama bundan yani dinlememem 75 gündür Tarkan :))) Ama artık son ses dinleyebilirim :))))))

Ferya
27-10-09, 16:27
Hadi bakalim hepimizin gözü aydi.

özge
27-10-09, 16:49
yinemi kışın çıkıcak albümm yaaa:(((yazın çıksa daha süper olurduu heryerde parçaları çalardıı albümün tadı daha iyi çıkardı...çekindiği poza gelincede bu haberinn doğru olduğunu sanmıyorumm.heleki böyle bi pozu albüm kapağı yapmazz:)))değişik şeyler güzel olur ama bizim millet böle pozları çok eleştirir bu yüzden sanmıyorum

ozangüney
27-10-09, 17:11
arkadaşlar biraz düşününce anladım bu pozlar yeni albüm pozları değil çünkü tarkan peta için foto çekimi yapcaktı ve pamela anderson da peta nın reklamlarında oynuyor ve ayrıca bacak arasını tutarak çektiği pozda büyük ihitmalle çıplak pozu peta için hatırlayın peta için soyundum demişti yani albüm için değildir bu fotolar

tarkaseksüel
27-10-09, 17:38
tarkan . com açılırsa demekkı album çıkıor demekk
heycan yapmıyorum şimdilik
ama haber çok güzel bi haber tarkan için söylenenlerr

redjingle
27-10-09, 17:50
Bence bu ingilizce şarkılarla ilgili bir kış dönemi projesi olabilir.Ben öyle bi koku hissettim.

serennn
27-10-09, 18:14
ayyy çok heyecanlandım yaa inşallah doğru haberdir eğer öyleyse yaşadıkkk:))))) yeni albümm geliyo o zaman oleyyyy bee hakkını vericek bunca beklememizin benceee ölürümmmmmm tarkanımmm

Yakisikli89
27-10-09, 18:20
PETA icin resimler olmasin.
Pamela Anderson zamaninda PETA icinde soyunmamismiydi?

Insallah, söylendigi gibi, olurda ama hafif sacma gibi duruyor. Tarkan sarkilari ile dolu olan bi albümde, neden Pamela Anderson ile poz halinde duruyor ki? Sanki ikisi duet ettide.. bence gercekten PETA icin birsey bu. Ver Geriside asparagas. bacak arasini cirilciplak bir sekilde tutmustur tarkan .. :9:

**MegaStarkan**
27-10-09, 19:00
arkadaşlar biraz düşününce anladım bu pozlar yeni albüm pozları değil çünkü tarkan peta için foto çekimi yapcaktı ve pamela anderson da peta nın reklamlarında oynuyor ve ayrıca bacak arasını tutarak çektiği pozda büyük ihitmalle çıplak pozu peta için hatırlayın peta için soyundum demişti yani albüm için değildir bu fotolar

Bence en mantikli tespit, katiliyorum.

LaChapelle belki ayrica albüm kapaklari icin de resim cekmis olabilir ama Pamela Anderson ile cok abest olurdu... haberde farkli bilgiler birlestirilmis gibi. Arti Pamela Anderson Amerika'da ününü yitiren bir yildiz, cok gereksiz olurdu. Albüm promosyonu Tarkan'in kendisi olmali baska biri yer almamasi gerek.

kartales26
27-10-09, 19:16
albüm değil heyecan yapmayın hemen peta için çekilen fotoğraflar bunlar fotoğrafları çeken fotoğrafçı peta için fotoğraf çeken fotoğrafçı pemala anderson'da peta'nın yüzü bunun başka açıklaması yok albüm için değil peta için ama olsun yine değişik olacak hiç olmazsa magazinde bomba yaratır bu fotolar albüm 2010 dan sonra anca...

ece**
27-10-09, 19:28

doğru yaaa hakılısın aslında :( bende bian heyecan yapmıştım aslında ilk baştaki yorumumda ama mantıklı düşününce albüm için değil heralde...ama bide şu çelişki war o videodaki dediği çekim peta için soyundum dediğinden 1 hafta sonraydı ??

ozangüney
27-10-09, 20:07
doğru yaaa hakılısın aslında :( bende bian heyecan yapmıştım aslında ilk baştaki yorumumda ama mantıklı düşününce albüm için değil heralde...ama bide şu çelişki war o videodaki dediği çekim peta için soyundum dediğinden 1 hafta sonraydı ??

ama şöylede bişey var tarkan albümde şarkılara önem verir imaja yada fotolara değil ayrıca pamela anderson da peta için çalışıyo bence mantıklı olan bu peta için bu fotolar

scorpioness
27-10-09, 20:22
PETA icin resimler olmasin.
Pamela Anderson zamaninda PETA icinde soyunmamismiydi?

Insallah, söylendigi gibi, olurda ama hafif sacma gibi duruyor. Tarkan sarkilari ile dolu olan bi albümde, neden Pamela Anderson ile poz halinde duruyor ki? Sanki ikisi duet ettide.. bence gercekten PETA icin birsey bu. Ver Geriside asparagas. bacak arasini cirilciplak bir sekilde tutmustur tarkan .. :9:

Çok doğru bir tespit bencede öyledir yoksa albüm kapağında avuçlayan bir tip çok enteresan durur...

denizmavisi
27-10-09, 20:40
pamela ile albüm için öyle bir poz verecek kadar cesaret edebileceğini düşünmüyorum ingilizce single için belki ama Türkçe albüm için asla yapmaz çünkü bizim ülkede olay olur Tarkan da bunun farkındadır

eskalen
27-10-09, 20:55
Pamela Anderson Peta'nin reklam filminde yer aldi en son..Hatta izlemistimde...Ana karakter Pamela Anderson yapip Baska ulkeden cesitli sanatcilari da onun etrafinda mi topluyorlar napiyorlar acaba? Peta global bir kampanya yapiyor olabilir....Cunku Pamela Anderson ile Tarkanin yeni albumu arasinda(Turkce bir albumu bi de) ne bag olabilir? Mantikli degil...

ıbrahımkekec
27-10-09, 21:00
pamela anderson la birliktye poz gerçekten çok acayp yani......:d:D

patriot_214
27-10-09, 21:19

Bence de bu arkadash dogru soyluyor ! Ama bide shu var ki , niye bunun icin para versinki ?

TarkanColl
27-10-09, 21:19
Gazetecilerimizin haberden haber üretme sanatı yine sahnede... :28: Ama biz fanlardan hiçbirşey kaçmıyor maşallah...

Bende Tarkan'ın yeni fotolarını merakla bekliyorum. Yine olay yaratacak magazinciler bayram edecek... :20:

princeofpersia
27-10-09, 22:25
Az kaldıııııııııııııııı...... Kısa zamanda albüm gelir en iyi şekilde.....

pare pare
27-10-09, 22:37
Aacayip birseyler olucak galiba . . . . bakalim cok meraaaak etdim :)))

bounce
27-10-09, 23:13
kışın albüm çıkarmamalı zaten..dediğiniz gibi PETA için çekilmiş resimlerdir onlar

badboyserkan
27-10-09, 23:32
Son nokta olarak, resimler global sosyal bir kampanya icin cekilen fotograflardir. Album surec asamalarina daha var..
Ayrica bu denilen konsepteki reklam filmi pamela anderson rol almisti.Demek ki Tarkanada ayni konsepti uygulamislar.

--Reklam Filmi-Pamela Anderson Peta
http://www.medyafaresi.com/haber/30440/magazin-pamela-anderson-peta-icin-cok-seksi-reklam-cekti-video.html

http://img337.imageshack.us/img337/6818/pamelaandersonpetaturke.jpg (http://img337.imageshack.us/i/pamelaandersonpetaturke.jpg/)

Bamboo
28-10-09, 00:03
ayy malesef benimde aklıma gelmişti bu tabii mantılı düşününce böle pozlar albüm kapakları için olamaz ama işte bi umut diodum yinede ... neyse albüm zaten 2010 yazında olsun kışın iyi olmuyo albümler...:15:

ozgee
28-10-09, 01:31
fotografı gözümde canlandıryomda....;):)türkiye kaldıramaz albüm icin olmadıkları belli

Yakisikli89
28-10-09, 01:56
Benim takildigim nokta ...

Tarkan ABD'den soyundum geldim dedi. Ve dogumgünü mesajinda yeniden Los Angeles'e gittigini söyledi?

Bu ne anlama geliyor? Iki kez gidip iki kez mi cektirdi resimlerini?

Dark_blue
28-10-09, 01:59
güzel haber :)

_trkn_
28-10-09, 09:35
albüm yazda çıkmasın, daha fazla bekleyemem :11:

SESA
28-10-09, 13:52
ilk başta hemen heyecanlandık ama peta için bu pozları vermesi mantıklı ama böyle bi açıklamayı daha önce yapmıştı .iki kere niye gitsinki amerikaya fotolar için
ztn pamela andersonin Tarkanın albümünde işine

selin_trkn
28-10-09, 15:39
Albümünün çıkmasına çok sevindim ama bence o şekilde fotoğrafl çekinmek tarkana yakışmamış ya :S

Yakisikli89
28-10-09, 17:55
Benim takildigim nokta ...

Tarkan ABD'den soyundum geldim dedi. Ve dogumgünü mesajinda yeniden Los Angeles'e gittigini söyledi?

Bu ne anlama geliyor? Iki kez gidip iki kez mi cektirdi resimlerini?

Buna yorum yokmu yahuu :1:

ece**
28-10-09, 18:00
Buna yorum yokmu yahuu :1:

bende bunu düşünmüştüm yazdığım mesajda...bi çelişki war ortada benimde kafam karıştı...

jive
15-11-09, 07:24
arkadaslar ingilizce single flan olmasin? yani yeni albumun turkce oldugundan emin misiniz?

meetee55
15-11-09, 13:07
bence bu sessizliğin arkasında bir fırtına olacağı belliydi ve bir sadece bir başlangıç olduğunu düşünüyorum gerçekten bu ladar sessizlik yeter TARKAN her zaman ilklerin adamıydı ve yine öyle olup ortalığı kasıp kavuracak biz hayranları olarak sonuna kadar ne olursa olsun arkasındayızzz

gülcan
15-11-09, 18:20
İnşallah...