Orijinalini görmek için tıklayınız : satılık tarkan arşivi;)!!!!
arkadaşlar www.alcamsatcam.com da gördüm az önce biri tarkan arşivini satışa çıkartmış..85 tl'ye alıcı bekliyor...ben almak isterdim ama o kadar param yok maalesef...:((ama almak isteyen olur belki aranızda...yabancıya gitmesin barii:)))))ilgilenenlere duyurulur!!!!!
bir resim koyulduğuna göre bunun her yeri yırtılmıştır :14:
http://www.alcamsatcam.com/tarkan-ozel-arsiv-widq396216
TarkanColl
23-10-09, 21:29
Ben deftere yapıştırılmış resimlere arşiv diyemiyorum malesef. Benim arşivimdeki her dergiler ve gazeteler ilk gün alınmış gibi orijinal halde. Hiç bir sayfası yırtılmadı. Fasikül halinde bulduklarımında üzerlerinde hangi dergiden veya gazeteden olduğu ve tarihi mutlaka yazıyor. Bu sitedeki arşiv diye nitelenen resimler gittigidiyor.com'da da satılıyordu, yaklaşık 1-2 senedir. 85 lira edermi bilemiyorum...
Ben deftere yapıştırılmış resimlere arşiv diyemiyorum malesef. Benim arşivimdeki her dergiler ve gazeteler ilk gün alınmış gibi orijinal halde. Hiç bir sayfası yırtılmadı. Fasikül halinde bulduklarımında üzerlerinde hangi dergiden veya gazeteden olduğu ve tarihi mutlaka yazıyor. Bu sitedeki arşiv diye nitelenen resimler gittigidiyor.com'da da satılıyordu, yaklaşık 1-2 senedir. 85 lira edermi bilemiyorum...
haklısın aslında ebru abla...bende arşivimdeki resimleri değil bir yerlere yapıştırmak elime almaya bile kıyamıyorum:))tek tek dosyaladım hepsini...hatta dergilerden 2'şer tane alıp birini hiç açmadan sakladım diğerini okudum falan...yani arşiv yapmak zor bir iş...çok büyük emek ve özveri gerektirir..bu arkadaşınki amatörce olmuş biraz...zaten özenle hazırlanmış olsa satmaya kıyamazdı bence...ilgilenen olur belki diye haber vermek istedim ben sadece...
tarkaseksüel
23-10-09, 22:35
o o işi para kazanmak için yapmıştır...
ya da bılemeyız belkıde paraya ihtiyacı vardırr..
ama anlaşılana gore arsıv denmeyecek birseyy
gokhantevetoglu
30-10-09, 00:15
madem arsıv neden satıyor kı alallaa olmazsa ılerde acık artırmaya sunulur:))
prenses_elaa
30-10-09, 09:30
aa ben olsam hayatta satmazdım
kusura bakma ama bu gün tarkan hayranısın satıyorsun paso kişiliğini kaybettin sanırım :)
bence de bir insan tarkan arşivini satmaya kalkıyorsa ya gerçekten çoook paraya sıkışmıştır ya da tarkanı hiç sevmemiştir...ya da o satmaya kalktığı şey arşiv falan değildir;)))
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.