Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan.com Video Dogum Günü,,,
Arkadaslar Sayfada Video Eklenmis Hediye Paketine Basinca...
videoda tam anlamadim neyin fotoraflarini cektirmeye gidiyormus????
www.tarkan.com
Arkadaslar Sayfada Video Eklenmis Hediye Paketine Basinca...
videoda tam anlamadim neyin fotoraflarini cektirmeye gidiyormus????
www.tarkan.com
aynen bende anlamadım.
Los Angeles'a fotograf cekimi icin gittigini soyluyor...Ama tabii bu goruntu New York havalimani galiba...Aktarmali gitmis..Cunku Istanbuldan direk Los Angeles ucus var mi bilmiyorum ama genelde aktarmali gidilir o kadar uzun yol..
videoda ne diyor pek anlayanadım sadece teşekkürlerini fln anlayabildim
veeeeee...sonunda videodaki anlaşılmayan kısım anlaşıldı:)))) fotoğraf çektircem dedikten sonraaaaaaaaaa
SÜPRİZLERİM VAR YAKINDA.....
çözmek için uğraşan herkese teşekkürler:)))))))))))))))))))))))))
tuğçeye ayrı teşekkür tabiii;)
veeeeee...sonunda videodaki anlaşılmayan kısım anlaşıldı:)))) fotoğraf çektircem dedikten sonraaaaaaaaaa
SÜPRİZLERİM VAR YAKINDA.....
çözmek için uğraşan herkese teşekkürler:)))))))))))))))))))))))))
tuğçeye ayrı teşekkür tabiii;)
melike sen ben çok uğraştık ama bulduk sonunda:)))ya adam türkçe konuşuyor ama 3 türk anlamıyo ne dediğini bu nasıl iş böyle yaaa:)))
levent_taka61
18-10-09, 16:10
peta için işte...
melike sen ben çok uğraştık ama bulduk sonunda:)))ya adam türkçe konuşuyor ama 3 türk anlamıyo ne dediğini bu nasıl iş böyle yaaa:)))
bu bizim ayıbımız mı yani?
bu bizim ayıbımız mı yani?
neden bizim ayıbımız olsun....tarkan yavaş ve tane tane konuşsa da bizde rahat rahat anlasak ne dediğini...:))
Fotoğraf çekimleri Peta için :)
kalite kötü anlamiyanlar olursa,olabilir yani
ayip degil :)
ilk izlediğimde hiç bişey anlamadım ama tuğçenin açıklamaları sağolsun:):)hemen tercüman oldu:))
thank you for the gift..I believe that you are the gift that God gave to the world ..and thank you for your thanking you deserve the best...but I think my gift got a cold ...
thank you Tar-khan and a big thank to Tarkancoll website ...
Yakisikli89
18-10-09, 18:24
baya bi prova yapilmis gibi sanki :-)
Spontanite konusma gibi gelmedi bana. :) ama güzel birsey. Hayranlarina tsk etmesi. Sevindim
TarkanColl
18-10-09, 18:29
Tüm söyledikleri;
"Merhaba, bu gün doğum günüm, ben bütün mesajlarınızı aldım. İyi dileklerinizi okudum. Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Ben Amerika'dayım. Şimdi Losangeles'a uçuyorum fotoğraf çekimi için. Süprizlerim var yakında... Çok teşekkürler tekrar."
Sagol Ebru,3 kez izledim ama pek bisey anlamamistim.:5:
tarkan gözünü yurtdışı projelerine dikti resim çektirmeye gidiyorum falan diyor ama bu albüm çekimleri de olabilir.Yabancı albüm kapıdamı acaba
Bakalim nasil bir süprizle dönecek.
amerikayı patlatıcak 2010 MTV MA winner
ayyyyy çokkk sewindim yaaaa:))) doğru anladıysam tabii:) doğum günü mesajlarımızı okuduğnu kastedio demi???? :))
denizmavisi
18-10-09, 23:08
3g ile konuştuğu için dedikleri pek anlaşılmıyor ama bizlere çok teşekkür etti orasını anladım video hazırlayıp sunması da beni çok şaşırttı darısı albümüne
kartales26
19-10-09, 00:10
bu video doğum günü öncesi çekilmiş çünkü tarkan'ın peta için fotoğraf çektirmesi 2-3 hafta önceydi.Tarkan amerikadan döndükten sonra bildiğiniz gibi kıbrıs konserini verdi.Peta için konserden önce fotoğraf çektirmişti.şimdi bildiğim kadarıyla londra'ya gitti tarkan...kenan erçetingöz emir'in katıldığı programda söylemişti londra'ya gittiğini
istanbul 1453
19-10-09, 00:16
msjlarınızı aldım diyo, video yeni çekilmiş belli amerikada yani
inci tanesi
19-10-09, 00:56
:5: inanmiyoruuum Tarkan msjlarimi okudu ve bize tskr ediyo :10: Cooooooooooook mutluyum tesekkurler TarkanColl.com :41:
:10::10: Gerçekten wideoylada olsa bize teşekkür etmesi deillll msjlarımızı okumuşşş benim içinnnnn en önemli olanda buyduuuuu allahım şükürler olsunnn sanaaa :17::17::54::35::52::30::35::48:ımı yakından göremesemde bu biraz olsun ilaç gibi geldii bana yaa haberi we wideoyu ekleyen arkadaşa sonsuz teşekkürler
YAKINDA YAYINDA yazısı kalkmış.Şükürler olsun!
www.tarkan.com da öyle bi video yok arkdşlar
video yu kaldırdılar çünkü tekrardan...
ben anlamadim bu videoyu Tarkan kensimi ekledi sitesine??? yoksa bize mi gonderdi???? video shimdi nerede acaba????
ben anlamadim bu videoyu Tarkan kensimi ekledi sitesine??? yoksa bize mi gonderdi???? video shimdi nerede acaba????
evet canım tarkan kendi sitesine ekledi videoyu....yani www.tarkan.com'a ekledi...ama 2 gün sonra kaldırdı videoyu....ama facebook'a ekledik hepimiz ordan izlemeye devam ediyoruz;))))
evet canım tarkan kendi sitesine ekledi videoyu....yani www.tarkan.com'a ekledi...ama 2 gün sonra kaldırdı videoyu....ama facebook'a ekledik hepimiz ordan izlemeye devam ediyoruz;))))
cok teshekurler bilgi icin bravo:27::22::29:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.