Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkanin Istanbul Konseri
Tarkanın istanbul konseri Garanti Bankasına özel olucak.:36_1_44: :36_1_44: Konser Olimpyat stadında gerçekleşicek. Duyum hittproduction da çalışan seksi bayan e***. :4: :10: bende pek inanmadım ama. :D
Hatun diyorki Harbiyede var oraya gidersiniz. :D yuhh be beni tanımıyor herhalde. Ama olimpyatta yapılan özel bir konser olamaz bence ..:D
inşallah doğrudur... harbiye konseride temmuz sonu gibi olsun:36_1_20: yoksa gelemiicem :36_1_15:
hatun harbiye konseri için temmuz sonu ara kesin tarihi söliicem dedi... beni sevdimi neee:36_1_21:
scorpioness
13-06-06, 19:51
:36_1_33[1]: Üzülmeyin ya sanmıyorum Tarkanın özel konser yapacağını herkes gidebilir bence:36_1_33[1]:
Olimpiyat Stadında bankaya özel konser nasıl verilebilir ya :O
Türkiye'deki tüm Garatni şubelerinde çalışanları ve ailelerini toplasan belki dolar stad:)
YA olimpiyat stadı olmasın ya:((((oraların yolları filan çok kötü.hem ulaşımda zor oraya.orası dag başında ya...
uludagbahadir
14-06-06, 04:21
ya bu ne demek sımdıı ozel konser olmaz olmamalı olamazzz..
eee harbıye nolcakk o ayrı demii..ya ıstanbulda kalıcam ıkı ay boyunca konserı kacırırsam kafayı yerımm..eastanbull sen kafayı takma gıdıcez konsereee:)
ya bu ne demek sımdıı ozel konser olmaz olmamalı olamazzz..
eee harbıye nolcakk o ayrı demii..ya ıstanbulda kalıcam ıkı ay boyunca konserı kacırırsam kafayı yerımm..eastanbull sen kafayı takma gıdıcez konsereee:)
inşallah...:36131411hq:
Tarkan'ın 24 haziran konseri, Hitt'in sitesindeki takvimde yok.
Ertelenmiş olabilir.
Tarkan'ın 24 haziran konseri, Hitt'in sitesindeki takvimde yok.
Ertelenmiş olabilir.
Ankara'ya gelecek...ya....:36_11_6:
Showunu burada yapacak...
İstanbul'dan daha çok kişi gidiyor Ankara konserine...:4:
Ankara'ya gelecek...ya....:36_11_6:
Showunu burada yapacak...
İstanbul'dan daha çok kişi gidiyor Ankara konserine...:4:
Tarkan; İstanbul konserleri bir başka yaa....:36_11_6:
üstüne daha fazla yorum yapmaya gerek yok sanırım.
İlk ağızdan duydunuz hangi konserler daha güzel oluyor:36_1_15:
tarkan_vildan
16-06-06, 17:12
arkadaslar garanti bankasındaki calısanlara olacak sadece bu konser. biz tarkan fanları giremeyecegiz.benm ablam garanti bankasında calıstıgı için biliorum.sanırım iptaal olmaddıç
arkadaslar garanti bankasındaki calısanlara olacak sadece bu konser. biz tarkan fanları giremeyecegiz.benm ablam garanti bankasında calıstıgı için biliorum.sanırım iptaal olmaddıç
Vildan iisin herhalde :36_1_25: O konser iptal oldu.:36_1_42: :36_1_42: Şimdi sadece 7 ağustosda war. :36_1_10:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.