Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkes tarkan düşmani olmuş
MEGASTARİX
28-09-09, 21:45
HERKES TARKAN DÜŞMANI OLMUŞ
Değerli okuyucularım son zamanlarda bir şey dikkatimi çekti. Bu ülkenin sadece popüler müzik alanında değil diğer bütün alanlarda şimdiye kadar yetirmiş olduğu en başarılı insan olan tarkanın hakkında, herkesin son derece olumsuz şeyler söylüyor olması.
Özellikle son zamanlarda yapmış olduğu yeni saç sitili bana göre çok güzel ve tarkana çok yakışmış ama nedense bütün köşe yazarları ve hatta tarkanın resmi fan sitesi olan TARKANCOLL adlı sitedeki hayranlarının bile tarkanı bu saç sitilinden dolayı yerden yere vurması biraz tuhaf. Ama tarkan herşeye rağmen doğru bildini yapıyor ve bencede en güzelini yapıyor.
Şu anda tarkan bildiğim kadarıyla yeni albüm çalışmalarına hız verdi. Eminimki yine çok güzel bir albümle hayranlarının karşısına çıkacak, biraz geçmişe dönecek olursak tarkanın çıkarmış olduğu metamorfoz albümünü herkes eleştirmişti ve kimse beğenmemişti. Ancak kimsenin beğenmediği albüm o yılın en çok satan albümü olmuştu. Kim nederse desin tarkan her zaman bir numara ve öyle kalacak çünkü tarkanın tahtını sallayacak şu anda kimse yok örneğin; Serdar Ortaç süreki aynı tarz şarkılar yapan ve şarkılarının hepsi birbirine benzeyen bi sanatçı ve konserlerinde canlı performansıda tarkanla kıyaslanamaz tabiki o yüzden serdar ortaç kesinlikle tarkanın rakibi değil. Diğer şarkıcıları tarkanla kıyaslamaya bile gerek yok. Bu yüzden hayranlarının böle bir yıldıza destek olup sahip çıkmaları gerek ve onu kırmamaları gerek
MÜZİK YAZARI
NAİM DİLMENER
çok güzel bir yazı olmuş:))forumumuzla ilgili olan kısmı hariç:14:...haber için teşekkürler...bu yazı gazetede falan mı yayınlandı arkadaşım???...bilgilendirirsen çook sevinirim:)
MEGASTARİX
28-09-09, 22:04
Milliyet sanatta çikti
Milliyet sanatta çikti
çok teşekkür ederim bilgi için:))))
TarkanColl
28-09-09, 22:10
Bunu gerçekten Naim Dilmener mi yazmış? Hem burada kimse Tarkan'ı yerden yere vurmadı. Bu kişilerin gazetecilik anlayışı bukadar işte. Araştırmazlar, okumazlar, sadece yazarlar...:13:
bence birazda haklı Tarkan"ı çok kırdınız, fazla üstüne gittiniz tabi iyi yorum yazanlarda vardı ama kötü yorum yazarak haklı olanlar doğruyu diyenler vardı TARKANCOLL konusu dışında naim dilbenere sonuna kadar katılıyorum
MassConfusion
28-09-09, 22:14
Yazarlar Tarkan tarafına geçmeye başladı fanlar da karşı çıkmaya başladı...
TarkanColl
28-09-09, 22:17
Bizleri Tarkan düşmanı olarak göstermeye çalışanları kınıyorum. :16:
Yazarlar Tarkan tarafına geçmeye başladı fanlar da karşı çıkmaya başladı...
dünya tersine mi dönüyor ne:)))şaka bir yana ...bizler herzaman tarkanın en iyi olması için onu eleştiriyoruz...bu gazeteciler bunu ne zaman anlayabilicek acaba merak ediyorum çoook...
aynen katılıyorum sana ebru abla...
denizmavisi
28-09-09, 22:50
istediklerini düşünsün kendini gazeteci zanneden bu kişiler, Tarkan'ı bizden daha mı fazla düşünüyorlar sanki akıllarınca Tarkan ile bizim aramızı soğutmaya çalışıyorlar ama bunu asla başaramazlar:16: bizler burda eleştiriyorsak hep Tarkan'ın daha iyi olması içindir kimse onun kötülüğünü istemez buna eminim hem yanlış gördüğümüz şeyleri de yazalım ki Tarkan da bazı zamanlarda kendine çekidüzen vermesi gerektiğini hatırlasın yoksa her şeyine mükemmel dersek bence ona kötülük yapmış oluruz
sana katılıyorum canım :29:Tarkancoll herzaman Tarkanımın yanında oluyor ve olmayada devam edicek:29:
akılları sıra bizi tarkana kötü göstermeye çalışıolar...ne kazanacaklarsa sanki...uğraşsın dursunlar bizi hiç kasmıyo valla...şahsen beni hiç kasmıyo..bi imajı beğenmemek demek yerden yere vurmaksa yerden yere vurmuş olalım..komik !
Bi sac kesimi bir ay konusuldu , Tarkancoll sitesindeki hayranlari begenmedi gibi bi genelleme yapmak cok yanlis olmus bence , ben begendim ve bir cok arkadasta benim gibi düsünüyor , bence bunlara verilebilecek en güzel cevap tarkandan gelicektir tabiki yepyeni bir albümle ;)
bence tarkanın saçı çok ta fena değil.hep aynı stildemi olsun saçları.arada sırada böyle ilginç şeyler yapması onu tarkan yapan en önmli faktör.o bir megastar ve farklı olmak zorunda
MEGASTARİX
29-09-09, 10:15
bi sac kesimi bir ay konusuldu , tarkancoll sitesindeki hayranlari begenmedi gibi bi genelleme yapmak cok yanlis olmus bence , ben begendim ve bir cok arkadasta benim gibi düsünüyor , bence bunlara verilebilecek en güzel cevap tarkandan gelicektir tabiki yepyeni bir albümle ;) kesinlikle katiliyorum
HakanÇelik
29-09-09, 11:54
Olumsuz bir haberle olsada resmi site olarak anılmak hoşuma gidiyor. :4::4::4:
Kaş yapayım derken göz çikarmış :13:
Bi sac kesimi bir ay konusuldu , Tarkancoll sitesindeki hayranlari begenmedi gibi bi genelleme yapmak cok yanlis olmus bence , ben begendim ve bir cok arkadasta benim gibi düsünüyor , bence bunlara verilebilecek en güzel cevap tarkandan gelicektir tabiki yepyeni bir albümle ;)
çok haklısın valla yılmaz...birçok kişi beğenmedi diye beğenenleri de es geçiyolar..haksızlık ama buu:6:
Yakisikli89
29-09-09, 12:48
Cok celiskili yazmis. Tarkanin 'Metamorfoz' albümünü kimse begenmemisti diyor, sonra'da en cok satan albüm oldu diyor. Bazi kisiler tarafindan begenilmemis yazsaydi, daha güzel olurdu bence.
Tarkancoll'unda baya ünvani artti. Bu durumdan cok mutluyum.
Saygilar
tarkantutkunu
29-09-09, 13:58
Ben burada zaten gerçek hayran'larının oldugundan şüpheliyim
eleştirirsiniz ama acımaz şekilde değil
eğer siz Tarkan'a hayransanız onu ailenizden biri gibi oldugunu hissetmelisiniz
albümler'ini almalısınız o insan'dan kendinize ait birşeyler hissemelisiniz
ve o sizi hayatta en mutlu eden insanlar'dan biri olmalı
ayrıca bu insan'ı basının verdiği fazla eleştiremezsiniz.
kimse kimseye zorla hayran ol demiyor
herkez karşılıksız bir şekilde hayran oluyor
resimler'i topluyorsunuz videolarını indirip arşiv yapıyorsunuz
resimler'i pc masaüstüne koyuyor kimiler'iniz
odasını Tarkan ile süslüyor
bence bunlar'ı karşılıksız yapıp yapmadıgınızdan emin olun
Tarkan'ı neyle suçladıgınız bile bilmiyorsunuz
Siz hayransanız eğer bazı şeyler'e o kadarda objektif olmak durumunda değilsiniz
eğer öyle değilseniz çıkıp burda
benim gibi gerçek hayranlar'ın ve en fazla'da Tarkan'ı üzüp yaramayı bırakın artık
Sonuçta herkesin kendi görüşü...Ben begenmedim yine söylüyorum o imaj tarkan'a yakışmamış...Bunu söylerken tarkan'ı kırmak veya incitmek istemiyorum tabiki de ama ben begenmedim...
Siz hayransanız eğer bazı şeyler'e o kadarda objektif olmak durumunda değilsiniz
benim gibi gerçek hayranlar'ın ve en fazla'da Tarkan'ı üzüp yaramayı bırakın artık
arkadaşım sen ailenden biri yanlış bişey yaptığı zaman onu uyarmazmısın ,yanlış yapıp üzülmesin,her zaman en iyi olsun istemez misin...söylediğin şey çok saçma geldi bana...tarkanın böyle bişeyden kırılacağını düşünmüyorum çünkü bu ülkede daha neler neler söylendi yüzüne karşı ama hiçbirine takılmadı tarkan...yeni imajını beğenip beğenmemek kişisel bir görüştür..ben bayıldım yeni imajına ama beğenmeseydim bende eleştirirdim..bunun da yanlış bişey olduğunu düşünmüyorum..
biz zaten yaptığımız herşeyi karşılıksız yapıyoruz...tarkandan yeni albüm dışında ne gibi bir karşılık bekleyebiliriz ki zaten...ama onu yanlış yaptığı konularda eleştirmeye en çok bizim hakkımız var...
Naim dilmener metamorfozu eleştirmişti şimdi farklı bi albüm diye bahsediyor gerçi hakkında güzel şeyler yazmış ama tarkancoll kısmına bende katılmıyorum biz Tarkanı sevdiğimiz için onun hakkında yorumlar yapıyoruz iyi işler yapmasını istemesek burda ne işimiz var herkes kendi fikrini sölemekte özgür
dumbledoor
29-09-09, 15:11
Çok doğru söylemiş Serdar Ortaç nasl bu günlere geldi hayranlarının sayesine tarkan nasl bugunlere geldı hayranlarının ve kendi emegının sayesini biz o desteği çekersek serdar ortaç fun larının destek olmasını bekleyemeyız tabi Fun amacı sarkıya her anlamda sahip çıkmakdır. Fun sitesine bakan yok ilgilenen yok ama herseye ragmen ona sevgimizi gostermeye devam...
denizmavisi
29-09-09, 15:23
burda kimse düşüncelerinden dolayı yargılanamaz herkes istediği şekilde düşünmekte özgürdür; saygılı ve seviyeli olduğu sürece herkes dilediği gibi eleştirebilir de ayrıca hayran demek bi insana körü körüne bağlanmak demek değildir:15: yeri geldiğinde sevdiği insanı eleştiremiyorsa o gerçek hayran değildir zaten hem atalarımız ne demiş dost acı söyler...bunu da unutma lütfen
tarkaseksüel
29-09-09, 15:45
forumda herkes kendi düşüncesini ayazdı kimse bir değil. beğenende beğenmeyende olacaktır tabiki....bu demek değildirki tarkanı yerden yere vurduğumuz.. tarkan bize şarkılar soylesın samimi olsun yeterr..
burda kimse düşüncelerinden dolayı yargılanamaz herkes istediği şekilde düşünmekte özgürdür; saygılı ve seviyeli olduğu sürece herkes dilediği gibi eleştirebilir de ayrıca hayran demek bi insana körü körüne bağlanmak demek değildir:15: yeri geldiğinde sevdiği insanı eleştiremiyorsa o gerçek hayran değildir zaten hem atalarımız ne demiş dost acı söyler...bunu da unutma lütfen
yazdıklarının her harfine katılıorum canım..bende hep bu düşünceyi destekliorum we sonuna kadar da haklısın...
bende burada gerçek Tarkan hayranları varmı yokmu bilmiyorum çünkü hepiniz internetten indiriyorsunuz orjinel albüm almıyorsunuz gerçek hayran orjinel alır. Bende tüm orjinel albümleri var ayrıca saçını beğenmediyseniz saygı göstermelisiniz o beğenmişse sorun yok. Tarkan bir dünya starı sürekli imaj değiştirmesi çok normal o bunu diğer şarkıcılardan ayıran özellik.
hepiniz internetten indiriyorsunuz orjinel albüm almıyorsunuz gerçek hayran orjinel alır. Bende tüm orjinel albümleri var.
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
bizim orjinal albüm almadığımız kanısına nasıl varabildin acaba???çok merak ettim...
bende burada gerçek Tarkan hayranları varmı yokmu bilmiyorum
ben senin merakını gidereyim hemen bu forumda tarkanı dünyadaki herşeyden ve herkesten ayrı bir yerde tutan binlerce hayranı var...sen hiiiç merak etme....
bence tarkanın saçı çok ta fena değil.hep aynı stildemi olsun saçları.arada sırada böyle ilginç şeyler yapması onu tarkan yapan en önmli faktör.o bir megastar ve farklı olmak zorunda
kesinlikle haklısın arkadaşım...bir de formumuz dışında yazılanlar çok güzel şeyler insan okuyunca gurur duyuyo..
bende burada gerçek Tarkan hayranları varmı yokmu bilmiyorum çünkü hepiniz internetten indiriyorsunuz orjinel albüm almıyorsunuz gerçek hayran orjinel alır. Bende tüm orjinel albümleri var ayrıca saçını beğenmediyseniz saygı göstermelisiniz o beğenmişse sorun yok. Tarkan bir dünya starı sürekli imaj değiştirmesi çok normal o bunu diğer şarkıcılardan ayıran özellik.
anladığım kadarıyla sen hep internetten indiriyosun ki herkeside öyle zannediyosun :4: insanın fikri neyse zikride odur diye bi laf wardır hani o misal yani..konuyla orjinal-korsan albüm almanın alakasını da anlamış değiilm.ve bu forum insanların hayranlığnı yargılamak içinde açılmamış buda başka konu...
Kusura bakmayin da size böyle yazma hakkini kim veriyor??Albümünün internetten indirdigmizi!Gercek balbüm almadigimizi siz nerden biliyorsunuz??Birakin artik böyle yazmalari kac yerde yazdiklarinizi okudum hep bu tür sacmalik yaziyorsunuz.Insan hayrani oldugu kisi megastar TARKAN da olsa imajini begenmek zorunda degil ve burda tüm Tarkandaslarla bunu tartisabiliriz elestirebiliriz!!Ne var ki bunda??Bu yüzden Tarkandan nefret mi ediyoruz veya artik onun fanlari mi degiliz??!!Hayir hic alakasi bile yok.Tabiki Tarkan bir numara,hep de öyle kalacak.Haksizzam birisi bana haksizsin desin lütfen.
TarkanColl
29-09-09, 21:20
Bu foruma üye olup yorum yazan herkes gerçek Tarkan hayranıdır. Bu tartışılamaz. Eğer üyelerimizi bu mesajınızdan sonra da böyle nitelendirmeye devam ederseniz forumdan uzaklaştırılacaksınız. Çünkü forumda Tarkan hayranı olmayana yer yok!..
Bu uyarımı "burada gerçek Tarkan hayranı yok" diyen herkese yazıyorum. Forumdan uzaklaştırılırsanız nedenini sormayın...
scorpioness
29-09-09, 22:03
Yazı da forumumuzun adının abartılı bir deyimle yer almış olması üzücü eleştirinin dozunu kulagınıza kaçırmışsınız sayın yazar ,zira bizler hiçbir zaman Tarkan'ın kötülüğü için bişey yazmayız eleştirdiysek de onu düşündüğümüzdendir burda ki tüm olumlu olumsuz yazılanlar Tarkan'ın gelişmesi ve ufkunu açması adına yazılır.
Bziim Tarkan'i yerden yere vurduğumuz yok...Saçlarını beğenmedik deidk,Takran iyi sanatçı deil demedik...!! Hem Tarkan hayrani olmasak,aptal miyiz biz buraya girelim...!!
Ayrıca burada tarkan hayarnı var mı yokmu diyen arkadaşımızı da kınıyorum..
Evet,ben kendime adıma söyleyim,ben tüm albümlerim orjinal değil ama sadece Tarkan için hassasiyet gösteirp 11 albümü varsa,bende TARKAN hayranıyımdır.
konu sürekli olarak bazı arkadaslarımız tarafından ne kadar sacma yerlere gıdıyor ya hiç tanımadıgın ınsanlar hakkında yorum yapma hakkını nerden buluosun bır kere bu konuda çok fazla yorum yapmıcam ama su kadarını soleyebılırım tarkan fun'ı olmayan bırı burda bu kadar wakıt harcamazzzz!!!!!!!!!!!
yazarda sagolsun abartmış bız sadece begnemedıgımızi soledıkkk yanı ıyice sasırdılar bır bızı bırbırımıze dusurmeye calısmamıslardı sözün bittigi yer wallaa:(
Bu foruma üye olup yorum yazan herkes gerçek Tarkan hayranıdır. Bu tartışılamaz. Eğer üyelerimizi bu mesajınızdan sonra da böyle nitelendirmeye devam ederseniz forumdan uzaklaştırılacaksınız. Çünkü forumda Tarkan hayranı olmayana yer yok!..
Bu uyarımı "burada gerçek Tarkan hayranı yok" diyen herkese yazıyorum. Forumdan uzaklaştırılırsanız nedenini sormayın...
aynen katılıyorum ama ben birşey eklemek istiyorum.Fanlarının,Tarkanın her yaptıgını beğenme gibi bi zorunluluğu yok bunu dilede getirebiliriz tabi ama begenmeyen bazı arkadaşların sırf kendileri beğenmedi diye tarkanı bitiyor gibi (tarkan düşüşte,kendine gel tarkan,eskiye dön) göstermeyede hakları yok bence...işiyle alakalı yanlış şarkı seçiminde olsun,yanlış projeler içinde ise tarkan böle giderse bitebilir yada eski popülerliğini yitirebilir deyip kendimizce yapıcı eleştirler yapabiliriz işiyle ilgili yakışıksız bir durum varken iyi demek tabiki ona daha büyük zara verir ama bu saç olayı bence çok haksız dercede elşetirildi begenmemek ayrı bu yüzden tarkan bitiyor gibi manalar çıkartacak kelimeler kullanmak ayrı bence bunu iyi ayırt edebilmek lazım çok uzadı derdimi anlatabildiysem ne mutlu ....:)
Her zaman yanindayiz TARKAN merak etme :) !
bende tüm orjinal albümleri mevcut ece**
hemde aynı albümlerinden 7-8 tane aldım hepsinin:)
ben yeni üye olduğum için kuralları tam bilmiyordum
kusura bakmayın, bir daha olmaz. Yönetimden özür dilerim..:22:
Pamela_beyazgul
30-09-09, 22:48
bencede cok dogru seyleri soylemis ama biz Tarkanimi yerden yere vurmadik :)
şaka gibi. metamorfoz yeni çıktığı zamanlar ntv deki programda albümü ve tarkan'ı yerden yere vurmuştu. şimdi 360 derece bir dönüş gerçekten çok enteresan. O değilde iki gündür Türkiye'de o kadar işsiz varken böyle şizofrenik insanların yorum yaparak 'müzik eleştirmeni sıfatıyla hemde' para kazanması garibime gidiyor.
SELİN ARSLAN
03-10-09, 14:24
Ewed bu konuda hak weriorum .... Belki değişti .. Belki kmi yerde hata yapti.. Belki şaşrtti. Ne olursa olsun o tarkan we ne yapsa ses getiriyo . Insanlar o gözden düştü yok oldu derken bn inaniyorum ki firtina öncesi sesszlik yok olucak ve muhteşem bi dönüş yapicak ... Kiskananlar çatlasinnnnnnnnn !!!!!! Tarkanin da dediği gbi meywe weren ağaç taşlanir . Bu kadar basit
siboss1992
03-10-09, 18:43
evet sitemiz adina cok kötü seyler yazdi gazeteciler..
eger tarkanin icinde biraz bu siteye gelmek isteye varsaydida
artik gelmiceginden eminim o kaadar kötü gösterdiler siteyi..
ama yazarin ellerine saglik diger konularda gercketen hakli bence
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.