Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan Çılgın kanal dizisindemi?
http://img199.imageshack.us/img199/7778/71830845.png (http://img199.imageshack.us/i/71830845.png/)
Sağ alt köşedeki fragmanı izleyin
http://www.trt.net.tr/tv/cilginkanal
offf valla baydı beni artık bu trt-tarkan işbirliği....umarım şakadır bu....
başroller'de adı geçmiyor...bi bölüm'lük olabilir,yeter anne'deki gibi.
szr67 haber verdiğin için çok sağol izleyeceğim Tarkan"ın 2004"te çevirdiği opet reklamları gibi bu dizidede çok başarılı rol yapacağından eminim tebrikler Tarkan bravo
Dun bende bu fragmana denk geldim tv'de... "Bu kuzukuzu Tarkan diyordu bir bayan" :) Taklididir herhalde....Pek ihtimal vermiyorum...Kanal olarak "TRT" oldugundan "Acaba" da demeden edemiyorum :)
trkntrkn89
25-09-09, 16:58
saçma sapan işler...
yorumlara bakıyorumda hayranları Tarkan"ı yerin dibine sokuyor Tarkan bir dizide oynuyor tebrik edeceğinize "saçma işler" "ne işi var o dizide" diyorsunuz ne güzel ekrana çıkacak Tarkan"ı göreceğiz tebrik etmek lazım hem şarkıcılık hem oyunculuk süper birşey
aslinda fena olmaz ya bir bolumde oynarsa :) hele bakalim Tarkan baska ne surprizlerle gelecek :)
taklididir kesin yaa ben sanmıorum tarkan olacağnı.gerçi kanAL TRT olunca düşündürüo biraz amaaa:))
TRT olunca niye düşündürüyor ki sizleri ''ACABA GERCEKTEN OYNAYACAK MI?''
ona kalırsa ''EN SON BABALAR DUYAR'' dizisinde de TARKAN la ilgili bi bölüm vardı.ama TARKAN ı görememiştik o dizide
eğer zaten oynayasaydı reklamlarda kullanırlardı!
denizmavisi
25-09-09, 20:39
hiç sanmıyorum oynayacağını dizinin reytingi artsın diye Tarkan'ın ismini kullanmışlardır bence
MassConfusion
25-09-09, 20:54
Bence de taklittir...
tarkantutkunu
25-09-09, 21:06
olma ihtimal'i var çünkü filmin son anına saklamışlar.
:8:Tarkan süprizlerle dolu biri oynarsa hiç şaşırmayacağım :9:hem yakışır Tarkanıma rol yapmak:29:
ya oyunculuk yapmak istiyosa doğru düzgün dizilerde yapsın alllah aşkına
ayy cok sasırdım yaaa ama ıhtımal wermıyorumm nedense=))fena olmaz ama yaa 1 bolum bıle olsa güzel olur yanı Tarkanımı görmek!!!
çılgın kanal çok güzel bir dizi severimm bu diziyi kaliteli tiyatrocularda var Tarkan 1 bölümlükk neden gözükmesin kii bence çok hoş olur..
tarkaseksüel
26-09-09, 00:35
yeni şaçlarıyla güzel bi bölüm olacak...:D
**MegaStarkan**
26-09-09, 01:12
Kaliteli bir diziye benzemiyor... cikicagini da sanmiyorum. bounce'un dedigi gibi Tarkan olmus olsaydi zaten onun görüntüsünü reyting yapabilmek icin kullanirlardi.
Sanmiyorum,sadece Tarkanin adini kulanmislar.Zaten ahim sahim bi diziye de benzemiyor.
Tarkan yerine takliti gelir kesin
diziyi izleyemedim gerçekten Tarkan geldimi ????
:16:diziyi izledim arkadaşlar Tarkanın sadece ismini kullanmışlar:16:çok boş bir dizi allahım Tarkanın adı olmasa katlanılacak gibi değil yanii:9:
Hata yapmis olur , büyük ihtimalle sadece ismi geciyordur :)
tabi tarkan"ın oynuyacağını görünce herkes ekran başına kitlendi trt reyting yapmak için tarkan"ı kullandı :16::16::16:
dedikodu_tugberk
28-09-09, 13:55
bence tarkan geniş aile dizisinde oynamalı ya o dizi süper bence yeter anne dizisinde hatırladığım kadarıyla fragmanında yine böle tarkanın adı geçmişti..ama tarkan oynamıştı..ben diziyi izledim acaba oynadımı tarkan
boş iş bu dizi işleri ya bulaşmaz bence Tarkan'da zaten bulaşmasında
:16:diziyi izledim arkadaşlar Tarkanın sadece ismini kullanmışlar:16:çok boş bir dizi allahım Tarkanın adı olmasa katlanılacak gibi değil yanii:9:
heheeee tahmin etmiştim zaten:18::18::18: valla fragmanını izlediğim kadarıyla tarkanın adı geçiyor olmasına rağmen katlanılacak gibi değildi:7:...işkence resmen:18::18::18:
zaten bi programa katılacak olsa daha önceliği olanlar war ;) :)
Beyaz show ' a cikacak diye bi haber var bu günlerde , albüm gelmeden bile cikabilir :)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.