PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle sorular soracaksaniz ben burada olmam Videosu

Lorenser
13-09-09, 13:50
K-UcvSyJtro

http://www.youtube.com/watch?v=K-UcvSyJtro

gülcan
13-09-09, 13:54
Link yok ...

HakanÇelik
13-09-09, 15:41
Hakikaten ama bu gazeteciler soru sormayı bilmiyor. "Hanginiz daha yakışıklısınız" bu ne biçim soru ya... Sorulacak en son soru bence. Yeni albümü sorsana, hem biz de aydınlanmış oluruz.

Dark_blue
13-09-09, 15:44
Tesekkürler :)

**MegaStarkan**
13-09-09, 15:45
Emir arka planda saskinlik icinde, yazik. Alis, alis :)
Soru sacma gercekten, yas farki var bir kere...

trknmania
13-09-09, 17:19
lorenser harikasın arkadaşım yaaa;)çook teşekkürler izleyememiştim ben;))))

bounce
13-09-09, 17:22
ben cevap verebilirim
TARKAN IN GÜLÜŞÜ YETİYOR!!!
BU ARADA TARKAN DAN DA ÖZÜR DİLEMEK LAZIM...
DAHA SORUYU DUYMADAN CEVAP VERMEM DEMİŞ AMA BİZ GAZETELERDEN SORUYU DUYDUKTAN SONRA SAÇMA SORULARLA GELME ŞEKLİNDE OKUDUK...BENDE ÇOK ÖN YARGILI DAVRANMIŞ DEMİŞTİM..
MEĞERSE HİÇ DE ÖYLE DEĞİLMİŞ...

gülcan
13-09-09, 23:14
Kalpli aşk dövmesi...

Canım ya Dövmenin sahibi yokmuş arıyormuş inşallah bulur.. :) Eklediğin için çok teşekkürler:)

hilfa
13-09-09, 23:23
:4:sayende tekrar izledim teşekkürler:22:

eskalen
13-09-09, 23:26
Gazetecimiz herhalde aklina o an ne estiyse onu sormus ama batirmis! :) Onceden insan sorularini hazirlar, hazirlikli olur dimi yani! Bir de Tarkan ile Emir'i kiyas edicek sekilde, en yakini olmasina ragmen (Tarkanin yaninda duruyor emir yani) "siz mi emir mi daha yakisikli" demesi gazetecinin, yani insana hakaret eder gibi bir soru sormaktir...bende olsam boyle sorular varsa gidiyorum derdim cok hakli Tarkan...Kiyas yapilir mi yani? Emir'in ise cok pismesi lazim...Cunku biz izleyici olarak bile bir sanatcinin kamera onunde etkin ve rahat konusmalarina asikar oldugumuzdan emir' i ole gorunce daha toy dememek elde degil....

MassConfusion
14-09-09, 00:22
Arıyorum diyelim :D

ece**
14-09-09, 00:36
bi saçma daha işte :D o soru sorulur mu yaaaa :) tarkanımm ne yapsa yakışıklı be yanındaki kim olursa olsun ondan daha yakışıklısı yokk :))