Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan Arayış içinde!!!!
dumbledoor
11-09-09, 17:04
Dün Gece Saba Tümer ile Bu Gece adlı proğrama katılan Yaşar Alptekin Cem yılmaz , hülya avşar , seda sayan ve Tarkan için zemzem ve hurma getirdiğini belirten alptekin neden Tarkan sorusu üzerine ; Tarkanı arıyorum ama cevap gelmıyor.Bedava konser fln isteyeceğimi sanıyor galiba ama benim amacım sadece ona hediyelerimi taktım etmek dedi. Yaşar alptekının en ilgi çekici sözleri ise ; Tarkan'ın KARMA adlı albümünü dinledikten sonra kendisinin bir arayış içerisinde olduğunu hissettim oldu...:8:
bu adamda taktı kafaya tarkanı hee...
tarkanım senin nasıı bi insan olduğunu anlamıştır o yüzden cevap vermiodur bence...
dini reklamm aletii yapann insanlarla Tarkanın işi olmaz..eğer hediye getirdiysen tvde belirtmedenn ulaşmaya çalışırsınn ulaşamıyorsann tvlerde çıkıp söylemeninn alemii yokk..işin garibi hep popüler olanları söylüyor..Tarkan,cem yılmaz,hülya avşar vs...
denizmavisi
11-09-09, 20:24
reklam yaptığı nasıl belli ya bi de utanmadan dinimizi kullanıyor ne diyim allah bildiği gibi yapsın
dudu_dilli
11-09-09, 20:39
Alllah bildiği gibi yapsın diyecek lafım yok tarkanında bu tip işlerde yeri yok
ayy dün gece izledim programı gülmekten öldüm yaa...;))bi yaşar alptekinimiz eksikti yani ...:))
:5:Yaşar Alptekin'de abarttı artık tv lerde dini sohbetlerde eski türk filimlerindeki Küçük Emrah tiplemesi sanki(boynu bükükler:4:) hem aynı camianın içinde ol hemde Tarkan'a ulaşama :5:reklam kokuyor:14:
Gercekten ne istiyor tarkandan anlamis degilim :) zorla hediye vericek hehe
Bir seneden beri Tarkan da Tarkan ne bu ya reklamsa reklam bitsin artık!
"Karnı tokken sızlanandan
Zevk sürerken sıkılandan
El içinde ağlayandan uzak tutun beni uzak
Uzak tutun bana uzak
Sevabını anlatandan
Günahına kulp takandan":9:
zamanında ne gzel şarkısıyla anlatmış bu adamla işi olmaz çıkıp paso sawaebı gunahından bahsedıp reklam yapıo yaaaa:S:S:s:13:
amaaann sen daha dini reklama alet etmeye dewam et tarkan çoookk arar senii çok beklersin daha.. !!! kıl kapıorum bu adama yaa :S reklam delisi şey..KIL OLDUM ABİİİ :D
MassConfusion
12-09-09, 14:55
Napıcak bu adam Tarkan ı
Napıcak bu adam Tarkan ı
Bir Bilsek :/
tarkaseksüel
12-09-09, 18:55
taktı kafayı haaaa
Yakisikli89
13-09-09, 15:47
Tarkan'i Rahat Biraaaak.
Bi seneden beri o Hurmalar cürümedi mi yaa :S
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.