Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkanla sorun yok
Qazeteciler Serdar Ortaca 'Tarkanla aranizda bir sorun varmi?' sorusuna ''Yok asla. Eskiden çocukken olabilirdi ama şimdi yok'' diye cevap verdi.
kaynak''hey canli''
Sorunu Tarkan ve Serdar değil gazeteciler çıkarıyor:7:haber için teşekkürler:27:
GazeteciLer.. MEdya.. ahh ahh hep bunLrdan cKIyOr buu SORUNLAR xD.. Haber icin te$ekkürLr
Olmasın zaten ne diyelim:)
madheart44
09-09-09, 12:21
KIyas yapmaya bile değmez... ;)
aynen yaa olsa kaç yazar...tarkanım almış başını gitmiş zaten starlık konusunda..artık neyin kıyaslamasını yapıyorlar ki bu gazeteciler yani;))
tarkaseksüel
09-09-09, 14:49
neden olsun kı zaten?
yorum yazmaya bile degmez :) habere bakarmisin :)
yorum yazmaya bile degmez :) habere bakarmisin :)
arkadashim haberin nesi var anlamadim??? kotu bir sheymi yazdim??? :):):)
olsaaa ne olurr olmasa ne olur hiçbir zaman tarkanım serdarı tınlamıyo ki:):)
Bugun Tarkan ve Serdar basn aciklamasi yapsa aramz iyi diye, gazeteciler yarn yine bi dedikodu cikarir aralarini bozk gosterirler
arkadashim haberin nesi var anlamadim??? kotu bir sheymi yazdim??? :):):)
Hayir dostum olurmu öyle sey :) senle ilgili demedim , serdarin yapmis oldugu aciklamara yorum yapmaya bile degmez :)))))
dudu_dilli
09-09-09, 21:04
Tarkan ile serdar ortaç arasında aslında hiç bir problem yok medyanın abartısı bu
bencede yok hiç bir sorun... olacak ta bişey yok zaten.gazeteciler hep karıştırıo ortalığı..
Hayir dostum olurmu öyle sey :) senle ilgili demedim , serdarin yapmis oldugu aciklamara yorum yapmaya bile degmez :)))))
Tamam arkadashim:28::21: ozur dilerim ben yalnish anldim seni:18::18::18::20: Tabiikide senin dediyin gibi serdarla Tarkan hic yan yana bile koyulamaz :54:arkan turkiyede tek dunya stari
denizmavisi
09-09-09, 23:58
Bu tip haberleri bilerek yapıyorlarki ikisi arasında polemik olsun diye.Serdar da bi itiraf etseydi Tarkan kim ben kim Tarkan gibi bi megastarla beni kıyaslamanız bile yanlış diye rahatlıcam valla:28:
Sorun medya ve gazeteciler.Tarkanla Serdarin ne sorunlari olsun ki.
yine gereksiz mevzular bu gazetciler var ya bu gazteciler :) bi sorun yoksa bile bulur çıkartırlar
MassConfusion
10-09-09, 10:19
Serdar Ortaç kendi çapında star Tarkan la kıyaslanamaz bile...
new sorun olabilirki zaten ya kendileri yaratıyor...
sorunu gazeteciler değil zanaında serdar cıkarmıstı arkadaslar tarkan için artık yaşlandı göbeği cıktı pazıları genişledi diyen serdar değilmiydi o lafları yicekmiyiz şimdi..
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.