badboyserkan
26-08-09, 00:38
http://img165.imageshack.us/img165/3051/gp528091.jpg (http://img165.imageshack.us/i/gp528091.jpg/)
Kuşkusuz gelişirken güzelleşebilen bir Serdar Ortaç.
En büyük ve zor hayallerinden biri de büyüdüğü gibi bir kalabalık ailesinin olması. Hayallerindeki kadını aramaktan vazgeçip, alın yazısındaki hanımı bekliyor.
Herkes merak ediyor, ben de soruyorum...!
Kalabalık bir ailede, köpekleriniz ve büyük annenizle mutlu bir çocukluk geçirdiniz. Yeni bir kalabalık aile yaratma fikri size çok mu uzak?
En büyük ve zor hayallerimden birisidir bu. İstemez olur muyum, hem de çok istiyorum. Biraz geç olsa da, Allah bilir zamanını diye düşünüyorum. Kardeşimin 1 yaşındaki yavrusunu seviyor ve mutlu oluyorum.
Bütün röportajlarınızda bir evlenilecek kadın modeliniz var ki herkesin hayalinde iyi-köyü bir prototip vardır. Peki nerede bu kadın?
Hayalimde ki kadını aramak yerine, alın yazımdaki hanımı bekliyorum artık.
-Her şeyi bir kenara bıraktığınızda, en Serdar (değil Ortaç) olduğunuz an nedir?
Evimde olduğum her dakika benim için özgürlük adına muhteşemdir.\
-15 yıldan bu yana Serdar Ortaç'taki en büyük gelişim nedir? Olgunluk tabii ki var. Peki, bu şarkılarda da mevcut mu?
Elbette bu olgunluk şarkılara yansımıştır. Eskiden rastgele yazılan şarkı sözleri yerini, iki kere düşünülerek yazılan sözlere bırakmıştır. Kolay kabul etmek yerine, en düzgün olanı yapmaya çalışmak önem kazanmıştır.
-İşinizde en titiz olduğunuz anlar ve süreçler nelerdir? Çalışması zor bir insan mısınız?
Çevremdekiler fazla detaycı olduğumu söylerler. Buna gerek olmadığını, daha rahat olmam gerektiğini öğütleyenler olmuştur. Ben doğru bildiğimi yapar ve ayrıntıları hayatın merkezi olarak görürüm. Bu bakımdan zor olabilir benimle çalışmak. Yolun sonunda kazandıklarımıza bakmak lazım. Hayat kimi haklı çıkartacak...
---> Sizce neden "Serdar mı? Tarkan mı , Kenan mı? " diye bir ayırım yapılıyor. Yani hepsi ayni kategoride başarılı olsa bunu da bütün sanatçılar kabul etse olmaz mı? Ya da Tarkan dinleyen Serdar dinleyemez mi?
Güzel bir düşünce tarzı bu. Birleştirici, hoşgörüsel ve diyalog yanlısı bir yaklaşım. Ancak, Formula yarışlarında bile 3 dev marka, Mercedes, Ferrari ,BMW birlikte yarışıp kupaya yürüyorlar.. Sonuçta günün kupasını, kazanan ekip kaldırıyor. Ve kürsünün en üst basamağında içiyor şampanyasını... Özetle, yarışmak güzeldir ve lezzetlidir. Sizlere keyifle sürülecek bir sürü araba verdik. Sizde zevkini çıkartmalısız.
-Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü bir bitirsem" diye hiç geldi mi aklınıza?
Mezun olsam fena olmazdı elbet. Ancak aldığım eğitim bana,yeterince rahat konuşacak bir İngilizce, iyi anlaşılabilir bir tarih bilgisi verdi.
-Şimdiye kadar en içinize sinen şarkınız hangisiydi?
Diğer sanatçılara verdikleriniz dâhil.
Bilsem ki, Padişah, Resim, Korkma kalbim sevdiğim şarkılarımdır.
-Sizi televizyon programlarında neredeyse hiç görmüyoruz. Sebebi nedir?
İnanın buna vaktim olmadı son senelerde. Yoksa özel bir tavır değil.
Şarkılarınızda, ritimlerinizde birbirine benzerlik olduğu kesin. Bu bir tarzınızın olduğunun kanıtı mı?
Bu aynı insan olduğumun kanıtı. Benzemeseydi o zaman yadırgardık.
-Elinize hangi enstrümanı yakıştırırdınız?
Piyano. Yaz yağmurunu sahnede piyanonun başında okumak güzel olurdu.
-Beste yapmasaydınız kimden şarkı alırdınız?
Halil Koçak, Ersay Üner gibi gençler iyi şarkılar yazıyorlar.
-En son izlediğiniz tiyatro oyunu?
Yaşar ne yaşar, ne yaşamaz.
-En son okuduğunuz kitap?
Secret
-En son yazdığınız şiirin adı?
Şarkı sözü yazıyorum daha çok. Resim
-En son ne zaman ve ne için ağladınız?
Evimde, Azeri şarkı "Perishan bir esqhi hara apardın "nı dinlerken.
-En çok neye gülersiniz?
Vokalistim Merih Ermakastar'a
-Hangi ürünün reklam yüzü olmak isterdiniz?
Telefon markaları veya içecek
EDA ATALAY/İSTANBUL
(GAZETEPORT ÖZEL / KÜLTÜR-SANAT)
Kuşkusuz gelişirken güzelleşebilen bir Serdar Ortaç.
En büyük ve zor hayallerinden biri de büyüdüğü gibi bir kalabalık ailesinin olması. Hayallerindeki kadını aramaktan vazgeçip, alın yazısındaki hanımı bekliyor.
Herkes merak ediyor, ben de soruyorum...!
Kalabalık bir ailede, köpekleriniz ve büyük annenizle mutlu bir çocukluk geçirdiniz. Yeni bir kalabalık aile yaratma fikri size çok mu uzak?
En büyük ve zor hayallerimden birisidir bu. İstemez olur muyum, hem de çok istiyorum. Biraz geç olsa da, Allah bilir zamanını diye düşünüyorum. Kardeşimin 1 yaşındaki yavrusunu seviyor ve mutlu oluyorum.
Bütün röportajlarınızda bir evlenilecek kadın modeliniz var ki herkesin hayalinde iyi-köyü bir prototip vardır. Peki nerede bu kadın?
Hayalimde ki kadını aramak yerine, alın yazımdaki hanımı bekliyorum artık.
-Her şeyi bir kenara bıraktığınızda, en Serdar (değil Ortaç) olduğunuz an nedir?
Evimde olduğum her dakika benim için özgürlük adına muhteşemdir.\
-15 yıldan bu yana Serdar Ortaç'taki en büyük gelişim nedir? Olgunluk tabii ki var. Peki, bu şarkılarda da mevcut mu?
Elbette bu olgunluk şarkılara yansımıştır. Eskiden rastgele yazılan şarkı sözleri yerini, iki kere düşünülerek yazılan sözlere bırakmıştır. Kolay kabul etmek yerine, en düzgün olanı yapmaya çalışmak önem kazanmıştır.
-İşinizde en titiz olduğunuz anlar ve süreçler nelerdir? Çalışması zor bir insan mısınız?
Çevremdekiler fazla detaycı olduğumu söylerler. Buna gerek olmadığını, daha rahat olmam gerektiğini öğütleyenler olmuştur. Ben doğru bildiğimi yapar ve ayrıntıları hayatın merkezi olarak görürüm. Bu bakımdan zor olabilir benimle çalışmak. Yolun sonunda kazandıklarımıza bakmak lazım. Hayat kimi haklı çıkartacak...
---> Sizce neden "Serdar mı? Tarkan mı , Kenan mı? " diye bir ayırım yapılıyor. Yani hepsi ayni kategoride başarılı olsa bunu da bütün sanatçılar kabul etse olmaz mı? Ya da Tarkan dinleyen Serdar dinleyemez mi?
Güzel bir düşünce tarzı bu. Birleştirici, hoşgörüsel ve diyalog yanlısı bir yaklaşım. Ancak, Formula yarışlarında bile 3 dev marka, Mercedes, Ferrari ,BMW birlikte yarışıp kupaya yürüyorlar.. Sonuçta günün kupasını, kazanan ekip kaldırıyor. Ve kürsünün en üst basamağında içiyor şampanyasını... Özetle, yarışmak güzeldir ve lezzetlidir. Sizlere keyifle sürülecek bir sürü araba verdik. Sizde zevkini çıkartmalısız.
-Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü bir bitirsem" diye hiç geldi mi aklınıza?
Mezun olsam fena olmazdı elbet. Ancak aldığım eğitim bana,yeterince rahat konuşacak bir İngilizce, iyi anlaşılabilir bir tarih bilgisi verdi.
-Şimdiye kadar en içinize sinen şarkınız hangisiydi?
Diğer sanatçılara verdikleriniz dâhil.
Bilsem ki, Padişah, Resim, Korkma kalbim sevdiğim şarkılarımdır.
-Sizi televizyon programlarında neredeyse hiç görmüyoruz. Sebebi nedir?
İnanın buna vaktim olmadı son senelerde. Yoksa özel bir tavır değil.
Şarkılarınızda, ritimlerinizde birbirine benzerlik olduğu kesin. Bu bir tarzınızın olduğunun kanıtı mı?
Bu aynı insan olduğumun kanıtı. Benzemeseydi o zaman yadırgardık.
-Elinize hangi enstrümanı yakıştırırdınız?
Piyano. Yaz yağmurunu sahnede piyanonun başında okumak güzel olurdu.
-Beste yapmasaydınız kimden şarkı alırdınız?
Halil Koçak, Ersay Üner gibi gençler iyi şarkılar yazıyorlar.
-En son izlediğiniz tiyatro oyunu?
Yaşar ne yaşar, ne yaşamaz.
-En son okuduğunuz kitap?
Secret
-En son yazdığınız şiirin adı?
Şarkı sözü yazıyorum daha çok. Resim
-En son ne zaman ve ne için ağladınız?
Evimde, Azeri şarkı "Perishan bir esqhi hara apardın "nı dinlerken.
-En çok neye gülersiniz?
Vokalistim Merih Ermakastar'a
-Hangi ürünün reklam yüzü olmak isterdiniz?
Telefon markaları veya içecek
EDA ATALAY/İSTANBUL
(GAZETEPORT ÖZEL / KÜLTÜR-SANAT)