trknmania
22-08-09, 19:20
TRT yöneticilerinin, mayıs 2010’da Norveç’te yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’ye birincilik getirme şansı en yüksek şarkıcı olan Tarkan’a teklifte bulunması ne kadar doğalsa, Tarkan’ın bu teklifi değil, kabul etmesi, “Hele bir düşüneyim” demesi de o kadar anormaldir...
Çünkü Tarkan, oraları çoktan aşmış, “Megastar” unvanını kazanmış biri...
Tarkan, Eurovision’a katılıp, birinci olursa, bu elbette ki, ona ciddi yararlar sağlar...
Tarkan’ın yıldızı daha da parlar...
Eurovision birinciliği Tarkan için aralık duran dünyanın kapılarını ardına kadar açar...
Peki ya tersi olursa?
Tarkan, Eurovision’da kendisinden beklenen tek derece olan birinciliği elde edemezse?
İşte o zaman Tarkan’ın sonu olur...
“Dünyanın kapıları bana bu kez ardına kadar açılacak” derken, açılmış kapılar bile bir bir kapanır gider...
Gerçi Tarkan, TRT’den her yıl teklif aldığını, Eurovision’un daha çok genç şarkıcıların katılması gereken bir yarışma olduğunu düşünüp kabul etmediğini, bu yıl ise TRT’den teklif dahi almadığını açıkladı, ama olsun...
Ben yine de “şeytanın avukatlığı”na soyunup Tarkan’a, Eurovision’a katılmamakla kendisi için en doğru olan kararı verdiğini bir kez daha vurgulayayım.
Çünkü şov dünyası bu, hiç belli olmaz...
Bu dünyada sanatçılara gaz verip, onları dolduruşa getiren çoktur.
Hiç belli olmaz, bir bakarsınız birileri aklına girip, Tarkan’ı Eurovision’a katılmama kararından döndürebilir!
KAYNAK:ALİ EYÜBOĞLU-MİLLİYET GAZETESİ-22 AĞUSTOS CUMARTESİ
Çünkü Tarkan, oraları çoktan aşmış, “Megastar” unvanını kazanmış biri...
Tarkan, Eurovision’a katılıp, birinci olursa, bu elbette ki, ona ciddi yararlar sağlar...
Tarkan’ın yıldızı daha da parlar...
Eurovision birinciliği Tarkan için aralık duran dünyanın kapılarını ardına kadar açar...
Peki ya tersi olursa?
Tarkan, Eurovision’da kendisinden beklenen tek derece olan birinciliği elde edemezse?
İşte o zaman Tarkan’ın sonu olur...
“Dünyanın kapıları bana bu kez ardına kadar açılacak” derken, açılmış kapılar bile bir bir kapanır gider...
Gerçi Tarkan, TRT’den her yıl teklif aldığını, Eurovision’un daha çok genç şarkıcıların katılması gereken bir yarışma olduğunu düşünüp kabul etmediğini, bu yıl ise TRT’den teklif dahi almadığını açıkladı, ama olsun...
Ben yine de “şeytanın avukatlığı”na soyunup Tarkan’a, Eurovision’a katılmamakla kendisi için en doğru olan kararı verdiğini bir kez daha vurgulayayım.
Çünkü şov dünyası bu, hiç belli olmaz...
Bu dünyada sanatçılara gaz verip, onları dolduruşa getiren çoktur.
Hiç belli olmaz, bir bakarsınız birileri aklına girip, Tarkan’ı Eurovision’a katılmama kararından döndürebilir!
KAYNAK:ALİ EYÜBOĞLU-MİLLİYET GAZETESİ-22 AĞUSTOS CUMARTESİ