Orijinalini görmek için tıklayınız : harbiye konserine davetiye:)
arkadaşlar power türk fm tarkanın 1 ağustostaki harbiye açıkhava konserine davetiye kazandırıyor!!!!haberiniz olsun...çekilişe katılmak isteyenlerinwww.powerturk.com adresine girip jack pot'a kayıt yaptırmaları yeterli:21::21:herkese iyi şanslar:21::21:
ohhhhh ke$ke o tarihte istanbula gele biLme $ansm oLsa.. Gidecek arkada$Lar bnm icinde bir resim imzaLatIrsanz cook Ama cook sevinirimm
ohhhhh ke$ke o tarihte istanbula gele biLme $ansm oLsa.. Gidecek arkada$Lar bnm icinde bir resim imzaLatIrsanz cook Ama cook sevinirimm
bende istiyorum bendeeee:4:
O Bilgileri Verdikten Sonra Bizi Nerden Bulacaklar Uğraşmaya Değmez...
ya bende gelecek gibiydim erkek arkadaşımla o tarihte sorun çıktı ya lanet olsun :(( tuğçecim sen gitcen mi kuzum?
malesef bende gidemiyorum ececim:(((düşündükçe çıldırıcak gibi oluyorum yaa:((((
malesef bende gidemiyorum ececim:(((düşündükçe çıldırıcak gibi oluyorum yaa:((((
yine niye gidemion canım yaa :S kaçar mı bu fırsat yaw ? :)
evet yaa yine yeni yeniden gidemiyorum oofff ya offf:((kaçtı bile o güzelim fırsat ececim yaa:((bir sonraki konsere kaldı tarkanımı görme hayallerim:((
evet yaa yine yeni yeniden gidemiyorum oofff ya offf:((kaçtı bile o güzelim fırsat ececim yaa:((bir sonraki konsere kaldı tarkanımı görme hayallerim:((
nse cnm sıkma canını bidahakine inş.bidahikene bende olurum belki :):4:
dudu_dilli
29-07-09, 01:32
Tarkanımda hep konserlerini istanbulda yapıyor , Bursaya uğrasın artık hep istanbul yani paylasım icin tesekkürler
nse cnm sıkma canını bidahakine inş.bidahikene bende olurum belki :):4:
ayy ne güzel olur seninle birlikte izlemek tarkanımızın konserini yaa:)inşallah güzelim benim:)
Ne gerek ver o kadar ugrasmaya gitmek istesek alir bilet gideriz yani =)
bende bursaya gelmesini çok istiyorum
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.