Orijinalini görmek için tıklayınız : Her şey çabuk eskiyor...
HER ŞEY ÇABUK ESKİYOR” DİYEN BEKİR COŞKUN YAZDI: “CEM YILMAZ’A ARTIK KİMSE GÜLMÜYOR!.. RECEP İVEDİK BAYATLADI!.. TARKAN’IN “DUDU DUDU” ŞARKISINI SÖYLEYEN YOK!.. ŞARKISI DA ESKİDİ!.. TARKAN DA!..”
kaynak :uçankuş
hiç sevmem bekir coşkunu bir gıcık daha:16:
http://img16.imageshack.us/img16/9409/bekircoskun1j.jpg (http://img16.imageshack.us/i/bekircoskun1j.jpg/)
bekir coşkun hayranıyımdır.onun ve YILMAZ ÖZDİL in yazılarını sürekli olarak takip ederim.
kendi görüşüdür.
ama trt avaz konserinde yabancı seyirciler en çok DUDU da coşmuştu.
ÖTsün dursun ya ALBÜM geLince görcem ;)
denizmavisi
26-07-09, 03:02
Tarkan albüm çıkarmayı böyle uzattıkça bu dilli düdükler daha çok ötecek maalesef:13:
yasinenessahin
26-07-09, 03:18
bi bulaşmadığı Tarkan kalmıştı sen git siyasetle oyna biraz hadi koçum yada köpeğini sev yap bişeyler
Bekir Coşkun değerli bi yazarımızdır ve bi bakıma doğru söylüyo.Teknolojinin de gelişmesiyle hızlı tüketim devrindeyiz ve herşey çabuk eskiyo bence de
Tarkan eskimez eskimicekte.
tarkanın sarkıları eskisi gibi kalıcı olamadıgı icin insanlar ona eskidi gözüyle bakabilirler normal bu:(
hayallerimolmasa
26-07-09, 17:42
bi bulaşmadığı Tarkan kalmıştı sen git siyasetle oyna biraz hadi koçum yada köpeğini sev yap bişeyler
çoook ayıp!
yasinenessahin
26-07-09, 17:54
çoook ayıp!
valla ayıp mayıp birisi Tarkan'a laf söylediği zaman kim olursa olsun kendimi tutamıyorum napıyım
MassConfusion
26-07-09, 18:19
Boşverin Dilli düdük o :D
sarıpapatya
26-07-09, 18:49
Aslında doğru çabuk tüketiliyo herşey artık, bunu bi Tarkan farkerdemedi, albüm süresi hala aynı çıkar artık şu albümünü de eskidinmi yoksa hala ''dipdiri tazecik'' duruyomusun gösterelim:))
tarkan eskimez bikeree!!!aşkım şarap gibi yıllandıkça değerlenir ancakk!!!!hıııhh!!!..
tarkaseksüel
26-07-09, 19:23
kendide eskimiş belli
kendide eskimiş belli
fosil olmuş o fosiil:))
Tarkanin sarkilari asla eskimez
:10:Tarkanım her zamanki gibi albümü çıkararak cevap vericek kimin eskiyip kimin hala zirvede kaldığını:10:
tarkanin metamorfoz albumundeki sarkilarindan cok diger albumleri yaddaqalan oldu.
Yakisikli89
26-07-09, 23:23
Dudu sarkinin eskimedigi, bu adamin sarkinin ismini unutmadigindan belli !!
saygilar
sen kimi beğenion diye sorarlar adama...herkese bi kulp...:7:
bitik bi tarkan adından bu kadar söz ettiriyosa bunlar ölmüş ağlayanları yok
:5:valla bekir çoşkun çoook giçık:5:
dudu_dilli
30-07-09, 00:49
Hahaha kim demiş söyleyen yok die ben her Okula giderken söylüyorum tarkanımın en cok sevdiğim şarkısı dudu 24 saat tarkan dinliyorumda ondan dedim :17:
Yuhhhhh hic bi sarkiya deil de Duduya, hicbir komedyene deilde Cem Yilmaza, hic bir filme deil ulkenin en cok izlenen filmine laf atilmasi cooooookk sacma.,.,., (...) o dilli duduk
Pamela_beyazgul
04-08-09, 22:19
Tarkan hic bi zaman eskirmez !!!
siboss1992
05-08-09, 18:40
herkez baska düsünüyor tabii..
Tarkani bu sözlerin etkileyecegini sanmiyorum
taRkan eskiméDi ,, eskimezDe !!!
Tarkan'ın Harbiye konserini izleyen 6000-7000 kişi,izleyebilseydim diyen binlerce kişi ve hala onun en eski şarkılarını her konserde,her fırsatta,her duyduklarında en içten halleriyle söyleyen insanlar böyle düşünmüyor niyeyse..
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.