Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkanı anlatan bir şiir yazın
doğru yeremi açıyorum emin deyilim ?
tarkanı anlatan en sevdiyiniz şiiri yazın
işte benim en sevdiyim dizeler
karanlığın içinde tek tek yakılmış üç kibrit
ilki yüzünü görmek için senin
gözlerini görmek için ikincisi
sonuncusu dudaklarını
ve zifiri karanlık tüm bunları
anımsatmak için bana........
:21::21::21::21:
Ben yazamadim amma senin yazdigini cok begendim . . .
Sen bilmezsin seni yaşamayı! sevmektende öte! ne zaman gökyüzünde parlayan bi yıldız görsem yada ne zaman sebepsiz yere gülsem; anlıyorum ki sensin hayatımı güzelleştiren.ve sadece bu dünyada olduğun için milyonlarca kez şükrediyorum tanrı' ya.
bazen sadece yaşama sebebim oluyor varlığın.bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyor.bu nasıl birşey? nasıl dayanılmaz birşey seni özlemek. çıkıp gidesim geliyor.senin olmadığın her yeri terk etmek seni sadece senin yanında,ellerin ellerimde yaşamak istiyorum. içimdeki bu aşkı nasıl anlatıcağımı bile bilmiyorum.tarifsiz birşey bu.
düşünsene; yıllardır,günlerdir ve kaç milyon saniyedir bu hayattasın.yazık! nasıl da seni tanımadan geçmiş onca sene. sanki çok geçmiş kalmış gibiyim birşeylere.sanki peşinden koşuyorum sensiz geçen o günlerin.yanında olmadığım her saniyeye sitem ediyorum.geri sarmak istiyorum dakikaları.
gülüşünü özledim.
aramızda geçen zamanı ne ben biliyorum ne de sen. yalan yok;umutluyum. ömürse yaşayacağım seninle yaşamak istiyorum.bi yudum suysa içeceğim seninle olsun istiyorum.senin olmak ve nefesini paylaşmak istiyorum.
bilmiyorum; bundan daha da öte söz var mı! ..diyorum ya; bi umut.bekliyorum. kimi zaman sana SEVGİLİM dediğim anları hayal ediyorum.ve inan bana; ben herşeyi hayalden öte,gerçeğin en acıtan yerinde yaşıyorum. birşey varsa hayatımı güzelleştirecek olan; o yalnızca sensin. sevildiğini unutma. seni sırf sen olduğun için bile olsa seviyorum.
bak bunu iyi dinle: elimi tuttuğun an, bu dünyadaki en mutlu aşık ben olabilirim. ve sadece senin için sebepsiz yere ölebilirim.sadece senin için.
YOKLUĞUN CEHENNEMİN ÖBÜR ADIDIR. ÜŞÜYORUM; KAPAMA GÖZLERİNİ..
Ahmed Ümit
Sen bilmezsin seni yaşamayı! sevmektende öte! ne zaman gökyüzünde parlayan bi yıldız görsem yada ne zaman sebepsiz yere gülsem; anlıyorum ki sensin hayatımı güzelleştiren.ve sadece bu dünyada olduğun için milyonlarca kez şükrediyorum tanrı' ya.
bazen sadece yaşama sebebim oluyor varlığın.bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyor.bu nasıl birşey? nasıl dayanılmaz birşey seni özlemek. çıkıp gidesim geliyor.senin olmadığın her yeri terk etmek seni sadece senin yanında,ellerin ellerimde yaşamak istiyorum. içimdeki bu aşkı nasıl anlatıcağımı bile bilmiyorum.tarifsiz birşey bu.
düşünsene; yıllardır,günlerdir ve kaç milyon saniyedir bu hayattasın.yazık! nasıl da seni tanımadan geçmiş onca sene. sanki çok geçmiş kalmış gibiyim birşeylere.sanki peşinden koşuyorum sensiz geçen o günlerin.yanında olmadığım her saniyeye sitem ediyorum.geri sarmak istiyorum dakikaları.
gülüşünü özledim.
aramızda geçen zamanı ne ben biliyorum ne de sen. yalan yok;umutluyum. ömürse yaşayacağım seninle yaşamak istiyorum.bi yudum suysa içeceğim seninle olsun istiyorum.senin olmak ve nefesini paylaşmak istiyorum.
bilmiyorum; bundan daha da öte söz var mı! ..diyorum ya; bi umut.bekliyorum. kimi zaman sana SEVGİLİM dediğim anları hayal ediyorum.ve inan bana; ben herşeyi hayalden öte,gerçeğin en acıtan yerinde yaşıyorum. birşey varsa hayatımı güzelleştirecek olan; o yalnızca sensin. sevildiğini unutma. seni sırf sen olduğun için bile olsa seviyorum.
bak bunu iyi dinle: elimi tuttuğun an, bu dünyadaki en mutlu aşık ben olabilirim. ve sadece senin için sebepsiz yere ölebilirim.sadece senin için.
Ahmed Ümit
harikaymış walla be...:41:
gülüşünü özledim.
Ahmed Ümit
şahane birşey bu:10::10::10:teşekkürler kevser:41:
tarkan senin adin
aşiğinim hayrininim
rahat ol sen herzaman yanindayim
kalbim hep seninle her nefesinde ruhundayim
alamaz kimse kalbimdeki yerini
ne derseler desinler sewemem senin kadar kimseyi
tarkan senin adin
aşiğinim hayrininim
rahat ol sen herzaman yanindayim
kalbim hep seninle her nefesinde ruhundayim
alamaz kimse kalbimdeki yerini
ne derseler desinler sewemem senin kadar kimseyi
çok güzel olmuş bu canım ellerine sağlık:)
şahane birşey bu:10::10::10:teşekkürler kevser:41:
bana değil ahmed ümite teşekkür edin:D mükemmel bi şairdir hepinize tavsiye ederim
Kendimi sensizliğe alıştırdım,
Çok zor olsa da
Seni beklememem gerektiğini anladım,
Çok geç olsa da
Ama inan ki seni unutmayacağım,
Biliyorum,çok cesur olsam da
Bil ki kalbimdesin bil ki aklımda
Rüyalarımdasın, kanımda,
Vücudumdaki her damarda
İçimdesin,
Sönmeyecek bir sevdanın ateşiyle
Bil ki sen benim herşeyimsin...
Gözlerimden akan yaşta sen,
Kalbimin en nadide köşesinde sen,
SEN,SEN,SEN,HEP SEN...
Unutulamayan sen ,
Sensiz olan ben,
Ayrı yaşayan iki kalp,
Ayrı yaşayan BİZ...
dudu_dilli
11-08-09, 19:41
Gerçekten benim yazdığım Şirlerden yüzlerce kez daha güzel gerçekten helal olsun ya hepinizi öpüyorum sizi sizin siirler kadar olmasada İşte Bu da bir kalp Sonuçta değilmi :)
:20::20:bravoTebrik ederim çok güzel bir şiir yazmışsınız gerçekten süper insan bu kadar mı güzel hislerini anlatır
gülüşünü özledim.
Ahmed Ümit
Bravo Bravo Bravo, çok çok güzel bir şiirdi paylaştığın için tekrar tekrar teşekkürler.
doğru yeremi açıyorum emin deyilim ?
tarkanı anlatan en sevdiyiniz şiiri yazın
işte benim en sevdiyim dizeler
karanlığın içinde tek tek yakılmış üç kibrit
ilki yüzünü görmek için senin
gözlerini görmek için ikincisi
sonuncusu dudaklarını
ve zifiri karanlık tüm bunları
anımsatmak için bana........
:21::21::21::21:
BANA BİR ŞARKI SÖYLE
Özledim sesini ne olur konuş
Bir gül açtır zamanların ötesinden
Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel
Gök mavisinden, deniz mavisinden
Bana bir şarkı söyle
İçimde bir şey kımıldıyor
Gözlerim kan çanağı, yorgunum, uykusuzum
Bir baksana ne haldeyim deli divane
Yaralıyım, çaresizim umutsuzum
Bana bir şarkı söyle
Yağmur ol yağ üstüme, güneş ol ısıt
Dökül karanlığıma ışıklar gibi
Al beni, en uzaklara götür
Sesin, aksın içimde bir pınar gibi
Bana bir şarkı söyle
Bütün renkleri kat birbirine
Buram buram bir turuncu getir geçen yazdan
Bir tüy gibi, bir bahar dalı gibi
Hafiften, inceden, güzelden, en beyazdan
Bana bir şarkı söyle
Yağan kar nasıl hazin yağar bilirsin
Kurşuni bir gökyüzünden ağlamaklı
İşte öyleyim, kapkarayım bugün gel
En hüzünlü sesinle, en dokunaklı
Bana bir şarkı söyle..
ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN
TARKAN
Haydi bir şarkı söyle bize,
Yeni sözcükler olsun içinde,
Daha önce hiç duymadığımız,
Öyle bir şarkı söyleki bize;
Tarihe geçsin, destanlar yazılsın üstüne;
Son nefesimize dek mırıldanalım
Bıkmak usanmak nedir bilmeden!
Öyle bir şarkı olsun ki bu,
Kimde her ne dert varsa söküp alsın kalbinden,
Şarkının daha ilk saniyelerinde,
Öyle bir şarkı olsunki bu,
"Şımarık" "Oynama Şıkıdım" hatta "Kuzu Kuzu" bile
Bu şarkının gölgesinde kalsın!!!
Fatih ASAN
Nasıl, beğendiniz mi arkadaşlar, Ümit Yaşar OĞUZCAN'ın şiirinden ilham alarak her bir harfinde benim izlerim olan bu şirimi?
bayıldım arkadaşım... ellerine sağlık:))şiirlerinin devamını da bekliyoruz sabırsızlıkla:))
bayıldım arkadaşım... ellerine sağlık:))şiirlerinin devamını da bekliyoruz sabırsızlıkla:))
Ben teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim.
İlham gelirse kaçırmam yazarım, söz :)))
bence Tarkanı en iyi Tarkanın şarkıları anlatır ben de Tarkanın şarkı sözlerinden esinlenerek bir şiir yazdım büyük harfle yazılı olanlar Tarkanın şarkıları
UNUTMAMALI İNCİ TANEM
KALPTEN KALBE BİR YOL OLDUĞUNU
KIRALIM ZİNCİRLERİMİZİ
akalım AŞK'a doğru
SEN BAŞKASIN bil bu gönülde
ONA SOR inanmazsan halime
VERME kalbini koyuyorsan beni hain yerine
SEN ÜZÜLME BEN AĞLARIM İKİMİZİN YERİNE
ASLA VAZGEÇEMEM SENDEN... ASLA
gelirmisin GÜL DÖKSEM YOLLARINA
inansanda inanmasanda ÖLÜRÜM SANA
İŞTE KUZU KUZU GELDİM al beni kollarına
YANDIM da YANDIM defalarca
PARE PARE döküldüm uğrunda
SORMA KALBİM onu YAKTIM BÜTÜN FOTOĞRAFLARIYLA
GÜN GİBİ doğarmıyım bilemem yarına...
yazan: V.Keskinlioğlu
bence Tarkanı en iyi Tarkanın şarkıları anlatır ben de Tarkanın şarkı sözlerinden esinlenerek bir şiir yazdım büyük harfle yazılı olanlar Tarkanın şarkıları
UNUTMAMALI İNCİ TANEM
KIRALIM ZİNCİRLERİMİZİ
akalım AŞK'a doğru
bu şiire sadece şahane diyebilirimbravobravobravobravobravoellerine sağlık arkadaşım devamını da bekleriz şiirlerinin:22:
**MegaStarkan**
15-08-09, 16:28
masumgenc gercekten cok iyi olmus, tesekkürler.
Bu arada aramiza hosgeldin, güzel giris yaptin forumumuza ;)
UNUTMAMALI İNCİ TANEM
KIRALIM ZİNCİRLERİMİZİ
akalım AŞK'a doğru
ooww harikaa yaa eline sağlık arkadşım..güzel olmuş bravo
Elif Yokgörme
27-11-10, 23:43
Tarkan,ismini andığımda yüreğimde fırtınalar kopuyor.sensizliğin ortasında sonu olmayan bir karanlığın içindeyim.çaresizim.kapkaranlık bir gecede sensizliğe ağlıyor gözlerim.öyle dayanılmaz bir acı ki yokluğun.o kadar ümitsizim ki.yokluğun bir hançer gibi yüreğimde.gözlerim yorgun,kalbim yorgun.gözlerine uzak olduğum her saniye bir ölüm.bilinmeze doğru gidiyorum.
ben daha önce Tarkana bir şiir yazdım padişah fermanına bastırdım
Ankara Arena konserin de kendisine teslim ettim cok begendi,duygulandı
sen mi yazdın dedi
geniş bir zaman da tekrar okuyacağını söyledi cok mutlu oldum :)
İlk Ve Tek Aşkım Sensin
HER ŞEYİN YALAN OLDUGU ŞU HAYATDA
BENİM TEK GERCEGİM SENSİN.
MESAFELER NE KADAR UZAK OLURSA OLSUN
SEVGİSİNİ HER ZAMAN YÜREGİMDE HİSSEDECİM
GÜZEL İNSAN.
SICAK BİR BAKIŞ, SICAK BİR SÖZ, GÜZEL BİR TEBESSÜM,
BAKTIGIMDA GÖZLERİMİN İÇİ GÜLEN
SESİNİ DUYDUGUMDA DENİZİN DALGA SESİ GİBİ BUGULU
İÇİMİ ISITAN GÖZLERİNE BAKTIGIMDA,
SONSUZLUGU VE SEVGİYİ GÖRDÜGÜM
GÜZEL İNSAN
VARLIĞINI NEFES ALDIGINI BİLMEK BANA GÜÇ VERİYOR,
SONSUZA KADAR DEGİŞMEYEN TEK GERCEĞİM,
İLK VE TEK AŞKIM SENSİN,
KÜÇÜK MİNİK BİR AN
UTANGAÇ BAKIŞLARIYLA MAHCUP HALLERİYLE
BENİ KENDİNE ÂŞIK EDEN
GÜZEL İNSAN
DEGİŞMEYEN TEK HAYALİMDİN
İMKİMSIZI MÜMKÜN KILAN SEVGİM
YAN YANA OLDUGUM ANDA
KALP ATIŞLARINI DUYDUGUM
GÜZEL İNSAN
BANA HAYAT VEREN YAŞAM IŞIGIM
ADINI KALBİME KAZIDIM SONSUZA KADAR
İLK VE TEK AŞKIM SENSİN
ÖMÜR DENİLEN ŞU HAYATDA
DÜNYA DURDUKCA GÖZLERİMİ KAPATTIĞIMDA
YÜZÜ GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELEN
GÜZEL İNSAN
SENİ SEVMEK,SANA AŞIK OLMAK
O DUYGUYU HİSSETMEK
KİMSEYE ANLATILMAYAN SADECE YAŞANAN GERCEĞİMSİN
İLK VE TEK AŞKIM SENSİN
HAYAT DEVAM EDİYOR
YÜREKDEN İNANARAK BEKLENEN
BİR GÜN BİR AN YANINDA YAKININDA OLABİLMEK VE
SANA HİSSETTİREBİLMEK
BİR GÜN DEGİL BİR AY DEGİL BİR ASIR DEGİL
SADECE BİR AN
DELİLİK DE CILGINLIK DE NE DERSEN DE
YAŞAM KAYNAGIM SONSUZA KADAR SEVDİGİMSİN
İLK VE TEK AŞKIM SENSİN
SENİ SEVİYORUM……
iş de padişah fermanındaki şiirim
http://img716.imageshack.us/img716/2931/resim3452.jpg (http://img716.imageshack.us/i/resim3452.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ve Tarkan şiirimi okurken
http://img232.imageshack.us/img232/8519/resim3476.jpg (http://img232.imageshack.us/i/resim3476.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Elif Yokgörme
07-12-10, 12:39
Ben sana ulaşamam,sana vercek neyim var ki bir kuru sevgiyi paylaşamam.Göklere taht kurmuşsun ben bu kadar engeli aşamam.:54::54::54:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.