Orijinalini görmek için tıklayınız : keman kayıtları bitMİş!
TARKAN ın albüm keman kayıtları bitmiş. :24::24:
Gerçektenmi?
iyi haber oldu çok sağol!
kaynak gündem yaylı grubu
kanit?....
coktaaaaan bitmişti zaten
Acaba kuzu kuzu gibi bi intro görebilir miyiz kemanlarla felan.Veya belki de hüp gibi bişşeyler vardır he.Çok merakla bekliyorum
TheLastAirBender
05-07-09, 13:48
teşekürler haber için.:)
teşekkürler haber için:)sabırsızlıkla tüm kayıtların bitmesini bekliyoruz:)elini çabuk tut ne olur tarkan heyecandan ölücem yoksa:))
denizmavisi
05-07-09, 14:35
daha keman kayıtları yeni bittiyse albüm hayatta bu ay sonuna yetişmez en erken eylülde çıkar maalesef:11:
sabır arkadaşlar sabır sabrın sonu selamet sabrımızın karşılığını alacağız bomba gibi bir albümle:41:
:15:sabırr sabırr sabırr sabır ağacına döndük bekleyelim bakalım:23:
Sabir sabir yaaa sabiiirrr:))ömrümüz tarkan albümlerini beklemekle geçiyor zaten:)
MassConfusion
05-07-09, 15:30
Bu albüm yetişcek mi ağustosa =(
Bu albüm yetişcek mi ağustosa =(
hiç sanmam:(((((
canım peki beklediyine deymiyormu:8:
Sabir sabir yaaa sabiiirrr:))ömrümüz tarkan albümlerini beklemekle geçiyor zaten:)
değmez mi hiiç:)ahh ahhh bu bekleyişlerin sonu hep mükemmel oluyor:):5::5::4:
Valla ben Keman kayitlari mayitlari dinlemem,Albümden ne haber??Bu gidisle daha cook bekleriz biz.Ama bekledigimize degecek bu kesin.Aslinda bu yazi Yeni Tarkan sarkilariyla gecirmek istiyordum:6:
**MegaStarkan**
05-07-09, 15:57
Keman'li albüm cikiyor, cok yakinda :P
ne olur bu yaz dinleyebilelim şu şarkıları yaa:(
denizmavisi
07-07-09, 18:27
dinleriz tabi tabi ama gelecek yaz:28::5:
dinleriz tabi tabi ama gelecek yaz:28::5:
aman aLLah korusuuuuuuun bu yat dinLiyeLm yha bu yazz:20::20:
dahada merakım arttı şimdi
daha keman kayıtları yeni bittiyse albüm hayatta bu ay sonuna yetişmez en erken eylülde çıkar maalesef:11:
bencede öyle olucak.En iyisi seneye cıkartsın
:6: bencede anca seniye cikar ve dinleriz,coktandir bekliyoruz cikmasini böyle giderse de cok bekleriz :6: :6: :6:
keman kayıtları yeni bitmedi cok oldu biteli ama albüm ne zmn cıkar bilemem
TaRKan hep böyLe yapIyOr ya bi tarih veriyor sözünde durmuyOr.. bu yanInI sevmiyorum TarKanImIn hicc.. umarIm Temmuz sonu faLan cIkar..
kanıtın var mı ? kardeşim
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.