PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ece Erken Mavi Şeker

megastar_mert
23-06-09, 14:59
Arkadaşlar az önce ece erken programının magazin bölümünde Emir ve Tarkan benzerliğini tartıştı.. Yeşim erçetin; emir daha erkeksi ve yakışıklı dedi.. tabiki saçmaladı.. Kopyasını çıkarması hiç hoş değil dedi.. bunun üzerine ece erken de tarkanı tanıyan bir arkadaşının emirle ilgili söylediğini aktardı ve tarkan demiş kiiii;

BENİM ÇAKMAM BİLE ÇAKAR!

:9:

centrino
23-06-09, 15:13
Ben bir daha mavi şekeri izlemem tarkan hakkında seyircilerde bitti falan diyorlar o programa çıkan herkes çok kültürsüz.Arkadaşlar ben şunu anlamıyorum niye tarkanı yabancılar sahipleniyor deliler gibi tapan yabancı arkadaşlarım var niye biz türkler tarkanı sahiplenmiyoruz hep eleştiriyoruz.BENİM DÜŞÜNCEM;TARKANI SEVMEK ONUN ŞARKILARINI DİNLEMEK BİR KÜLTÜRLÜ İNSAN OLMAK DEMEK.Tarkanın sözü çok fena benim çakmam bile çakar.Tek sözle tarkanın yerini emir degil dünyada hiçbir sanatçı dolduramaz zaten bizim türkiyede tarkandan başka sanatçı çok az var.

ece**
23-06-09, 15:18
ewet bende denk geldim az önce...çok basit bi program ya o..konuklarıda katılanlarda programda baştan ayağa çok basit...o yüzden çokta ciddiye almamak gerek orda söylenenleri...ama tarkan bitanee dienlerde wardı...

istanbul 1453
23-06-09, 15:40
konsere 1500 kişi gelmesinide haber yapmışlar,bu arada konukları da al birini vur ötekine bence hiç tartışılmaya gerek duyulmicak bi haber,ece erken de (...........)bu arada artık sadece serdar ortaçla ajda pekkan dolduruyo konserleri kriz var falan diiyo bide (........)

Solist
23-06-09, 16:11
bosver ya gulun gecin :)

denizmavisi
23-06-09, 17:08
bu tip şeylere yorum yapmaya bile değmez:16:

eskalen
23-06-09, 18:13
Tarkan i takip etmeyenler, illa ulu ortada olan sanatcilarin ve hep durmadan orda burda konser verenleri hep bilenler, gorenler, karsilastirma yapip Tarkan'a tabi bitti derler...Gorunmemek demek Tarkan bitti demek degildir...Ki Tarkan gosteriyor kendini gorebilene??

gülcan
23-06-09, 18:50
Heheyt be lafa bak helal olsun Tarkan'ıma :) (Tabii Tarkan'ın böyle bişey demesi ne kadar doğru haber bilinmez)
ama iyi demiş kapak olsun o laf atanlara..

Zara
23-06-09, 19:35
Tarkan gibi insanin değerini bilmiyorlar çok çok yazık Kim ne derse desin!
Tarkanın dediği gibi Al elmaya taş atarlar

haskimm
23-06-09, 19:40
herkes tarkana laf atarak neden reklam yapmaya çalısıo anlamış değilim . ece erkenın prgramıda o kadar basit bi program ki yani sırf konuşulmak için neler yapmıolar
yok tarkan ve emır ne kadar bırbırıne benzıolarmışta en benzeyen resmlerı koyup yorum yapıolar medemkı ole dusunuosun
yanyana cektrdıklerı resım var neden onu koymadın bak bakalım benzıolar mı o resmde bundan sonra ece erkende kara lıitede benım için tarkan turkıyenın degıl dunyanın megastarı dır bunu herkes bolee bilsinnn

kevser
23-06-09, 20:03
eğer tarkan böyle bişey demişse çok da iyi demiş bence millet kendi işine baksın ha eğer ki tek yaptıkları tarkana laf demekse demekki işleri güçleri yok kaybolup gitsinler ekrandan görüntü kirliliğine gerek yok

TheLastAirBender
23-06-09, 20:09
ece erken kim yaaa (...)....yeşim erçetin de dünkü bebe daha onla bunla magazinde boy göstererek ün yapan birisi zaten herkes bitti bi bunlar kalmıstı laf atmadık tam oldu yani bakalım daha neler görecez :7::7::7:

kartales26
23-06-09, 22:00
hadi hepimiz ece erken'e mesaj atalım ertesi gün canlı yayında ağlasın çünkü onun huyu bu biri biraz kötülese ağlamaya başlar http://www.atv.com.tr/yorum,mavi_seker.html hadi hepiniz gönderin tarkan'ın kim olduğunu gösterin zırlak bebeye

TheLastAirBender
23-06-09, 22:18
hadi hepimiz ece erken'e mesaj atalım ertesi gün canlı yayında ağlasın çünkü onun huyu bu biri biraz kötülese ağlamaya başlar http://www.atv.com.tr/yorum,mavi_seker.html hadi hepiniz gönderin tarkan'ın kim olduğunu gösterin zırlak bebeye

cok iyi oldu bu linki attıgın adana ağzı ile cok nazik ve kibar bi şekilde mesaj attım umarım okurlar :18::18::18::20::20:

**MegaStarkan**
23-06-09, 22:26
Mesaj atarken lütfen seviyeli mantikli mesajlar yazilsin ki ciddiye alinsin.

centrino
23-06-09, 23:35
Ben ece erkene bu yazıyı yolladım arkadaşlar herkes yollasın;
Ben akla mantıga uygun seviyeli program göremiyorum reyting ugruna yapılabilecek bütün orgazinasyon mevcut program.önceden şaşırarak izledigim reyting sırası tarkana geldiginde bu gidişe bir dur demek istedim.Ben halktan bir kişi olarak ece erken ister okur ister okumaz beni ilgilendiren konukların tarkana bu kadar acımasız kültürsüz bilip bilmeden konuşması beni çok üzdü.Yeşim ercetinin saygısız,yerini bilmeden konuşmasını zaten dogallıkla karşılıyorum ünlü olmak için bütün herşeyini verebilecek bir kişi.beni üzen esas ece erkan oldu çünkü ece erken programı sunan kişi olarak yeşim ercetini susturabilirdi.ama ne yazıkki ece erken reyting ugruna herşeyi yapıyor bu hayatta ünlü olabilirsin çok büyük yerlere gelebilirsin ama insan kazanamadıktan sonra para, ün ,şöhret herşey gecici ve yalan.tarkanın erkekligi sizemi kaldı çok erkek görüyoruz televizyonda küfür ederek kendisini bitiren tahtını elinden alıncak gibi çevresini silmeye çalışan erkeklik buysa ben erkek degilim.herkes büyük insan olmak ister ama kimse benim kadar insanı seven kişilige sahip olamaz.

hilfa
23-06-09, 23:44
:5:reklam uğruna yapamıyacakları şey yok:5:Tarkanımın tırnağı bile olamazlar Tarkanımı bilen bilir:29:

siboss1992
24-06-09, 00:05
bende izledim..
cok sinirlendim.. ama seyircilerden birisi
kimse tarkanin tirnagi felan olamaz gibi birsey dedi
vallah o an o kadini anlindan öpesim geldi..

ece**
24-06-09, 01:06
bugün we önceki günlerde TARKAN hakkında her gelen konuk ileri geri konuşmakta!eğer reytıngse amaç tarkanı yerden yere wurmak yerine hakettiği yücelikten konuşsanız daha çok reytıng alırsınız..en azından gerçeklerle..!tarkan görünmüosa eğer bitti demek değildir..bi sanatçıya destek werdiyse (EMİR)buda kendini klonladı yada yine bitti demekte değildir..!daha adını sanını bilmediğmiz insanlar oraya çıkıpta artık dünyaya ün salmış tarkan hakkında LÜTFEN ileri geri söylemlerde bulunmasınlar..!TARKAN hayranlarından gelen bu msjlar okunuosa;belkide yaranız mı war ki gocunuosunuz gibi bi düşünce olabilr bu gocunmaktan değil gerçek olan bişeyi dışa vurmak istememizdendir...dikkate almanız dileğiyle...
bende bunları yazdım bilmiorum nasıl olmuş ama bakalım bakalım :)

ea_ecm
24-06-09, 01:35
evet bende izledim orayı ve kesinlikle çok saçmaydı hele yeşim erçetin daha dünün sanatçısı neymiş emir daha seksiymiş

Zara
24-06-09, 03:06
bende bu yaziyi yolladim bence fena çıkmadı::19:Ece Erken sen kendi işini yap Tarkanı bırak Tarkanı eleştirmek sanada konuklarınada programınada değil anladınmı!aslında sen bittin programın çok çırkın sen ve o gereksiz konukların kim olduki Tarkan gibi bi dünya starına laf atıyor eleştırıyor kimsin sen be tipsız! Önce Tarkan gibi bi dünya starı ol sıradan bi sunucusun gereksiz ve can sıkacak aşağı programınla sadece ekranı kirliyorsun reklam uğruna her şeyi yapıyorsun Tarkanın tırnağı bile olamazsın Tarkanı sadece bilen bılır onun değerini senin gibi bilmeğenlerde var ne yazıkki Tarkana laf atmadan göre kendine başka bi meslek bul! Dedikodu yapmakdan başka bi şeyi bilmiyorsun ne işin var başkalarla sanki sen her kesten mükkemmelsin başkaların yaptıklarıyla senin ne işin var avanak!Tarkan Türkiyenin sembolu bunu tüm dünya biliyor bi tek senin gibi ve o gereksiz konuklarından biri olan yeşim erçetın gibi avanak deliler bunu itiraf edemiyorlar!!!

günışığım
24-06-09, 10:07
album oncesi karalama kampanyalari basladi sanirim Tarkan yine birilerinin damarinami basti acep =)

tarkaseksüel
24-06-09, 10:09
Ben bir daha mavi şekeri izlemem tarkan hakkında seyircilerde bitti falan diyorlar o programa çıkan herkes çok kültürsüz.Arkadaşlar ben şunu anlamıyorum niye tarkanı yabancılar sahipleniyor deliler gibi tapan yabancı arkadaşlarım var niye biz türkler tarkanı sahiplenmiyoruz hep eleştiriyoruz.BENİM DÜŞÜNCEM;TARKANI SEVMEK ONUN ŞARKILARINI DİNLEMEK BİR KÜLTÜRLÜ İNSAN OLMAK DEMEK.Tarkanın sözü çok fena benim çakmam bile çakar.Tek sözle tarkanın yerini emir degil dünyada hiçbir sanatçı dolduramaz zaten bizim türkiyede tarkandan başka sanatçı çok az var.sonuna kadar haklısın ama birazda bizim milletimizde boyle fantazı arabesk dinlemeyi seven çoğunkul fazla bundanda kaynaklanıyor şimdi bide rep çıktı,rock zaten gündemde

haskimm
24-06-09, 12:25
arkadaslar bende bu mesajı gönderdim ve bi nebzede olsa rahatlamış hissetim kendimi....

ne yazık tv deki programlar o kadar basitleşmeye başladı ki. izlenecek program kalmadı.dün zaping yaparkan tesadüfen rastladığım mavişeker programında tarkanı karalama kampanyası vardı.Bizi tüm dünyada temsil eden tek megastrımız olan tarkana bu kadar yuklenilmesine rağmen programın sunucusu ece erkenin müdahale etmemeside bir soru işaretiydi .ATV gibi büyük bir kanalın bu kadar ucuz bir programa ihtiyacı var mı buda başka bir soru işareti tabiki de.

ecemaşkısı
24-06-09, 13:25
Mavi şekerin ne kadar saçma bi program oLduğunu hepimiz biLiorz.
Çıkan insanLarın çoğunu tanımıyorum biLe!

Bu yüzden hiç tınLamayıp güLüp geçeLim (:

özlemmis
24-06-09, 14:28
Bende yazdım bunlar Tarkanı sahipsizmi sanıyorlar.Her önüne gelen bir laf.Bu ülkede kimse haddini bilmiyor.

özge
24-06-09, 15:53
Tarkan şarkılarıyla başarısıylaa yakışıklılığıyla herkezee haddini bildiriyorr..laf atarkenn ilk öncee kendilerinee baksınlarr..program nasıl program olduğu belli bi kişi haftada 3 keree programa çağırılırmıı ben ece erkeni ne zaman açsam aynı konukklarr yanii nasıl bi program olduğu belli ilk önce kendileri düzgün seviyeye ulaşsınlarr ondan sonraa megastar'a laf atmaya yeltenebilsinlerr..o yeşim erçetinn ayrı bi olay zatenn kimdir ne iş yapar bilmiyorum..kendi çapında eğleniyo heraldee başka açıklaması olamaz

devilscream
24-06-09, 17:42
Basit programlarin,basit konuklarindan basit yorumlar...