Orijinalini görmek için tıklayınız : Ağaoğlu`ndan Ücretsiz Tarkan Konseri (24 Haziran)
robertjordan
22-06-09, 18:17
http://img218.imageshack.us/img218/6488/hghghg.png (http://img218.imageshack.us/i/hghghg.png/)
Nasıl bir tanıtım politikası güdülüyor bu konserle ilgili olarak anlamakta güçlük çekiyorum. İnternette dolaşırken tesadüfen rastlanıyor olması gerçekten çok enteresan. Üstelik konsere katılımla ilgili prosedür de bir o kadar kolay.
Ziyaret edin, anlayacaksınız. Hatta belki "yaşasın gidiyorum!" diyeceksiniz. :)
http://www.agaoglu.com.tr/?%20from=hurriyet
aynenn bende anlamakta güçlük çektim hani sadece özel davetlilerdi şimdi ne değişti..gerçi böylesi daha iyi istanbuldaki arkadaşlarr gidebilcek..onların adına sevindim
ya sanki hayranı olduum adam tarkan değilmiş gibi dawarnmaya başladı bu nedir yaa artık tanıyamaıorum ben tarkanı hergün bierde eskiden bölemiydi suratını görmek için nasıl çırpınırdık..:S üzücü ...
konser ücretsiz olabilir ama tarkan ücretsiz değildir mutlaka hem baksanıza koskoca ağaoğlu firması değilmi o..
Arkadaşlar Ataşehirde Ummali Bir çalışma var Konser için on bin kişilik bir alan hazırlıyorlar ..Bende Özel konser diye biliyordum ama şimdi halk da katılabiliyor...
inci tanesi
22-06-09, 21:01
Ya anlamadim bisey var. Halka aciksa tarkanimin deyeri mi dusuyo ne diyosunuz bisey anlamadim ben.Ne demek eskiden yuzunu gormek icin bilmem ne oluyomus, yapmayin ya ne olur.Bazi arkadaslarin Tarkan hayrani olduklarindan kuskulaniyorum. :15: :15: :15:
Ya anlamadim bisey var. Halka aciksa tarkanimin deyeri mi dusuyo ne diyosunuz bisey anlamadim ben.Ne demek eskiden yuzunu gormek icin bilmem ne oluyomus, yapmayin ya ne olur.Bazi arkadaslarin Tarkan hayrani olduklarindan kuskulaniyorum. :15: :15: :15:
yüzü eskir en basitinden!!biz tarkancılar için değeri düşmez düşmicekte zaten!!nekadar az görünürsen okadar kıymetli olursun kaçan kowalanır hesabı..heryerde olduğun zaman bisüre sonra aranan kişi olamaz..bunu etraftaki düşünceler için diorum tarkancılar için değil !bence sende kuşku duyacağna kimin ne kadar hayran olduğunu dair bunlarıda bi düşün arkadaşım...herkesin sewgisi saygısı nefreti ws. kendinedir...
arkadaşlar ben sabah form doldurmuştum 3 tane
üçündednde cevap geldi şifre verildi bana ama inanamıyorum nedense çünkü bu kadar kolay olması garip yani...
banada şifre geldi ama bende tam olarak anlayamıyorum....
bu aralar neden kücük forumlarda cikiyor tarkan, anlamakta güclük cekiyorum..Bir an önce albümünü cikarip ciksin ülkenin stadyumlarinda versin konserleri.
Biz böyle bilir böyle yasariz
tarkaseksüel
23-06-09, 13:34
bu ne yaa heryer tarkan doldu şimdiii
amaharbidende gitmek çok kolaymışş
Formu doldurduktan kac dakika sonra sifre geliyor acaba?
ne kadar çok sehirci kazanırsak o kadar iyi diyorlar demekki yeni çıkan şarkıcılar gibi reklam yapılıyor tarkan :13:
arkadaşlar bizleri de düşünün ve boll resim lütfeennnnn:10:
ya formda değerli ağaoğlu sakinleri dio ne iş şimdi bu halk katılabiliyor mu yoksa katılamıoyr mu cvp bkliyorum acill
bu aralar neden kücük forumlarda cikiyor tarkan, anlamakta güclük cekiyorum..Bir an önce albümünü cikarip ciksin ülkenin stadyumlarinda versin konserleri.
Biz böyle bilir böyle yasariz
Merak etme, "O da biliyor" bence,ve umarım bir an önce çıkarır albümünü :20:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.