PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yildiz Tilbe'nin Tarkan'a verdigi sarkilari hakkinda...

**MegaStarkan**
18-05-09, 12:49
Show Tv'de "Hersey dahil" adli program'da Yildiz Tilbe konuk olmustu. Tarkan hakkinda konusuldu... Tarkan'a verdigi sarkinin adini söyledi, tam cikaramadim ama. "Ya" yada "Yar" dedi... Ya dedi sanirim ama iki kez öyle dedi. Cok güzelmis dedi sarki. Iki sarki vermis Tarkan'a, birisi söz ve müzik Yildiz Tilbe'ye ait, digeri söz Yildiz Tilbe müzik Tarkan mis. Ikinci sarkinin adini koymamislar henüz. Nasil görüsüyorlar Tarkan ile sorusuna "O beni ararsa görüsüyoruz" dedi.

ece**
18-05-09, 13:10
gel albüüüm artıkk geel geell:10:bi çıksada her şarkıyı deli gibi dinlesek :10:

tarkantutkunu
18-05-09, 13:11
Tam emin değilim Yıldız Tilbe'den fakat Tarkan'a verdiği o efsane şarkıyıda dinlemeye doyamıyorum

Tarkan bazı değerlendirmeler yapıyordur
Yıldız Tilbe'nin şarkısını çıkış parçası olarak kullanmak çok doğru olmaz bence
Yıldız Tilbe şarkıları albüme renk katabilir
Tarkan çıkış şarkısını ya kendi yapmalı ya Sezen Aksu'dan almalı yada Nazan Öncel olmadı yeni yeteneklerden
farklı olması gerekiyor

Duyuru için saol

denizmavisi
18-05-09, 13:42
eminim çok güzel bi albüm olacaktır umarım temmuzu geçirmez ve bir an önce çıkarır

yasinenessahin
18-05-09, 14:14
eminim çok güzel bi albüm olacaktır umarım temmuzu geçirmez ve bir an önce çıkarır

Temmuz olmaz inşallah Haziran diye haberler çıkmıştı yetişirse güzel olur. Temmuz'da da konserler başlarsa süper olur süper...

szr67
18-05-09, 14:14
ikinci şarkının adı konmamış diyorsa bu albüm haziran'a yetişmezki şarkının adı belli değil daha temmuz sonunu bulur albüm çıkışı

ezel1710
18-05-09, 14:33
insalah dedikleri karad verdir

kevser
18-05-09, 15:50
ya bu gidişle bu albüm temmuzda çıkar yaa:(

ozangüney
18-05-09, 15:53
ya şarkını ismi konur o problem değilde tarkan yaza yetiştirmeye çalışıyoruz dedi bence haziran da çıkmaz temmuzun sonu gibi çıkarır

kevser
18-05-09, 16:10
haziranda çıkmalı yaaa ben tatil planlarımı bile bu adama göre yaparkenn niye böyle yapıyo ama:(:(

TEVETOGLU
18-05-09, 16:34
Tarkan'ın seslendirdiği bütün şarkılar güzel olur.Ama albüm de çıksın değil mi artık!

gülcan
18-05-09, 17:04
Haydi hayırlısı dört gözle bekliyoruz albümü..verdğin bilgiler için teşekkürer..

asd1234
18-05-09, 19:57
Albümle ilgili birçok şey öğreniyoruz gün geçtikçe,ah bi de çıksa da artık dinlesek tüm şarkıları tek tek,ince ince her notayı..

tarkaseksüel
18-05-09, 23:42
artık ne zaman çıkarsadas razıyım tarkan bu bellı olmuyorr..

qüccin
19-05-09, 00:39
bklıyoruz bakalım albümü sabırsızlıkla umrm çok geç çıkmaz albüm...

karma_elcin
19-05-09, 00:44
Eylül başı anca çıkar :)

denizmavisi
19-05-09, 02:03
ramazan ayında çıkartacak değildir heralde temmuza kadar çıkartmazsa bu sene hiç çıkartmasın bence seneye yaza kalsın

MassConfusion
19-05-09, 02:57
Az kaldı az...

günışığım
19-05-09, 05:05
Haziran ama hangi haziran =)

szr67
19-05-09, 11:12
açıkçası yıldız tilbenin şarkılarını sevmiyorum kış güneşi ondan nasıl çıktı o da çok şaşırtıcı gelmişti bana sanırım tarkan'a verdiği sözler oldukça sert ve komik olacaktır.beste tarkan'nın sa ozan çolakoğlu havası olacağı kesin tarkan yıllardır boşuna yanında beslemiyor çolakoğlunu fakat son yıllarda çolakoğlunun cıvığı çıktı .iyi işler çıkaramıyor tarkan'a haddim değil ama önereceğim aranjörler İskender paydaş ve Metthew erdem ikilisi olacaktır.Eğer tarkan metamorfoz albümünde yeni bir başlangıca imza attıysa yanında beslediği kişileride yenilemeli aynı kişilerle yenilik olmaz durmadan yerinde sayarsın.İbrahim tatlıses örneği gibi adam yıllardır aynı notalarla hayranlarını albüm yaptım diye kekliyor halbuki müzikler aynı notada ve tonda fark yok tarkan da aynısı olmazsın bu yeni albüm tarkan bitti diyenlere kapak olsun isterim inşallah öyle olur.:20:

cerkain
19-05-09, 14:00
açıkçası yıldız tilbenin şarkılarını sevmiyorum kış güneşi ondan nasıl çıktı o da çok şaşırtıcı gelmişti bana sanırım tarkan'a verdiği sözler oldukça sert ve komik olacaktır.beste tarkan'nın sa ozan çolakoğlu havası olacağı kesin tarkan yıllardır boşuna yanında beslemiyor çolakoğlunu fakat son yıllarda çolakoğlunun cıvığı çıktı .iyi işler çıkaramıyor tarkan'a haddim değil ama önereceğim aranjörler İskender paydaş ve Metthew erdem ikilisi olacaktır.Eğer tarkan metamorfoz albümünde yeni bir başlangıca imza attıysa yanında beslediği kişileride yenilemeli aynı kişilerle yenilik olmaz durmadan yerinde sayarsın.İbrahim tatlıses örneği gibi adam yıllardır aynı notalarla hayranlarını albüm yaptım diye kekliyor halbuki müzikler aynı notada ve tonda fark yok tarkan da aynısı olmazsın bu yeni albüm tarkan bitti diyenlere kapak olsun isterim inşallah öyle olur.:20:

o kadar emin olma sen hiç yıldız şarkısı dinlememişsin.. belli ki...

Aşkı imgesel olarak en iyi anlatan bir bestecidir..

"Gömleğinin bir kolunu dar ağacı belledim."

ozangüney
19-05-09, 18:57
ozan çolakoğluna laf yok yıllardır tarkanın yanından tarkan onun içiçn birbirimizi tamamladığıımıza inandığım dostum demişti tarkan böyle bir arkadaşını kaybetmez istemez ki ozan çolakoğlu da çok iyi bir aranjör bence ondan vazgeçmemeli

prenses_elaa
20-05-09, 11:41
çok merak ediyorum albümü ama yıldızın şarkısına güvenmiyorum tarkanın müziğini yazdığı şarkıyı merak ediyom tarkanın albümü sonbahara kalmış

kartales26
20-05-09, 13:26
çok merak ediyorum albümü ama yıldızın şarkısına güvenmiyorum tarkanın müziğini yazdığı şarkıyı merak ediyom tarkanın albümü sonbahara kalmış

Nereden duydun sonbahara kaldığını, haber kaynağını belirtirseniz daha iyi olur

pare_pare
20-05-09, 18:06
eminim album harika olacak yine ...

Yakisikli89
20-05-09, 21:39
yedinci ayda falan cikarticak. vj bülent e dinlettiyse. albüm bitmistir demektir. metamorfoz albümün cikmasindan iki ay önce vj bülente dinletmisti tarkan sarkilarini. umarim dogrudur yazdiklarim ...

siboss1992
21-05-09, 19:39
yildiz tilbe üstelik verdigi sarkilarin birisinin slow digeride hareketli oldugnu söyledi.. ve tarkanin cok güzel slow sarkilar söyledigni ve yakistirdigni da belirtti programda..

inci tanesi
22-05-09, 20:52
Dogrudur slow sarkilari ayri bi guzel okuyo askim :10: ...Yeni albumun yine 1 numara olacagindan eminim :20: Tarkan albumu ya dahasi var MI :8:

yiğit
23-05-09, 14:53
inci tanesi ne katılmamak elde diiillll

hsaex123
25-05-09, 18:41
çoook guzel:)

**MegaStarkan**
28-05-09, 21:38
Bu arada Yildiz yine bugün bir baska programa cikmis. "Orda neler oluyor" adli program'da sunucu sormus, Tarkan'dan kac para aldigini. Yildiz Tilbe henüz almadigini belirtmis. Sunucu "Tarkan'dan 10.000 TL alirsin" dediginde, Yildiz da gülmüs, "Güzel olur. Olsun, Tarkan'in gönlü zengin" demis... ;)

Izleyen bir Yildiz Fan arkadasimin anlatimina göre

Edit:

Görüntü bu, izleyin cok samimi bence:
G81rCfe2s2c&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=G81rCfe2s2c&feature=channel_page

BuRCuM
29-05-09, 16:56
ben de yeni albüm mayıs sonunda çıkcak diye duymuştum ama sizin yazışmalarınızı okuduktan sonra yalan olduğunu anladım...
hatta powerturk te söylemişlerdi.