Orijinalini görmek için tıklayınız : sahnede
tarkanın sahnede bu kadar terlemesi normalmi?konserlerinde resmen eriyor :9:
o kadar enerji harcıyor o kadar insanı coşturuyor bence son derece normal böyle terlemesi;)hem ben bi röportajında duymuştum her konserde iki üç kilo veriyomuşş:))))
aslımda haklısın bazıları gibi sadece şarkı söylemiyor yada dansçılarının önünde dikilmiyar sadece alnının teriyle deyil bütün vücudunun teriyle hakediyor şanını
başka sanatçılar gibi dansı dansçılara bırakmayıp kendii dans ettii için normal bence..:23:tarkanım pire gibi zıp oraya zıp buraya..:4:çook sewiyorum hemde çookk...:29:
Konser verdiği mekanların dolmasını istiyorsa, bu kadar terlemesi çok doğaldır bence.Çünkü yerinde duran değil hareketli bir sanatçı görmek daha çok tercih edilir herhalde. :)
Normal bence biz izlerken terliyoruz omu terlemeyecek =)
siboss1992
17-05-09, 02:59
zaten ama tarkanin farki bu..
bukadar iyi dans etmesii..
tarkani dansiz bir konserde düsünebiliyormusunuzz?
cokk komik olurdu galiba..
dudu_dilli
02-08-09, 12:17
Arzu Ablamın dediği gibi Tarkan Tüm vucudunu Kullanıyor Çok emek harcıyor üstelik şarkı söylüyor ve çok terliyor ve geldiği yere bakın Dünya starı yani Hak ediyor herşeyi benim gözümde tarkan :D Tarkan gelsin Ellerimle silerim O terleyen yerlerini Mendilimle
qiZémtévétoqLu*
02-08-09, 12:20
Hepinize tek tek katılıyorum ben :)
Bu terleme onun işine verdiği önemi gösterir, seyircisi icin yırtınıyor..:)
Hem şarkılarıyla hem de dansıyla büyülüyor insanları..
tarkaseksüel
04-08-09, 00:32
terlesın para kazanmak kolaydeğil....:D
hem dansları hem spot ışıkları Tarkanım hakkını veriyor işine ve hayranlarına saygıı:29:
dua etsin ki sahnede terliyo :)
böyLe dans eden herkez terLeR bence ((:
ama kim taRkan gibi byLe mükemmeL dans edeR bLmiyoRum ((:
teRLemesi noRmaL tabikiDe ((:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.