Orijinalini görmek için tıklayınız : metamorfoz
tarkanın metamorfoz albümünü aldım ama cd de çizikler vardı .pare pareyi dinleyemiyorum acaba tek sorun yaşayan benmiyim:23:
**MegaStarkan**
14-05-09, 23:18
Bende her ikisi var, yani remix albümü de ve her üc cd'de sorun yok.
Kendin cizmis olabilir misin? Eger yeni almissan, geri verme hakkin vardir.
vallaha bende bi sorun çıkmadı...:9:üzüldüm senin adına starzu:6:belkide cd yi paketinden heycanla çıkartmaya çalışırken yanlışlıkla çizilmiştir:4:malum biz fanlar çok heycanlanıyoruz yeni tarkan cdsinin paketini açarken:18::18::18:
tarkaseksüel
14-05-09, 23:49
bedede bı sorrun olmamıştı hatta çizilmsin die kutusundan bile çıkarmıyorum desem yerı varr :D
Bende de bir sorun olmadı şu anda da yok gıcır gıcır çalışıyor ;) evellallah hitt harika çalışmış..
tarkanın metamorfoz albümünü aldım ama cd de çizikler vardı .pare pareyi dinleyemiyorum acaba tek sorun yaşayan benmiyim:23:
hiç albümü yıpratmadan DMC veya HİTT MUSİC'i ara şikayetini ilet
:6:of ne kadar şanssızım bitek ben miyim cd lerime çok dikkat ederim şimdiye kadar hiç böye bişe olmamıştı şikayetimi nasıl iletirim iletsemde beni ciddiye alan olurmu?:5:
:6:of ne kadar şanssızım bitek ben miyim cd lerime çok dikkat ederim şimdiye kadar hiç böye bişe olmamıştı şikayetimi nasıl iletirim iletsemde beni ciddiye alan olurmu?:5:
denemekten ne çıkar ki;)bence yardımcı olurlar....:4:
benimde come closer kasetinin come closer şarkısında bi anda kaset sarıyor.oluyor bazen aksilikler ama hoş görmek lazım
bende de hiç bi sorun yok kusursuz dinliorum şarkılarını..maşallah deyimde bşey olmasın :P
hitt music 0212 283 57 70 fax numarası fax çek derdini anlat yaz güzelce adrese albüm yollarlar.
hitt music 0212 283 57 70 fax numarası fax çek derdini anlat yaz güzelce adrese albüm yollarlar.
teşekkür ederim deniycem şansımı:22:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.