Orijinalini görmek için tıklayınız : starzu
merhaba ben starzu pek çok tarkan sitesi dolaştım en çok burada keyif aldım yaşıma gelince tarkanla aynı yaştayız bu siteye oğlumla beraber üye olduk evet ben tarkan fanıyım:4::41:
:22:oğlun ile aramıza hoşgeldiniz :22:Tarkancoll ailesi mükemmell tıpkı Tarkanım gibi :41:
Hoşgeldiniz.... kesinlikle iyi vakit geçiricksinz burda ;)
tarkaseksüel
05-05-09, 00:12
vayy ne gözelll hoş geldiniz köyumüzeee
aramıza hoşgeldiniz burda süper vakit geçireceğinize hiç şüphem yok:)))
Ne güzel.. hoşgeldiniz..:)
Aramiza hosgeldiniz,Tarkancoll kesinlikle iyi bi secim.
hos geldinizzz
tarkansız kalmamak dilegiyle
hoşgeldiniz... umarım iyi vakit geçirirsiniz...
ecemaşkısı
05-05-09, 22:31
HoşgeLdin.. İyi vakit geçreceğinden hiç şüphen oLmasın.:20:
:1:ay ay ay ne güzel sıcacık bir karşılama :41:teşekkür ederim hoş bulduk canlarım:22:
qiZémtévétoqLu*
22-07-09, 12:21
süpermişş :)
hoşgeldiniz arzu (:
Merhaba arkadashlar! Ben Efsane_1,sizin araniza daha yeni katildim.Kendim mukemmel bir Tarkan hayraniyim.
dudu_dilli
30-07-09, 20:11
Aramıza hoş geldiniz Arzu abla tarkanlı dakikalar geçirmen dileğimle insallah dilediğin gibi bir yer olur mutlu ve huzurlu tarkanlı dakikalar dilerim :41:
Iyi ki varsin STARZUcum...Beni buraya getirtdiyin icin sana teshekkur ederim...
:29::29::29:tutdum kolundan seni getirdim tarkancoll a sende hüüp diye içine çek bizi hoşgeldin (ellenim)efsanem:29::29::29:
buraya geleli 4 ay olmuş cumartesiye kadar burdayım sonra tarkan hakkında haber bulmak için saçma magazin programlarını izlemeye devam inanın sizi çok özliycem oof cumartesi hiç gelmese:6::6:
nereye gidiyosun arzu abla yaaa:6::6::6:
:6:ya sorma zaten doluyum seni tanımak güzeldi ama cumartesiye daha var:21:
tanışma bölümünde veda etmekte bi tuhaf oluyor:6:
özliycem seni arzu abla:29:arada bir gelirsin yine değil mi?:6::6::6::6:
tarkan sevgisi engel tanımaz arzu biz ne sıkıntılardan bu noktaya geldik sen yine arada girersin eskiyi hatırlayan ve yeniyi takip eden birilerin olması güzel
inci tanesi
25-08-09, 02:28
:20: Supersiniz ya ne guzel baba ogul tarkan hayrani olmussunuz :19: .Cok hosuma gitti bu,:22: ins ilerde bende cocuklarimla beraber Tarkan sitelerini dolasirim fln :19: .Hosgeldiniz ikinizde :20:
:20: Supersiniz ya ne guzel baba ogul tarkan hayrani olmussunuz :19: .Cok hosuma gitti bu,:22: ins ilerde bende cocuklarimla beraber Tarkan sitelerini dolasirim fln :19: .Hosgeldiniz ikinizde :20:
baba oğul ha hay sen çok yaşa emi :21:
aaaa arzu abla dönmüşsün tekrar foruma:))hoşgeldiiinnn:))
ya bu kadar özlem çok geldi dayanamıyorum arada gelirim ama çooook özledim ya çoook 45 50 gün sonra ful burdayım şafak sayıyorum:10::11:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.