Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuzu kuzu Harbiye Konseri VİP'den :)
17.08.2008 harbiye konseri baştan sona kuzu kuzu kaçırılmayacak video mutlaka indir (indirmeden sorun yaşayan arkadaşlar adreslerini mesaj atarlarsa mail atabilirim)
KUZU KUZU
http://rapidshare.com/files/228373402/Tarkan_Kuzu_Kuzu.AVI.html
**MegaStarkan**
02-05-09, 23:40
Gecenlerde paylasdigin ayni görüntü mü? Güzelmis, keske ama yakindayken daha da zoom yapsaydin tam yüzüne kadar :) Görüntünün ses kalitesi o kadar iyi degil ama... genel olarak ama bir konser kayiti icin iyi. Paylasdigin icin tesekkür ederim.
video icin tesekkürler ,kenan´a katiliyorum ses kalitesiz ama görüntü güzel, ve tarkan artik eskisi gibi Kuzu Kuzu´da fazla dans etmiyor fazla cosmuyor bunu bir kac kez farketim ,yoksa bana mi öyle geliyor.
**MegaStarkan**
03-05-09, 00:13
Evet, dans ne yazik ki eskisi kadar kivrak degil. Zaten istek de yok dogru düzgün sanki; video'da bazi hareketlerin'den de belli oluyor bu. Kuzu kuzu gibi kivrak bir sarkiyi Metamorfoz'da uyguladigi dans sekilleri ile birlestirmek istiyor. Eski tadi kalmiyor bu yüzden dogal olarak...
bence de tadı kaçtı nerde eski zileerr ahh ah
link calışmıyor yenilebilirmisiniz lüffen yusuf27
Link hatali , evet artik kuzu kuzu da dans 2001 deki gibi degil bunu cesme konserindede net bi sekilde gördük.Oryntel yerine disco elektro tarza dogru bi ilerleyis var...
zaten o zillerle olan dönem efsaneydi...çok özledim öyle danslarını
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.