Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan'09 Yeni Album
badboyserkan
18-04-09, 20:21
Su siralar Sari Ev Studyosunun Muazzam Mudavimlerinden olan Tarkan, Ozan colakoglu ile calismalarini Surduruyor.
Iste Tarkanin Sezen Aksulu imzali Yenı albumunde yer alicak Sarkisinin ismi : "Aşkımız Fuşya Rengi Kaderimiz Değil"
http://img220.imageshack.us/img220/4491/screenshot0014.jpg (http://img220.imageshack.us/my.php?image=screenshot0014.jpg)
Sari Ev Studyo
İnanmıyorum Harika bir haber bu şarkının ismine de bayıldım...Eminim sözleri de ismi kadar güzeldir..
çok güzel bir haber. şarkının adıda güzel.dediği gibi bomba gibi geliyor desenize.
denizmavisi
18-04-09, 21:14
bence şarkının ismi değil de sözlerinden bi kısmıdır çünkü Tarkan genelde şarkı isimlerini kısa seçiyor inş bu yaza yetişir albüm de kulaklarımızın pası silinir
TheLastAirBender
18-04-09, 21:34
türk sanat müzigi kokusu aldım sanki :D aman tanrım türk sanat müzigi yaparsa ülke sallanır yemin ediyorum :D işalla öyledir yani . En basından belli hepimiz diyoruz bi türk sanat müzigi albümü yapsada dinlesek diye zaten en son Orhan gencebay ile beraber "Uyan" ve fahri atakoglunun İz albümünde ALATURKA adlı sezen aksu parcasını haddinden fazla mükemmel yorumlayarak nasıl bi sanatçı oldugunu göstermişti bize tekrar tarkan neyse hayırlısı diyorum ve onu cok seviyorum :D :17::17:
(Daha önceki için bkz. Müzeyyen senar -Tarkan : Benzemez kimse sana :D :17:)
super bi sarki olcaa benziooo ama tarkan hangi sarkiyi solerse solesin o sarkinin hakkini verio yaaa
**MegaStarkan**
18-04-09, 21:34
Evet, söz olabilir. Mantikli bencede.
Bi' sekilde yine bilgi gelmesi sakincali... olmamali, bilincli sizdiriliyorsa bile profesyonel degil.
TarkanColl
18-04-09, 22:14
Kaynak yazar mısın...
:20:haber için teşekkürler:20:Tarkanımla bu yaz yine çoookkkkkkk mutlu olucaazzzz:10:
serkancım teşekkürler de daha sonra şarkı başkasına gitmesin.gercekten kaynağını bende merak ettim
siboss1992
19-04-09, 00:33
fuSya rengi nedemek arkadaslar birisi aciklayabilirmi?
gurbetci oldugmuz icin türkcemiz biraz git.. :4:
fuSya rengi nedemek arkadaslar birisi aciklayabilirmi?
gurbetci oldugmuz icin türkcemiz biraz git.. :4:
Fuchsia pembe renginin bir tonu, ismini bi çiçekten almistir.
Cogu dilde yukarida belirttigim sekilde yaziliyo zaten...
Evet bazi gurbetçi arkadaslarimizin türkçesi KIT olabiliyo, yardimci olabildiysek ne mutlu...
Fuchsia pembe renginin bir tonu, ismini bi çiçekten almistir.
o da mı aynen türkçe ye geçmiş.bu devletin türk dil kurumu niye var ki..
güzel türkçem ne hale geldi yaaa
Yakisikli89
19-04-09, 02:43
hadi bakalim. yeni albümü insallah yaz'a yetisir.
prenses_elaa
19-04-09, 08:45
eminim çok güzel dir
tarkaseksüel
19-04-09, 09:07
şarkının ismi çok güzelmiş yaa vallahii güzel olacağa benzio
wow Fuchsia.... ne güzel :):4: Teşekkürler haber için :41:
waaooww süper bi haberr..yine bomba bi albüm gelio..adı da çok güzelmiş,değişik...:10::10::1:
böyle haberleri duydukça beklemek daha da zorlaşıo :) bu albümde her şey istediği gibi olur umarım şarkının ismi çok güzelmiş
teşekkürler
başlığı görünce come closer ve metamorfoz albümleri geldi.o albümleride forumda büyük bir heycanla beklemiştik.
yeni albüm yeni heyecan ...
umarım karma tadında :) bir albüm olur.özellikle metamorfoz a oranla daha çok slow parça olur.Birde Sezen Aksu ile tekrar çalışması çok sevindirdi beni.
umarım çok beklemeyiz :)))
sarıpapatya
20-04-09, 01:13
hadi baklım nası bi şarkı çıkıcak merak ediyorum...
alaturka bi albüm çıkarırsa albüm patlar eğer ki elektronik veya rock gibi bişey yaparsa ozaman tarkanın kişiliğinde bir değişim sezicem.Albümüde almam
ayrilik_zor
20-04-09, 04:12
cok sevindim,haber icin tsk
Ben de az önce Best Fm 'de Arzu Çağlan'ın programında duydum şarkının isimini bakalım nasıl bi şarkı isim güzel . hareketli olduğunu düşünüyorum...
Fuşya da sexi renk hani ,şu Tarkan işini biliyor valla ....
Şarkının isminin açıklanması umarım Tarkan'ın bilgisi dahilinde olmuştur,Come Closer'a benzemesin sonra.
Şarkı ismi çok değişik,merak ettim. Tarkan bi şekilde bi değişiklik yapmasa,bi farklılık yaratmasa rahat edemiyor.İçinden geliyor, kanında var farklı olmak,ve bence o yüzden doğuştan megastar zaten :)
Teşekkürler haber için :4:
alaturka bi albüm çıkarırsa albüm patlar eğer ki elektronik veya rock gibi bişey yaparsa ozaman tarkanın kişiliğinde bir değişim sezicem.Albümüde almam
sana katılıyorum.ama albümü alırım
Aşk şarkilari bekliyorumm ikimizin yerine unutmamali dön bebeğim gibi bir klasikk haydi tarkan bu albüm eskiye dönüş olsunnn
qüzeL oLucaqna eminim herzamnki qibii ::):)
MEGASTARİX
21-04-09, 13:09
arkadaşlar istihbarat sağlam albüm 7 haziranda çıkıyor arkadaşaın söyledği şarkının adı değil içindeki sözlerden birisidir
tarkan 12 sene sonra sezen aksudan şarkı alcak vay beee çok güzel olcak ayrıca albümün ne elektronik ne de ingilizce olmayacağını tarkan söledi zaten o yüzden öle bi hata beklemiyorum albüm inş 7 haziran gibi çıkar yhaa ama bence sibel can da şu aralar albümünü çıkarmalı yaza kalırsa tarkan kndisiyle yarışmış olcak hem sibelin çıkış parçası tarkan şarkısı hem kendi albümü:D
Eskiye dönüş yapacağını söylediği için inanıyorum güzel olacağına.Aslında son albümündeki şarkılarda iyidi.Bence Tarkanın bütün şarkıları güzel.
ay cok sevindim, insallah hazirana yetisir
denizmavisi
21-04-09, 21:48
7 haziran ise süper harika ne diyim:4::17:ama nedense temmuz sonu ya da ağustos başı gibi albüm çıkar gibime geliyor
ağustosa bırakcağını sanmıyorum ben :D
7 haziran mıııı????????:17: eğer bu tarih doğruysa gerçektenn ...süpeerr yaaa...az kaldı ama geçmek bilmez şimdi:5:..umarım doğru bi haberdir de boşa hewes yapmıyoruzdur...:19:
arkadaşlar istihbarat sağlam albüm 7 haziranda çıkıyor arkadaşaın söyledği şarkının adı değil içindeki sözlerden birisidir
sen yoksa tarkanmısın:4:
kartales26
21-04-09, 23:32
inanmayın sakın 7 haziran söylentilerine ne zaman çıkacağını tarkan ve ekibinden başka kimse bilmiyordur
MassConfusion
22-04-09, 03:33
İnşallah bu sene bizim olacak...
7 sayısı tarkana iyi gelmedi.
7 nisan 2006 come closer ın çıkış tarihi
inci tanesi
23-04-09, 00:23
ya nezaman cikarsa ciksin arkadaslar zaten yolda deil mi :4: ,bu arada fusya rengi icin yaptiniz aciklama icin cok tsk edrim :20: cunku ben Bulgaristan da yasayan bir turkum ve turkcem malesef benim de kit :19: .
TurkishCofe
23-04-09, 09:52
Hiiiz,,
so what will be the name of the new album?! and will be released this summer right!
I think so but I don't know when released.
love_speak
23-04-09, 15:02
gerçekten süper haber sabırsızlıkla bekliyoruz:)
Teşekkürler haber için.. ;)
Sabırsızlıkla bekliyoruz yeni albümü.. :)
the_answer3535
24-04-09, 05:53
tarkan ın albümünü haziran a yetiştirebileceğini pek sanmıyorum bunu ümit ederim tabiki ama hiç bir albümünü dediği zamanda çıkaramadı tabiki bu kadar titizlenmesi de çok haklı ancak eğer ağustos sonuna falan sarkarsa haziran gibi bir single yaparsa çok çok iyi olur kuzu kuzu - karma şeklinde yaptığı gibi hem de albümü için zaman kazanır yaz bvaşı bir şarkıyla girmesi de ayrıca avantaj getirir
bu şarkı ismimi o ne be hiç beğenmedim
bu şarkı ismimi o ne be hiç beğenmedim
ismini beğenmedin ama inşallah şarkının kendisini beğenirsin.:4:
ona şüphe yok dünyanın en çirkin şarkısını bile mükemmel söyleyen bi adam var işin içinde yani:)
ona şüphe yok dünyanın en çirkin şarkısını bile mükemmel söyleyen bi adam var işin içinde yani:)
demi yani:4::4:
Tarkana yakışmayan bişey görmedim.ne giyse ne söylese yakışıyor.:20:bravo
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.