Orijinalini görmek için tıklayınız : TARKAN Beyaz SHOW-a cikicak !!!
Tarkan ve Pamela Anderson Beyaz Show-da cok yakinda !!!:20::17:
Burdan Beyazi tebrik ederim ....bravo
Eminmisin?
Kaynagi belirtisin seviniriz bu haberin
Böyle bir olay olacağını zannetmiyorum çünkü Tarkan'ın kendisi açıklama yaptı bu tür programlara katılmıyacağım diye.
trkntrkn89
03-04-09, 10:25
arkadaşım bizi kandırmaya mı çalışıyorsun yok beyazı tebrik ederim falan kaynak belirt gece rüyanda mı gördün...
bencede, gece rûyandami? gordun? kaynak belirt lutfen!
:8:Hayir ben bu haberi N1 tv-den alt haber yazilarinda okudum bugun seher ..... ! Amma umarim TarkaN bu konuyla ilgili aciklama yapar ...
Zaten ben kendim haberi okudugum zaman inanmadim amma yinede sizleri haberdar etmek istedim ! Bakalim Tarkan ne soyluycek bununla ilgili ... :27:
Oyle bi olay olursa lutfen lutfen forumda heres haberdar edilsin ne zaman cikiyo diye, cok harika olur ya oyle olursa:)
Oyle bi olay olursa lutfen lutfen forumda heres haberdar edilsin ne zaman cikiyo diye, cok harika olur ya oyle olursa:)
Katiliyorum .....:27::17:
siboss1992
03-04-09, 12:25
ama daha gecen hafta dedi katilmak istemedigni.. hani eva mendes ile cikiyordu..
simdi pamela anderson mi oldu? tuaf..
Merhaba arkadaslar ayni haberi ben tarkanin kendi agzindan duydum gecen haftaki röpörtajinda Beyazi cok Sevdigini ve programma katilacagini kendi söyledi bütün magazin programmlarida yayinladi...
ya adam dedi bikere çıkmıycam diye.tarkanım öyle dememiş gibi 2gündür bi tarkan beyaz showda diye haberler çıkmaya başladı ewa mendez pamela falan...bence çıkmaz çıkmıcam dedi bikere...:27:
beyazı sevdiğini söledi de çıkıcam demedi ki çıkıp ne konuşucam dedi tvde görmeden inanasım gelmiyo
eğer haber gerçekse çok sevinndim.haber içinde sağol
D_emir arkadaşım o tüm kanallarda yayınlanan röportaj da beyazı sewdiğini ama şimdilik ne beyaza ne acuna çıkmayacağını söledi !
çıkmayı düşünmüyorum dedi arkadaşlar boşuna heveslenmeyin bence
tarkaseksüel
03-04-09, 16:52
ama daha gecen hafta dedi katilmak istemedigni.. hani eva mendes ile cikiyordu..
simdi pamela anderson mi oldu? tuaf..
eva 1 nisan şakasıymışta şimdi pamela çıktı allaahım sen byüksün had inşalahh okan da susar artıkk
catlaq bebeq
03-04-09, 17:04
eger cikarsa güzel olur hem bizim icin hemde beyaz icin nezamandir istiyordu sevinir insallah dogrudur
Hiç zannetmiyorum böyle bişey olduğuna yalan haberdir Tarkan çıkmayacağını söylemişti.
tarkaseksüel
03-04-09, 19:00
bı magazın programındada beyazı çok sevdiğini programada çıkacağını solemişbana ole demilerdi allah allah kafam karıştı
Tarkan bu kadar tutarsız biri mi sizce ? Daha 5/6 gün önce çıkmıyacağım diye söyledi, şimdi çıkması çok ironik olmaz mı ?
denizmavisi
03-04-09, 21:20
inanmayın derim bu habere kaç kere bu tarz programlara katılmayacağını söyledi çıkarsa kendiyle çok çelişmiş olur
tarkan hiç beyaz showa gelmemiş şimdimi gelecek
bi şarkı varya hani yalllaaaaaaaaannn yalaaaannnn...:)
yalan haber alakasi yok cikmicakmis
Insallah cikar, belki fikrini degismistir olmaz mi yani? Umarim dogru bir haberdir.
Tarkan çıkmayacağım diyorsa çıkmaz..
Yalan haber inanmıyorum ;)
güzel haber isllahal dorudur
tarkan bi kere çıkmam dedi programa şimdi bu fikrini değiştrip çıkıcağını sanmıorm ama böle bişi olursada güsel olur tabi:21:
ya ciksin yaaaa umarim dogru bi haberdirrrr sabirsizlikla beklioruz cunku :)
Yakisikli89
05-04-09, 13:45
Tarkan tükürdügünü yalamaz! ve Su aralar hic bi programa cikmaz!
Cikmam diyen neden karar degistirsin ki?Cikmadi cikmayacak
TarkaN her zaman suprizlerle dolu bir insan ne biliyosunuz belki cikdi .... Her sey beklerim ))):27::17::18:
Mega Fanat
05-04-09, 22:14
Pamelayi hic sevmem:( Bu habere de katiyyen inanmiyorum.
MassConfusion
05-04-09, 23:44
Bekliycez o zmn...
Tarkan tükürdügünü yalamaz! ve Su aralar hic bi programa cikmaz!
Tarkan Türkiyede Çıkılacak Şov Programı yok Dedi. Eğer Bu Lafının Üzerine Beyaz Show'a Çıkarsa Yanılan Gerçekten Biz Oluruz..
I know that Tarkan said, to establish a relationship with girls this year. All this is a joke, and pressa.No my fans, you know me. I will do a new album! That's cool!:20:
Allah askina cikar veya cikmaz ama BEyazin aciklamalarini okursaniz kendisi Tarkanla görüsmede oldugunu ve anlasmaya varilirsa ve Tarkanin Programmina uygun olursa gelecek! Arkadaslar gercekten abrtiyorsunuz cünkü tarkan zamaninda hülyaninda programmina cikti ve bence suanki beyaz show ondan üc kat kalitelli dünya starlarinin geldigi bir programm!! Evet varmisin Yokmusuna katilmiycak sonucta yarismaci degil kendisi bir Sanatci dolayisiyla ona inana bilirim ama Tarkan Beyaza gitmem demedi....Lütfen
TarkaN her zaman suprizlerle dolu bir insan ne biliyosunuz belki cikdi .... Her sey beklerim ))):27::17::18:
tamamıyla katılıyorum sözlerine.:20::4:
ya abartmayin arkada$Lar. Tarkanin aCikLamasInI duyduk. $uan dü$ünmüyOr ama CIKMICAM da demedi. niye beyaz showu cok basit bir proqram oLrk qörüosunuz ki? arkada$Imn dediqi qibi zamanInda HÜLYA ya CIKDI ki $mdi beyaz bin kez daha kaliteli bi proqram sunuyOr. ayrIca varmIsIn yoKmusunda cok kaliteli cok beyeniLen bi yarI$ma hani cIKar cIKmaz bizii niye qeriyOr anLAmiyORm sizi ya ..
gecen hafta cıkmıycam dedi o kadar kısa sürede fikrini değiştirdiğini hiç sanmıyorm
bana göre çıksın beyaz şov güzel bir program rekor kırar
ya ben okan bayulgene çıkmasını isterim
sora sinirlencek tarkan abim okana bi kafa bi yumruk sora bi tekme ohhh :D
bana göre çıksın beyaz şov güzel bir program rekor kırar
ya ben okan bayulgene çıkmasını isterim
sora sinirlencek tarkan abim okana bi kafa bi yumruk sora bi tekme ohhh :d
:21::21::21::27::17::18::28:
ya bizim derdimiz Tarkanı bi proğramdada olsa görmek değil mi?eeee şimdi ne oluyor.ya her insan dediğim dedik değildir ki. ister çıkar ister çıkmaz bu onun kararı.ama eğer çıkacaksa bizim görevimiz arkasında durmak.destek olacağımıza köstek oluyoruz......"her insan dediğim dedik değildir" derken yanlış anlaşılmasın Tarkana orada bişey demek istemiyorum.
prenses_elaa
10-04-09, 17:22
çıkarsa ne olur herkese haber verin
bence de cika bilir,cunku "kimseye hayir demek istemiyorum "dedi,suan dusunmuyorum ama belki gelecekde olur dedi.ayrica Varmisin Yokmusuna da cikmak konusunda Acunla gorusduyunu soyledi.ama hala kabul etmemis,insallah kabul eder,boyle bi sey olursa bizi de haberdar edin,ok?
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.