PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 21 marttaki konsere gelecekler

bounce
13-03-09, 16:29
arkadaşlar konsere gelecekler pazar gününe kadar bana isimlerini soyisimlerini ve cep numaralarını bildirsin..ona göre bilet alacağız...isteyenler mail de atabilir
düzenleme:bilet değil de rezervasyon gibi düşünün...isim varsa içeri girebiliyorsun
korkmazcihan@windowslive.com

siboss1992
13-03-09, 17:02
nerde bu konser?

bounce
13-03-09, 18:03
ankara da.....

yiğit
13-03-09, 18:09
cihan mutlaka gelmeliyimmm

bounce
13-03-09, 18:42
Bounce biletleri nereden ve kimden aliyorsunuz?Biletler ucretli mi?Sen biletleri alinca konser girisi mi vereceksin?

abi gelip gelmeyeceğini yazsana...geleceksen isim ve numaran gerek..

serdar
13-03-09, 18:46
Ben geleceğim bounce ne yapmam gerek

tarkaseksüel
13-03-09, 19:18
ahh ahh bu teklıf bana gelmesıne ragmen günler öncee gidemediğim için kahroluyorummm oofff oooffff

serdar
13-03-09, 21:43
yaa bounce yalvarırım bak nolur

bounce
14-03-09, 00:49
yaa bounce yalvarırım bak nolur
serdar şaka mı yapıyosun abii...
isim+telefon gerek.... ister burdan özele mesaj at..ister mail at

serdar
14-03-09, 01:05
Yaşasın cok mutluyum arkadaslar geliyorum ßen ablam ve eniştem yasasın oley bounce cok mutluyum tesekkür ederim

günışığım
14-03-09, 01:50
davetiye ile giriliyormus

serdar
14-03-09, 01:58
Nasıl yani davetiye derken az önce yaptığımız işlem ne olacak günışığım ?

tarkaseksüel
14-03-09, 11:49
Nasıl yani davetiye derken az önce yaptığımız işlem ne olacak günışığım ?
davetiye derken ismii solıceksin gireceksin tamamdırsen merak etmegerisinii
cihan ayarlamıştırr

serdar
14-03-09, 16:32
:29::29::22:Hı peki ayy cok korktum oley yasasın gidiyoruz allahım insallah sorun cıkmaz saten hitt kabul etmese bile konser alanına gircem yalvarıcam gerekirse ya kac gün bekliyorum of olucak ama gönülden gitmek istiyorum bosuna mı sevdim 11 sene tarkanımı ben

bounce
14-03-09, 17:41
arkadaşlar gönderdiğim isimler
cihan korkmaz
erkan korkmaz
yağmur ataş
serpil kılıç
ümit bağçe
yiğit burak
yeşim zıba
samet tersenekli
aysima bayındır
cansu yeşilyurt
altan özer tan
kübra filiz konçak
gökay ayma
özlem çelen....
çarşamba günü haber vereceğim....
ama halen gelmek isteyen varsa isim gönderebiliyoruz pazar akşamına kadar
BU ARADA BU BENİM 1OOO. MESAJIM..VAY ANAM VAY... YÖNETİM HERHANGİ Bİ ÖDÜL VERECEK MİSİNİZ BANA BENDE 1000 LER KULÜBÜNE GİRDİM:)))

szr67
14-03-09, 19:46
öyle bir ödül verme gibi birşey mi varı bounce bana iki kez vermeleri lazım ozman 2.000 olmuş mesajım:29:

yiğit
14-03-09, 21:32
saol cihanım:)

Sayka
14-03-09, 23:32
sizin yerinize cok mutluyum arkadaslar keske ben de gide bilseydim,insallah Bakuye gelince giderim.

serdar
15-03-09, 00:45
:17: Çok güzel dakikalar gecireceğiz süper olacak süperr harika olacak Of simdiden cok heyecanlıyım gelmeyenler üzülmesin diğer konserlerde kol kola olacağız '' ruhunuz yeter gelmeyenler '' Bol bol tarkancoll'den selam var diyeceğim herkeze :29:

hilfa
15-03-09, 00:49
:29:cihaannn senn mükemmelsin biliyosuunnn demiii:22::29:

TarkanColl
15-03-09, 00:54
Cihan nasıl bir organizasyon yapıyorsun merak ettim.

flores
15-03-09, 08:59
kefiniz olsun

TarkanColl
15-03-09, 18:21
Bu organizasyondan TarkanColl Forum yönetimi sorumlu değil arkadaşlar. Bize bilgi verilmeyen bir organizasyondur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz.

Eğer böyle bir organizasyon yapılacaksa Facebook üzerinden yapılmalı yada önceden TarkanColl Forum Yönetimine bilgi verilip izin alınmalıydı...

Bounce arkadaşımızın cevabını bekliyorum. Onun cevabına göre gerekli işlem tarafımca yapılacaktır.

bounce
16-03-09, 00:49
Bu organizasyondan TarkanColl Forum yönetimi sorumlu değil arkadaşlar. Bize bilgi verilmeyen bir organizasyondur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz.

Eğer böyle bir organizasyon yapılacaksa Facebook üzerinden yapılmalı yada önceden TarkanColl Forum Yönetimine bilgi verilip izin alınmalıydı...

Bounce arkadaşımızın cevabını bekliyorum. Onun cevabına göre gerekli işlem tarafımca yapılacaktır.

tarkancoll.com un bi organizasyonu değil..benim de bir organizasyonum değil...ben sadece arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum...hitt müzik te çalışan ve bu işleri organize eden biriyle konuştum ...konser nasıl olacak tarkan fanları da konsere girebilecek mi diye sordum kendisi de bana İSİMLERİ BANA BİLDİR Bİ DE ULAŞACAĞABİLECEĞİM NUMARA VER BEN SANA HABER VERECEĞİM dedi.bende sayı önemli mi dedim bana SEN İSİMLERİ YAZ GÖNDER dedi.
ben de belki forumdan gelmek isteyen arkadaşlar olur diye burada paylaştım.ve talep de oldu..tarkanla ilgili bi site olması nedeniyle konuyu açtım..ve moderatörler tarafından da tepki gelmedi...tarkancoll.com un bi hizmetidir de demedim..olay budur.

bounce
16-03-09, 00:50
tarkancoll.com un bi organizasyonu değil..benim de bir organizasyonum değil...ben sadece arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum...hitt müzik te çalışan ve bu işleri organize eden biriyle konuştum ...konser nasıl olacak tarkan fanları da konsere girebilecek mi diye sordum kendisi de bana İSİMLERİ BANA BİLDİR Bİ DE ULAŞACAĞABİLECEĞİM NUMARA VER BEN SANA HABER VERECEĞİM dedi.bende sayı önemli mi dedim bana SEN İSİMLERİ YAZ GÖNDER dedi.
ben de belki forumdan gelmek isteyen arkadaşlar olur diye burada paylaştım.ve talep de oldu..tarkanla ilgili bi site olması nedeniyle konuyu açtım..ve moderatörler tarafından da tepki gelmedi...tarkancoll.com un bi hizmetidir de demedim..olay budur.
birde organizasyon yapmıyorum...mail atan ve msn de konuştuğum arkadaşlara söyledim ben isimleri veriyorum bu isimlerden hangilerinin secilip secilmeyeceği hitt müziğin insafına kalmış

siboss1992
16-03-09, 19:20
gidenleri iyi eglenceler... bizde telvizyonun önünde oynariz eger yayinlanirsa.. :36:

günışığım
16-03-09, 20:05
Ankara protokolude konserde olacakmis

TarkanColl
16-03-09, 20:57

İsimleri bildirmeni Tarkan dahi istese özellikle de "bana" sormadan bu tip bir şeye girişemezsin...

Tepki gelmemesinin nedeni de ne yapmak istediğinin anlaşılamamasıdır. Bir daha TarkanColl'dan izinsiz ve datayları açıklamadan buradan isim toplamayın lütfen. İyi niyetle başlanan bişeyin sonucu eğer kötü olursa bunun sorumlusunun TarkanColl olmasını istemem...:11:

serdar
16-03-09, 21:05
Ebru ablacım ama ne güzel bir organizasyon düzenliyoruz burda hayellerini gerçekleştirmek isteyenler insanlar var Tarkancoll onlar icin büyük bir fırsat ben cihan'ın yaptığını doğru buluyorum acıkcası eğer olmassada canı sağolsun nediyelim daha ne konserler birlikte olacağız :10:

TarkanColl
16-03-09, 21:25
Tarkancoll onlar icin büyük bir fırsat :10:
Bu fırsatın yaratıcılarının göz ardı edilmesi yanlış bana sorarsan da...

serdar
16-03-09, 21:38
Ablacım o konuda haklısın ama ßen 1o senelik 11 senelik bir tarkan hayranım benim gibi kac kısı bu duyuruya sevindi ama tarkanı görmek tanısmak icin büyük bir fırsat ve ben bursada oturuyorum bu konseri duyunca icim kıpır kıpır oldu sen bu heyecanı iyi bilirsin ablacım tartısmayalım lütfen rica ediyorum gül döküyorum yollarına :22:

TarkanColl
16-03-09, 21:55
Ablacım o konuda haklısın ama ßen 1o senelik 11 senelik bir tarkan hayranım benim gibi kac kısı bu duyuruya sevindi ama tarkanı görmek tanısmak icin büyük bir fırsat ve ben bursada oturuyorum bu konseri duyunca icim kıpır kıpır oldu sen bu heyecanı iyi bilirsin ablacım tartısmayalım lütfen rica ediyorum gül döküyorum yollarına :22:

Seni anlıyorum Serdarcım. Bende 15 sene sonra görme fırsatını yakalamak için çok uğraşmıştım. Sana iyi eğlenceler. Sözüm sana ve senin gibi Tarkan'ı görmeyi hak edenlere değil...:29:

tarkaseksüel
16-03-09, 22:33
bende kuzukuzu dan sonra tarkan hayranlığı başldı son 3senedir boyle fun clublere uye olarak bişekilde ona ulaşmay açlışıyorum yakında olacak gibi ama şimdiden birşey soylemek çok erken birgun saha yasayabıleceğimiz garanti değilken hemde

denizmavisi
16-03-09, 22:57
keşke bizde ankarada olup konsere gidebilsek gidenler bizim yerimize de eğlensinler ve bol bol foto çekilsinler lütfen

günışığım
17-03-09, 19:05
Ben ankarada olmama ragmen gidemiyorum o saatte calisiyor olacagim buda benim icimi yiyip bitiriyor =(

tarkaseksüel
17-03-09, 20:04
keşke bizde ankarada olup konsere gidebilsek gidenler bizim yerimize de eğlensinler ve bol bol foto çekilsinler lütfenkeşke yaww ben evdekılere dedımde orda bırı olsayddı giderdin dedıler grcektende ole kımse yok ankarada tanıdığım yol bilmem iz bilmemm

ösgee
17-03-09, 20:07
geLen kimse yokmu şimdi forumdan:19:

tarkaseksüel
17-03-09, 20:20
olmazmı yaaa doluuu

hilfa
18-03-09, 00:11
:17:geliyoruz özgeecimmm gelmezmiyiizzz:17:

gence
18-03-09, 21:08
geliyoruz da bizi alacaklar mı ya.Öyle protokol felan alacağız diye bizi kapıda bırakmasınlar

özge
18-03-09, 23:06
merak etmeyinn hitt müziğe eğer gerçekten adınızı ulaştırdıysanız ve onlarda onayladılarsa girersiniz. protokol için zaten yer bellidir..

bounce
18-03-09, 23:23
evet arkadaşlar bugün hitt ten beklediğim telefon geldi....aşağıdaki isimler içeri girebilecek...hitt ten bi kişi olacak ve isminizi söyleyip içeri gireceksiniz...bi konu da uyarıyorlar..lütfen TARKAN ı biz tarkan fanlarını rezil edecek davranışlarda bulunmayın....lütfen..
içeri girecek listesi
CİHAN KORKMAZ....
ERKAN KORKMAZ
YAĞMUR ATAŞ
DENİZ KORKMAZ
ANIL EROĞLU
MEHMET HAFIZ SÜLEYMAN
serpil kılıç
melih yosunkaya
ümit bağçe
yiğit burak
yeşim zıba
samet tersenekli
aysima bayındır
cansu yeşilyurt
altan özer tan
kübra filiz konçak
gökay ayma
özlem çelen
samet soner ermiş
dilek yılmaz
sebahattin arap
selim karagöz
ibrahim arslantaş
çiğdem arslantaş
fatih akdemir
seda tunç

arkadaşlar bu listeye 5 kişi daha ekledim
GENCE BEKTAŞ
OKAN BEKTAŞ
GÖKHAN BOLAMAT
NECİP GÜLSEN
ECEM SARIOĞLU
...arkadaşlar bu listedeki herkes en geç 17.00 de konser alanında olacak...hitt in isteği bu...17.00 den sonra içeri giremezsiniz..çünkü davetiyeler verilecek bu listedekilere.....davetiyeleri uygar ataşın asistanı demet hanım dağıtacak
lütfen tarkanı ve bizleri rezil edecek davranışlarda bulunmayalım...çok eğleneceğiz inşallah...
konserin yapılacağı yerin adresi
ANADOLU

Gösteri ve Kongre Merkezi

Türkocağı Caddesi No 14 / BALGAT
Enerji Bakanlığı Arkası - Merkez Orduevi Karşısı
çok huzurluyum.sanırım görev tamamlandı..artık eğlenme zamanı...çok eğleneceğiz hem biz hem de tarkan...

MassConfusion
18-03-09, 23:49
Cihan bende warım

Gökhan BOLAMAT
Necip GÜLSEN biz Bursa dan gelcez...

Bounce21
19-03-09, 06:53
Keske ben de gidebilsem.. gidenlere bol eglenceler, resim cekmeyi unutmayin arkadaslar :) beklicez.

ösgee
19-03-09, 15:42
18.30 da başLcK 2 buÇuK saat sürceK bi yayın birsürü sntÇı war tanıtımLar fLn yapıLr tarKan uzun bi süre shnede kaLmz die düşünüorum inşallah kaLırr ama ..:16:

prenses_elaa
19-03-09, 16:35
tv de yayınlanıyormu

prenses_elaa
19-03-09, 16:45
biri cevap versin tvde yayınlanacakmı

gence
19-03-09, 17:38
Bizi de eklermisin Gence Bektaş,Okan Bektaş.Teşekkürler

hilfa
19-03-09, 18:14
:19:tv den canlı olarak yayınlanıcak canım:19::4:

Ferya
19-03-09, 19:41
Giden arkadaslara bol bol eglenmege dilegiyle burda haberlerinizi bekliyoruz.

tarkaseksüel
19-03-09, 20:01
t,gidn trkanla buluun hasret giderinn

bounce
19-03-09, 20:51
içeri girecek listesi

CİHAN KORKMAZ....
ERKAN KORKMAZ
YAĞMUR ATAŞ
DENİZ KORKMAZ
ANIL EROĞLU
MEHMET HAFIZ SÜLEYMAN
serpil kılıç
melih yosunkaya
ümit bağçe
yiğit burak
yeşim zıba
samet tersenekli
aysima bayındır
cansu yeşilyurt
altan özer tan
kübra filiz konçak
gökay ayma
özlem çelen
samet soner ermiş
dilek yılmaz
sebahattin arap
selim karagöz
ibrahim arslantaş
çiğdem arslantaş
fatih akdemir
seda tunç

arkadaşlar bu listeye 5 kişi daha ekledim
GENCE BEKTAŞ
OKAN BEKTAŞ
GÖKHAN BOLAMAT
NECİP GÜLSEN
ECEM SARIOĞLU
...arkadaşlar bu listedeki herkes en geç 17.00 de konser alanında olacak...hitt in isteği bu...17.00 den sonra içeri giremezsiniz..çünkü davetiyeler verilecek bu listedekilere.....davetiyeleri uygar ataşın asistanı demet hanım dağıtacak
lütfen tarkanı ve bizleri rezil edecek davranışlarda bulunmayalım...çok eğleneceğiz inşallah...
konserin yapılacağı yerin adresi
ANADOLU

Gösteri ve Kongre Merkezi

Türkocağı Caddesi No 14 / BALGAT
Enerji Bakanlığı Arkası - Merkez Orduevi Karşısı
çok huzurluyum.sanırım görev tamamlandı..artık eğlenme zamanı...çok eğleneceğiz hem biz hem de tarkan...

SAYGILAR
CİHAN KORKMAZ(bounce)

dudu
19-03-09, 21:05
eyvallah kardeşim saolasın büyüksünn bu arada ben okaann

hilfa
20-03-09, 00:32
bravoCihan emeğine ve yüreğine sağlık arkadaşım teşekkürler bizleri biraraya getirdiğin için inşallah devamı gelirbravo

MassConfusion
20-03-09, 00:51
Cihan çok teşekkür ederim...

Tugcee
22-03-09, 07:49
yaaa amerikayada geliiinnn bnde konser istiorummm yaaaa