PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkanın yeni albümü...

bounce
10-02-09, 03:21
arkadaşlar çok heyecanlıyım....saçmalarsam kusura bakmayın...şu an kalbim göklerde...tarkan duydu sesimizi..evet arkadaşlar tarkanın yeni albümü hakkında son bilgiler..doğru bilgilerdir..inanıp inanmamak üyelerin takdiridir..bilgiler sağlam.haber çok sıcak
1)albüm metamorfoz tarzı olmacak kesin...daha farklı bi stil olacak..(matthew senden özür diliyorum)
2)albümün kaytları başladı..
3)ekonomik kriz tarkanı da vurmuş....bu nedenle belki albüm yaza yetişmeyebilir belki de yetişebilir...ama tüm müzisyenler ellerinden geleni yapıyorlar.
4)neredeyse 2 albümlük şarkı varmış..tarkan a ilham geldi bayağı...hepsini kaydediyorlar..
GERCEKTEN İNANIP İNANMAMAK ÜYELERE KALMIŞ...AMA HABER ÇOK SAĞLAM...KİŞİSEL OLARAK EN ÇOK SEVİNDİĞİM ŞEY ALBÜM METAMORFOZ TARZI OLMAYACAK..BEN BU KONUDA Bİ DUYURU YAPTIM..YALAN OLDU O DUYURU ..BU KONUDA MATTHEW ADLI ARKADAŞIMIZLA TARTIŞTIK.KENDİSİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM
İYİ GECELER HERKESE
BOUNCE

mordum
10-02-09, 03:32
walla bu saatte benide heyecanlandırdın:) umarım doğrudur...

hermes
10-02-09, 04:29
Metamorfoz cok iyi albumdu... Ama gozuken o ki daha populer bir tarzda album yapmasi sart bu memlekette.

trkntrkn89
10-02-09, 10:47
teşekkürler kaynaqını sormaya gerek yok doqruysa doqrudur...

bende çook sevindim metamorfoz gibi olmıcaqına:D

szr67
10-02-09, 11:36
albüm kayıtları imaj production'DA devam ediyor.öğrendim dün gece ozan çolakoğlu sarı ev ve imaj arasında mekik dokuyormuş.kriz değilde bir önlem tüm sanatçı ve şarkıcılar için eğer albüm satmazsa ilgi görmezse diye bir korku söz konusu herkez aynı anda çıkarmayı planlıyor albümlerini.

yasinenessahin
10-02-09, 11:46
Metamorfoz tarzı olmayacağına çok sevindim. İnşallah eski günlerdeki gibi şarkılar 'efsane' olur...Metamorfoz'un aldığı eleştirilerin sebebi budur. Albüm yapmak için albüm yapılmıştı. Ama eski albümlerin her birindeki emek onları 'efsane', Tarkan'ı ise Megastar yaptı...

Ferya
10-02-09, 13:40
Haber icin tesekür Bounce;-)
artik heyecan daha da arti.Demek iki albümlük sarki ha,baya bi ilham gelmis.

kartales26
10-02-09, 13:43
metamorfozu tutmayan bir albüm olarak görmek haksızlık bence bu ülkenin şartları zevkleri değişik bu ülkede serdar ortaç demet akalın albümleri ilgi görüyor hala doğu sentezine bir yakınlık var kıramadık bu bakış açısını gitti.Bence tarkan metamorfoz türünde devam etmelidir çünkü o her zaman öncü olmuştur Diğer şarkıcıları ve halkı her zaman kademe atlatarak bir üst seviyeye çekmek amacı olmalıdır.Neyse Tarkan belki şimdi 2-3 katı albüm satacak ama müzik piyasasında değişiklik şart...

MEGASTAR
10-02-09, 13:53
Eger haber dogruysa (ki dogrudur) harika bi album geliyor demektir....:24:

sally
10-02-09, 17:08
Haber icin tskler Bounce :)) Metamorfoz da iyi bi albüm dü bakalim bu kez Tarkan nasil bir Süpriz yapacak

MassConfusion
10-02-09, 17:54
2009 da çok güzel olucak demekki bounce kardeşim teşekkürler...

tarkaseksüel
10-02-09, 19:34
ya buhaberi baska bi yerde kullanacam senınadını vererekkkk

çok sevındım şimdi yawwwwwwww

megasterkan
10-02-09, 19:47
tarkan albümleri az yapsın ama öz yapsın istiyorum o zaman değeri daha çok anlaşılıyo

siboss1992
10-02-09, 20:45
ben zaten bu seferki albumun mükemmel bir sey olucagna inaniyorum.. 4 gözle beklemekten baska birsey düsmez bize..
cok sevindim bu habere... sagolc paylasim icin..

Hüli 82
10-02-09, 21:12
haber icin sagol,süper bi albüm geliyor

ozangüney
10-02-09, 23:28
haber iiçn sağol bounce kardeşim metamorfoz tarzı olcağını düşünüyodum bende senin gibi ama olmaması daha iyi elektro iyi gitmedi tarkana

emrepulcu
10-02-09, 23:39
hiç kimsenin zevkini eleştirmek bana düşmez ama neden metamorfoz iyi bir albüm deilmiş ifadesi var bazı kesimlerde onu nalayamadım tarkan her albümünde hatta aynı albüm şarkıları içinde farklı tatlar yaratan bir sanatçı ve bu özelliğide onun çok tutulmasını sağlıyor bu benim kendi görüşüm..a acayipsin,biz nereye,kış güneşi,ölürüm sana,aşk,gecemin ürkek kanatlarında,gül döktüm yollarına,bu gece,vay anam vay,pare pare hepsi ayrı ayrı lezzetler e daha neyapsın tarkan ben bunu anlamadım biz sevenleri olarak daha bir sahip çıkmalıyız TARKANA....Bu arada haber için çok teşekkürler emeğe saygı.....

fero_
10-02-09, 23:46
çok güzel bir haber bu..eminim tarkanın çıkaracağı albüm süper birşey olacak!!inşallah bu sefer bomba gibi bir albüm olur..

hilfa
11-02-09, 00:56
:10:Tarkanım yaaa :10:her albümü mükemmell bu da öyle olucak canım yaaa:10:haber için teşekkür ederim arkadaşım:41:

seco39
11-02-09, 14:35
ben şahsen Tarkanın Sezen aksudan bi şarkı almasından yanayım ve onun yanında kendi şarkılarını da söylesin.Ve istediğim tek şeyde şu medya denilen rezalete cevabın verilmesi.Ayrıca metamorfoz albümü kötü değildi ama medyaya göre nedense kötüydü.Kötü olan bi albümün remixlenmiş albümü binler satarmı ya normal albümler bu kadar satmıyo Türkiyede.

kevser
11-02-09, 15:39
metamorfoza benzemiyo olmasına çok sevindim umarım doğrudur sadece bu bile doğru olsa yeterr:)şöyle 2. bi KARMA gelse ne süper olurdu yaa

love_speak
11-02-09, 16:49
sabırsızlıkla bekliyrz artık en güzel yönü çok şarkı olması:)

muck muck
12-02-09, 02:33
aa bu olmadi ki ... hani Istanbul Agliyor'a klip ?

İZMİRLİ
12-02-09, 10:46
metamorfoz müzikal anlamda çok iyi bir albümdü ama doğruyu söylemek gerekirse ben o tarzı pek begenmedim...Tarkan yine eskisi gibi göbek atılacak şarkılar yapsın :)))

leyla
12-02-09, 15:14
cok sevindim,yeni albumu heyecanla bekliyorum

sarıpapatya
12-02-09, 15:52
inşallah çıkar yaa çok istiyorum süper bi albüm gelsin bu yaz güzel geçsin kış albümü olmasın yazın başlarında çıksın bombalar patlasın çok özledim o günleri açıkçası...

denizmavisi
12-02-09, 22:27
nihayet Tarkan özüne dönüyor ne mutlu umarım haber doğrudur ve bir an önce şu albümü çıkartsın da biz de doya doya Tarkan dinleyelim

tarkantutkunu
12-02-09, 23:03
Metamorfoz'dan bi tane daha çıkarabilecek yürekli varmı Türkiye'De Tarkan hariç hemde pop müzik yaparak

hep savundugum eskisi gibi sözleri alevli erotik o tarz güzeli daha güzel yapıyor..
başarılı olacagı inanıyorum yine

Sayka
12-02-09, 23:37
Tesekkur ederim bilgilerden dolayi,Insallah bu albumu de digerleri gibi guzel olur,...Ama ben metomarfoz-u da cok beyenmisdim.cok iyiydi.:20:

Tugcee
13-02-09, 00:00
yine superrr bi album gelioo anlasilan hadi bakalim beklioruzzzz
:20:

ozinga
13-02-09, 02:15
5-6 ayda olsun DUDU kıvamında olsun:)))

Pamela_beyazgul
14-02-09, 21:12
Haber icin coook tesekkurler Bounce !!!

lastcigar
20-02-09, 19:23
yasinenessahine katılmıyorum ve bu tür düşüncedeki diğer arkadaşlarada.arkadaşlar allah aşkına metaorfoz kötü bir albümmüydü yapmayın şarkıların sözlerine bir bakın anlamaya hissetmeye çalışın ve unutmayınki tarkanın tüm şarkıları şarap misali gün geçtikçe eskidikçe(tabiri cazi ise)daha zevkle daha farklı bir duyguyla dinlenir ve böylede olacağına inanıyorum.yeni albüme gelince güzel bir albüm olacağını hiisediyorum farklı bir tarz olucak diye düşünüyorum ki tarkanın her albümü çok güzel çok farklı duygular taşıyan albumlerdir,eminim bu albümde çok güzel olacak.paylaşım için teşekkürler

Pamela_beyazgul
20-02-09, 20:35
Evet Lastcigar sana katiliyorum. Tabiki Tarkanin tum albumleri cok guzel!!!!

serdar
21-02-09, 00:00
Metamorfozun neyi varmıs ki arkadaslar allah allah tarkanımın üstüne bu kadar gitmeyin ya hayret bişey, bence gayet güzel sarkılar vardı yapmayın ya allahım yarebbim , hı bu arada paylasım icin tesekkurler bende sabırsızlıkla bekliyorum gec olsun , güzel olsun tarkanıma yakısır bekleriz tabiki ay cok heyecanlıyım

yasinenessahin
21-02-09, 00:47
2. bi karma değil benim aradığım 2. bi 'Ölürüm Sana' ... Unutmayın Tarkan'a 'Megastar' sıfatını kazandıran albüm Ölürüm Sana'ydı şarkı listesine bakarsanız neden bu albümün hastasıyım anlarsınız ;)

denizmavisi
22-02-09, 00:20
2. bi karma değil benim aradığım 2. bi 'Ölürüm Sana' ... Unutmayın Tarkan'a 'Megastar' sıfatını kazandıran albüm Ölürüm Sana'ydı şarkı listesine bakarsanız neden bu albümün hastasıyım anlarsınız ;)

kesinlikle katılıyorum 2. bir ölürüm sana albümü gelmeli ve Tarkan yeniden doğmalı inşallah da öyle olur

Mega Fanat
22-02-09, 02:01
2albumluk sarki,hm super bisey bu:) heyecanla bekliyorum:)

kevser
22-02-09, 16:09
sanırım yanlış anlaşıldım ben metamorfoz çirkin bi albümdü demek istemedim ewet güzeldi ama eski albümleri kadar değil bu benim görüşüm tabi herkesin zevki farklıdır benim en beğendiğim albümü ve benim için en özel albümü karma olduğu için böyle bişey söyledim ve umarımda öyle olur