Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu video yu ilk defa gördüm tarkanın adama sorusu:tanıştın mı hakan şükürle :))
http://www.youtube.com/watch?v=bQtPM-fwfS0&feature=related
Neden soruyo ki tarkanın hakanla gecmişten bi videoları var ama arkadaslıkları varmı acaba muhabbetin içeriğini bilen var mı?
tarkaseksüel
03-02-09, 00:37
valla hiçbi bilgim yokk
Dalga gecıyor tarkan herhalde adamla =)
Futbol veya milli takimdan acilmistir konu. Oldukça normal bi sohbet, dalga filan gecildigini dusunmuyorum ama Tarkan'in acelesi var gibi oyüzden geçistirmis biraz.
love_speak
03-02-09, 15:33
bende anlamadım:)
Ben bunu daha once gormusdum ...
catlaq bebeq
05-02-09, 08:20
bencede de tarkan dalga geciyor adamla yoksa niye sorsun ki?
yasinenessahin
06-02-09, 01:01
dalga geçmiyor arkadaşlar öyle bişey yapmaz ayrıca videonun başını bilmediğimiz için yorum yapmak saçma oluyor bence
tarkan bence çok samimi.ama gitmek istiyor..kendine ii bak..bana da der bi gün inşallah
ayrilik_zor
22-04-09, 16:25
bende ilk defa görüyorum
arkadaşlar tarkanın hakan şükürle geçmişte bi arkadaşlığı var hatta geçen yıl lig tv de bi program izlemiştim tarkan la hakan şükürü buluşturmuşlardı tarkan ikimizn yerineyi falan sölemişti çok ilginç bi programdı( 1997 yılında yayınlanmış o program)
TheLastAirBender
23-04-09, 12:55
Ya biraz daha öncesini alsaymıs konusmanın anlardıkda ortadan baslamıs sohbete anlamadım bende bi konu geçmiş ama neyse artık bravo:21:
TurkishCofe
23-04-09, 13:57
veeeeeeeeeery nice i luved it :17:
sadece konuşmanın o kısmından itibaren koydukları için biraz öyle duruyor ama belli ki öncesinde bi sohbet var..Tarkanın hakan şükürü tanıdığını otelde yemek filan yediklerini ve sonra birlikte şarkı söylediklerini biliyorum youtubeda video var zaten..Tarkan tanıdığı için böyle bir soru sordu galiba:)
siboss1992
23-04-09, 16:59
tarkanin sesi biraz degisik geldi bana..
bende anladim gitti..
bende ilk defa görüyorum ama bişey anlamadım tek şey Tarkan'ın her zamanki gibi biraz acelesi var ve konuyu geçiştirmeye çalışıyor..video için teşekkürler..
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.