Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkan çişim geldi video-okan bayülgen de
http://www.youtube.com/watch?v=dmLRjDH6EhI
çişi gelmiş adamın ne varki..bunda:20:
MassConfusion
02-01-09, 14:53
Tarkan da çok masum be abi :D
TarkanColl
02-01-09, 17:25
Karşısında konuşan kurt olunca samimi bir "çişim geldi" lafı olay olur...
alitandogan
02-01-09, 17:37
ayyy cnm benim yaa nede tatli söylüyoor
vallah benim cisim var onu söylemek istiyorum :D:D:D:D
**MegaStarkan**
02-01-09, 18:12
Video icin sagol... ben izlemiyorum Okan'i, görmemistim bunu.
Hakan Peker'i bi' sekilde güzel savunmus.
Hakan peker o gün Tarkan'ı çok güzel savunmuştu sağolsun sayesinde Okan Bayülgen'in ağzını kapatmıştı...Nereden bilsin Tarkan canlı yayına çıkacağını çok doğal olarak söylemiş yapmacık değil ..:)Video için teşekkürler..
devilscream
02-01-09, 20:53
Programi izlemistim
Hakan Peker'in savunmasi da olaya ayri bi aciklik getirdi
Teşekkürler;)
Bu olay amma abartılmıştı bi dönem ama ne oldu sonuca bakmak gerekir Tarkanım 1 numara:20: çok doğal bi tepki vermişti bu arada Hakan Peker de çok iyiydi:20:
çişim var demeden önce anlaşılıyo zaten bütün vucudu titriyo çok gelmiş belli :D
Canim yaaa cok tatli cok masum bir sekilde diyor bir de :)) ama onun haberi yokmus yani suc onun degil ki. Hakan Peker herseyi guzel bir sekilde anlatti :)
eft çok masum ve çocukça bir laf şimdi tvlerde neler diyorlar
michem]eft çok masum ve çocukça bir laf şimdi tvlerde neler diyolar mesela
evett bence de cook abartılı ne var farkında degil canlı yayın oldugunun
amaa hakan pekerin gzl acıklaması olmus saolsun
ama ii yi gitti amerika ya ii kide cisim geldi dedii
belki hep türkiyede kalsa bu kadar gzl seyler olmazdı
tarkansız kalmamak dilegiyle
bence biraz daha yok olsun çünkü uzun ara verince dönüşü muhteşem oluyo ard ard a başarısız albümler kariyerinde çok kötü gerilemeye neden oldu tabiki aynı kirli sakallı kısa saçlı imajda dahil buna
ben bunu hic izlememistim cok tesekürler
yaa okanın dediği çok doğru ya adam sırf çişim geldi die burda kalsa idi dar ağacına asacaklardı nerdeyse sanki türkiyede kimse çiş yapmıyo ya hayret bişey walla ayarıca tarkan ne kadar tatlı öle canım benim gerçekten çok masumm melek gibi...:8:
siboss1992
27-01-09, 16:26
öncellikle sagol..
bende görmemistim bu video´u..
okan bayülgeni hic sevmedigmi icin bakmamayi tercih
ediyorum..Hakan pekerin savunmasi cok hosuma gitti..
sagolsun..
Ne yapsin yani cisi gelmis ,ama Tarkan olunca alandiriliyor balandiriliyor tabi.
tarkan on numara bi adam,bu çakallar çekemediği için bulaşıyorlar ama o çakalları ezip geçecek güçteyiz yeter ki herkes tarkana başında sahip çıktığı gibi sahip çıksın.bu forumu canlandırmak lazım tarkan abi sesimizi duysun
tüm insanların hergün çişi gelmiyor mu yaa ne var bunda bu kadar abartılacak...tarkan da uzaydan gelmedi yaa ..onun da çişi gelicek tabii...suç çişi gelen adamın burnuna mikrofon dayayan kişi de bence...insana bari çişi gelince bi rahat verin yaaa....:))
Megastarlar tuvalete gitmez:D:D
kaç yıl oldu temcik pilavı gibi buraya koymanın ne anlamı var şimdi.
temcik pilavı lafına gülersem kızar mısın :D yıhaha çok güldürdün beni yaa saol:D
sana katılıyorum canım artık geçmişe mazi demenin zamanı gelmedi mi???
acilmiyo yaa :( komik bi sahneydii oysa :)
denizmavisi
05-09-09, 23:54
evet ya açılmıyor ilginçtir ben bu sahneyi tvler de de izleyememiştim elinde olan eklerse sevinirim
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.