PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan.com Duyuru !

badboyserkan
22-12-08, 16:53
Bildiginiz gibi bir suredir Avrupa turnem icin yurtdisindaydim.Adimin bir internet sitesinde yer alan listeye dahil edilmis oldugunu ben de herkes gibi konu gundeme geldiginde ogrendim.

Bu durum benim istegim ve iradem disinda gerceklesmis olup boyle bir gelismeden haberim yoktur.

TARKAN

www.tarkan.com

**MegaStarkan**
22-12-08, 16:58
... bulusdugumda sormak istemistim bende. Aciklama yapilmis ama siteden.
Olayin aslini ögrenmeden yargilayan sahislara kapak olmustur ;)

siboss1992
22-12-08, 17:01
zaten inanmiyordum.. onun böyle birsey yaptigni..
isi gücü yok öyle kampanyalara girecek..

badboyserkan
22-12-08, 17:04

Kenan resmin yakiyorr cook hos :21:

dudu
22-12-08, 17:11
şükürler olsun yaa çok iyi oldu bu haber

**MegaStarkan**
22-12-08, 17:20
Kenan resmin yakiyorr cook hos :21:
hehe, sagol (:

devilscream
22-12-08, 17:23
Listede 1den fazla Tarkan bulunmasi olayi zaten acikliğa kavusturuyor
Tarkan'dan aciklama gelmesi de iyi oldu
Haber için teşekkürler;)

katiliyorum;)

hilfa
22-12-08, 17:49
senin bu sözünden sonra diyecek sözüm yok sadece şapka çıkarılırbravo :29: veeeTarkanımda sende mükemmelsin(ikiz kardeş gibisin):20:

MassConfusion
22-12-08, 18:08
Herkezin içi rahatlamıştır artık.

günışığım
22-12-08, 20:22
Zaten Soyledığıne ınanmamıstım Kapak Olsun Yargılayanlara

tarkaseksüel
22-12-08, 20:23
ohhh beeeee nasıl rahatladımm bi bilseniz

TarkanColl
22-12-08, 20:44
Tarkan bu tip konulara girmez. Tarkan bu mesajı yazmasaydı da inanırdım ona... Tanıyoruz artık...:20:

tarkaseksüel
22-12-08, 20:47
Tarkan bu tip konulara girmez. Tarkan bu mesajı yazmasaydı da inanırdım ona... Tanıyoruz artık...:20:zaten yalan olduğunu birçok üye söylemiştii... korumasız bi site açmışlar isteyen istediğinin ismini yazabiliyorr

gülcan
22-12-08, 21:34
Aynen katılıyorum Tarkan'ı bilip bilmeden yargılayanlara kapak olsun:)bu arada megastarkan fotoğraf harika senin adına çok sevindim:)

bounce
22-12-08, 22:43
hayır bence bu kadarla kalmamalı...tarkan ı silerim diyen arkadaşlar özür dilemek zorunda tarkandan...tarkan fanları tarkanın böyle şeylerle uğraşmayacağını bilmeli...o nedenle özür bekliyorum ben bazı üyelerimizden...

berkan
22-12-08, 23:18
bounce biz yapmıssa dedik YAPMIŞSA İMZA ATMIŞSA bunu anlayamıyomusun sen ?

bounce
23-12-08, 01:04
bounce biz yapmıssa dedik YAPMIŞSA İMZA ATMIŞSA bunu anlayamıyomusun sen ?
sen TARKAN I tanımamışsın senin gibi yazanlarda(yapmış sa imza atmışsa silerim diyenler)....eğer tarkan hayranıysan tarkanın böyle politik şeylerle uğraşmayacağını bilmen gerek...eğer ki sende tarkan yapmışsa felan tarkanı dinlemem dediysen özür dilemek zorundasın...hatta tarkan sizin bu yazdıklarınızı okusa o haberin altına yazdığınız mesajları okusa çok üzülürdü...hayranlarım nasıl bilemez bunun ben olmadığımı. v.s v.s.....

İZMİRLİ
23-12-08, 09:50
sen TARKAN I tanımamışsın senin gibi yazanlarda(yapmış sa imza atmışsa silerim diyenler)....eğer tarkan hayranıysan tarkanın böyle politik şeylerle uğraşmayacağını bilmen gerek...eğer ki sende tarkan yapmışsa felan tarkanı dinlemem dediysen özür dilemek zorundasın...hatta tarkan sizin bu yazdıklarınızı okusa o haberin altına yazdığınız mesajları okusa çok üzülürdü...hayranlarım nasıl bilemez bunun ben olmadığımı. v.s v.s.....

sert tepki verenlerden biri de bendim, Bende eger TARKAN yapmışsa dedim....Bunun için kendimi özür dilemek zorundaymışım gibi hissetmiyorum...Tam tersi eger demiş olsaydı, benim için biterdi bunu tekrar ve içim rahat bi şekilde söyleyebilirim...Ama tarkanın böyle birşey yapmayacagından da emindim...Neyse sonuçta tarkan.com da acıklama yapıldı daha fazla uzatmanın anlamı yok bence...:20:

berkan
23-12-08, 10:49
sert tepki verenlerden biri de bendim, Bende eger TARKAN yapmışsa dedim....Bunun için kendimi özür dilemek zorundaymışım gibi hissetmiyorum...Tam tersi eger demiş olsaydı, benim için biterdi bunu tekrar ve içim rahat bi şekilde söyleyebilirim...Ama tarkanın böyle birşey yapmayacagından da emindim...Neyse sonuçta tarkan.com da acıklama yapıldı daha fazla uzatmanın anlamı yok bence...:20:

aynen kardesim , hem bounce beni bazı üyelerin böyle durumlarda ülkesinin umrunda olmadıgı daha çok üzdü yanlısmıyım ? eger özür dilediysede benim için farketmez , özür dilediysede iyi yapmış gibi yorumlar . bunlar bizim tarkan imza atmıssa sileriz lafımızdan bin kat daha kötü diilmi sence ?

İZMİRLİ
23-12-08, 11:57
aynen kardesim , hem bounce beni bazı üyelerin böyle durumlarda ülkesinin umrunda olmadıgı daha çok üzdü yanlısmıyım ? eger özür dilediysede benim için farketmez , özür dilediysede iyi yapmış gibi yorumlar . bunlar bizim tarkan imza atmıssa sileriz lafımızdan bin kat daha kötü diilmi sence ?

kesinlikle katılıyorum sana, ötür yorumlar yapanlar bencede bin kat daha kötü...En azından atalarımızın ne tür bir mücadeleyle bu vatanı bize bıraktıgını düşününce onların emegine ve ruhlarınada saygısızlık yapılmış gibi görüyorum...Keşke bunun farkında olsalar :19:

SEA
23-12-08, 13:16
Bana da hiç inandırıcı gelmemişti zaten.
Açıklama yapması isabet olmuş , yoksa daha bi çok kişi böyle haberlerin altına saçma sapan yorumlar yapmaya devam edeceklerdi.

bounce
23-12-08, 23:50
diyecek söz bulamıyorum...:13:

kesinlikle katılıyorum sana, ötür yorumlar yapanlar bencede bin kat daha kötü...En azından atalarımızın ne tür bir mücadeleyle bu vatanı bize bıraktıgını düşününce onların emegine ve ruhlarınada saygısızlık yapılmış gibi görüyorum...Keşke bunun farkında olsalar :19:

olayı nasıl yanlış yerlere çekiyorsunuz...cehalet işte böyle bişey....
kasıtlı çarpıtıyorsunuz terbiyesizlik yapmayın.....böyle bi soykırım olmadığını hepimiz biliyoruz....ki vatan demek namus demektir hatta vatan ailemizin de önünde gelmektedir....
benim yazdıklarımı bir daha okuyun siz ikiniz ondan sonra bi daha yazın ....ben tarkan böyle bişey demez demişim sen (...) 2 arkadaşımız anladığı şeye bak.....
son kez uyarıyorum terbiyesizlik yapmayın

**MegaStarkan**
24-12-08, 00:09
Konu kilitlenmistir

Konu amacini asmistir. Forumumuz bu tür tartismalara acik degildir.